S3 mini telefonum açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

RNavy

RNavy

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini telefonum açılmıyor
Arkadaşlar merhaba, dün gece telefonumu şarja taktım, taktığımda %18 falandı. Sabah 7 gibi alarmım çalmadı bir baktım telefon kapanmış. Telefonu açmaya çalıştım ama nafile, hiçbir çabam sonuç vermedi. Ayrıca bataryayı başka bir S3 mini'ye taktım ve bataryam %100'dü. Başka bir pili telefonuma taktım ama o pille de açılmadı. Ne yapabilirim yardım :dry:

tayfunerdogmus1

tayfunerdogmus1

Üye
telefonun garantisi varsa ver gitsin board da bi sorun olabilir

RNavy

RNavy

Üye
    Konu Sahibi
Garantisi var ama ROM değiştirdiğim için büyük ihtimalle almazlar. Hiçbir çaresi yok mu bunun? Sadece garanti mi yani?

tayfunerdogmus1

tayfunerdogmus1

Üye
stock romu geri yükle belki bu rom sıkıntılıdır

turkishield

turkishield

Üye
hemen Odinle stock romu yükle bence

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Arkadaşların dediği gibi stock rom kur yeniden odin ile samsung update sitesinden telefonunun modelini bul indir...

RNavy

RNavy

Üye
    Konu Sahibi
Abi telefon açılmıyor diyorum, ne ROM'u? Download Mod'da açılsa tabi stock yükleyecem. Ama hiçbir şekilde açılmıyor. Samsung'un garantisi yok, yurt dışı cihazı, fakat aldığım yerin garantisi duruyor, belki oradan yaptırırım.Tamirciye verdim, bunun anakartı yanmış dedi. Büyük ihtimalle geçen hafta Çin'den gelen telefon şarjı yüzünden. Zaten bir sıkıntı çıkacağı kesindi, böylece görmüş oldum :dry::duvar2::duvar2:

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Abi telefon açılmıyor diyorum, ne ROM'u? Download Mod'da açılsa tabi stock yükleyecem. Ama hiçbir şekilde açılmıyor. Samsung'un garantisi yok, yurt dışı cihazı, fakat aldığım yerin garantisi duruyor, belki oradan yaptırırım.Tamirciye verdim, bunun anakartı yanmış dedi. Büyük ihtimalle geçen hafta Çin'den gelen telefon şarjı yüzünden. Zaten bir sıkıntı çıkacağı kesindi, böylece görmüş oldum :dry::duvar2::duvar2:

gecmis olsun :(

tayfunerdogmus1

tayfunerdogmus1

Üye
board gitmiş ise geçmiş olsun kardeşim :/

tayfunerdogmus1

tayfunerdogmus1

Üye
telefoncunun insafına kalmış o artık ama ucuz olacağını sanmam

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
en iyisi yeni bir telefon almak :)

• Beğen
Tepkiler: tayfunerdogmus1
tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
cok komik insanlar var ya :D adam telefon açılmıyor diyor siz stock rom atın diyorsunuz :D sandalyeden düştüm :D

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
RNavy

RNavy

Üye
    Konu Sahibi
cok komik insanlar var ya :D adam telefon açılmıyor diyor siz stock rom atın diyorsunuz :D sandalyeden düştüm :D

Aynen ya :alkis:alkis:d::d:Tamirciler 250 TL'den daha ucuza yapmayacaklarını söylüyorlar. Ne yapayım, yeni telefon mu alayım? Para da yok.

• Beğen
Tepkiler: tmytrnc_ ve CaptainPrice.
tayfunerdogmus1

tayfunerdogmus1

Üye
o da senin kararın kardeş

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Arkadaşlar birbirimize olan üslubumuza dikkat edelim lütfen.Sonuçta burada bilgi alışverişi için varız.Birbirimizi küçümseyici cümlelerden kaçınalım.

• Beğen
Tepkiler: tayfunerdogmus1
RNavy

RNavy

Üye
    Konu Sahibi
Tamir için 150TL istiyorlar, ama 450TL'ye de 2.el iPhone 4 var, özellikler bakımından çok fark var, S3 mini her koşulda daha iyi, fakat mantık açısından hiç uygun değil. Yani root'lanmış, Rom'u değiştirilmiş, 3 kez tamirden çıkmış S3 mini'ye 150TL vermek mi, yoksa 2. el iPhone 4 mü? iOS 7 iPhone 4'te kasıyor demeyin hiç, 7.1'de bu kasmalar düzeltildi, yani stabilitesi S3 miniden çok daha iyi. Ne yapmalıyım?