Haber İlk Windows Phone 8.1 Dosya Yöneticisi Mağazadaki Yerini Aldı

Sponsorlu Bağlantılar

fraps34

Üye
50 tane güncelleme gelse bu uygulamadan bir halt olmaz , pocket file manager diye bir program indirdim herkes öneriyor diye fakat sadece fotoğraflarımı görebiliyorum ne müzikler nede indirilenler klasörü görünüyor. Acaba tam sürümde mi müzikleri görebiliyoruz ?

Tacettinn

Tacettinn

Üye
50 tane güncelleme gelse bu uygulamadan bir halt olmaz , pocket file manager diye bir program indirdim herkes öneriyor diye fakat sadece fotoğraflarımı görebiliyorum ne müzikler nede indirilenler klasörü görünüyor. Acaba tam sürümde mi müzikleri görebiliyoruz ?
Dostum ben ücretsiz sürümü kullanırken müzikleri ,videoları, resimleri ,xap dosyaları , zip dosyaları filan herşeyi gösteriyordu. Sadece üzerinde değişiklik yapma imkanın sınırlıydı. Tam sürümü kullanıyorum şu an memnunum.

csH

csH

Üye
sanırım bu uygulamayı sadece reklam geliri kazanmak için yapmış geliştirici. kayda değer hiçbişeyi yok bazı dosyalar gözüküyor gözükenler yanlış yerde hiçbir düzenleme olmuyor. bugün denedim uygulamayı yüklememle silmem bir oldu

skynet

Üye
Şuan için mağazadaki en iyi dosya yönetme uygulaması pocket file manager :oke:

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve Tacettinn
byibo

byibo

Üye
en iyisi microsoftan gelicek olan dosya yöneticisi ben onu bekliyorum

byibo

byibo

Üye
gdr3 güncellemesinde bir tweet atmışlardı dosya yöneticisi tamamlandı diye

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Kullanıcıları kısıtlamaktan ne anlıyor bunlar ya hele bu Nokia var ya kullanıcıları hep çileden çıkarıyor ama yinede vazgeçirtmiyor kendinden. ben ne kadar yıllarca nokia kullanıp vazgeçmiş te olsam yinede kafam takılıyor şöyle nexus un yanına ucuz bir lumia alsammı diye ama böyle şeyleri gördükçe sinirleniyorum.

byibo

byibo

Üye
ne zaman geliceği bilinmezliğini koruyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Uygulama güncellendi :smdance:

@papakudioflu

Maxicep'le bağlan hayata...

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Uygulama güncellendi :smdance:

@papakudioflu

Maxicep'le bağlan hayata...

bu ekip iyi çalışıyor şuan resimler, müzikler,videolar herşeyi görüyor sadece herşeyi kendi içerisinde değilde sistemde açmaya çalıştığı için ileri geri alma biraz uğraştırıcı onuda çözerler

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

fraps34

Üye
Dostum ben ücretsiz sürümü kullanırken müzikleri ,videoları, resimleri ,xap dosyaları , zip dosyaları filan herşeyi gösteriyordu. Sadece üzerinde değişiklik yapma imkanın sınırlıydı. Tam sürümü kullanıyorum şu an memnunum.
Acaba hafıza kartında kileri mi gösteriyor , bende l920 var bunun hafıza kartı yok.dahili hafızada sadece fotoğrafları gösteriyor , sildim tekrar programı kurdum yine aynı değişen yok.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Şuanda düzelmiş ama çok yavaş açıyor dosyaları

Lumia 925 ile gönderildi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
tekrar güncelleme geldi resimlerde ön izleme geldi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Uygulama ile ilgileniyorlar bence potansiyeli var.

bu programı android veya symbiandan bilen yoksa az araştırma yapsınlar o söylediğiniz pocket falan bunun yanına biraz zor yetişir ilerleyen zamanlarda en kıral bir dosya yöneticimiz olucak

Akhtoher

Akhtoher

Üye
bu programı android veya symbiandan bilen yoksa az araştırma yapsınlar o söylediğiniz pocket falan bunun yanına biraz zor yetişir ilerleyen zamanlarda en kıral bir dosya yöneticimiz olucak

İşte bu sevindirici :eller:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bunu da deneyin arkadaşlar. Bence oldukça başarılı.

skynet

Üye
Pc'den linke tıkladığımda bulunamadı diyor

Üst Alt