Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haberİlk Windows Phone 8.1 Dosya Yöneticisi Mağazadaki Yerini Aldı
Benim telefonum için bu uygulama desteklememektedir diyor. 8.1 yuklu olduğu halde.
zaakaan
Üye
Şöyle oyunların dosyalarına erişen bir dosya yöneticisi yapsalar da GTA'nın müziklerini falan değiştirsek. Ne bileyim bir Ankara'nın bağları çalsa mesela çok hoş olacak ama zor sanırım :/
pocket file menager nasıl bilmiyorum ama herhalde iyi, demek ki api desteği var 8.1 geldiği gibi dosya yönetici çıkardıysalar ilerleyen günlerde daha iyileri gelir diye düşünüyorum
byibo
Üye
aynen daha yeni beta sürümünü kullanmaya başladık
ErenMSC
Üye
Haftaya güncelleme gelecek zaten. hata düzeltmeleri ve geliştirme
serinaga
Üye
Bencede şuan Pocket File Manager en iyisi durumda, son zamanlar kendini epeyce bir geliştirdi, ama tabiki alternatif olarak birkaç dosya yöneticisi daha çıkması iyi olur, teşekkürler paylaşım için ...
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bulutsuzgece
Üye
Aslında bu uygulama da gelecek vaat eden bir uygulama gibi duruyor ama geliştirilmesi lazım.
Birkaç gün bekleyelim bakalım, güncelleme gelirse ne âlâ; gelmezse çöp demektir.
Akhtoher
Üye
Teşekkürler.
Bay H
Üye
Uygulama güncellendi
MaxiCep BETA uygulaması ile gönderildi.
4MaGuS
Üye
yeni güncellemede videoları ve fotoğraf kısmındaki müzikleride görüyor