Dostum ben ücretsiz sürümü kullanırken müzikleri ,videoları, resimleri ,xap dosyaları , zip dosyaları filan herşeyi gösteriyordu. Sadece üzerinde değişiklik yapma imkanın sınırlıydı. Tam sürümü kullanıyorum şu an memnunum.50 tane güncelleme gelse bu uygulamadan bir halt olmaz , pocket file manager diye bir program indirdim herkes öneriyor diye fakat sadece fotoğraflarımı görebiliyorum ne müzikler nede indirilenler klasörü görünüyor. Acaba tam sürümde mi müzikleri görebiliyoruz ?
Gelirse tabien iyisi microsoftan gelicek olan dosya yöneticisi ben onu bekliyorum
Tek önemli eksik olarak bu kaldı.gdr3 güncellemesinde bir tweet atmışlardı dosya yöneticisi tamamlandı diye
Uygulama güncellendi
@papakudioflu
Maxicep'le bağlan hayata...
Dostum ben ücretsiz sürümü kullanırken müzikleri ,videoları, resimleri ,xap dosyaları , zip dosyaları filan herşeyi gösteriyordu. Sadece üzerinde değişiklik yapma imkanın sınırlıydı. Tam sürümü kullanıyorum şu an memnunum.
Acaba hafıza kartında kileri mi gösteriyor , bende l920 var bunun hafıza kartı yok.dahili hafızada sadece fotoğrafları gösteriyor , sildim tekrar programı kurdum yine aynı değişen yok.Dostum ben ücretsiz sürümü kullanırken müzikleri ,videoları, resimleri ,xap dosyaları , zip dosyaları filan herşeyi gösteriyordu. Sadece üzerinde değişiklik yapma imkanın sınırlıydı. Tam sürümü kullanıyorum şu an memnunum.
tekrar güncelleme geldi resimlerde ön izleme geldi
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Uygulama ile ilgileniyorlar bence potansiyeli var.
bu programı android veya symbiandan bilen yoksa az araştırma yapsınlar o söylediğiniz pocket falan bunun yanına biraz zor yetişir ilerleyen zamanlarda en kıral bir dosya yöneticimiz olucak
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.