direk kaldır dedğin an kalkıyor uygulama gibiCici60 kardes bu supersu yu nasil kaldircam ki titanium backuptan goremedim sistem ile geldiginden kaldiramiyorumda?
kaldırdıysan burdan kur kardeşIcine girip kaldirdim bende kaldirmiyordu cunki anlamadim gamecih bana su hatayi veriyor"This system deny to root"
failed diye mesaj veriyor program olmadi bendeBilinmez kardes senin verdigin dosyayida twrp ile flashladim ondada failed hatasi verdi system rootlu degilmi anlamadim gittiRoot checker programi ile yine kontrol ettim rc2 rootlu geliyor rootlu gosteriyor ama gamecih "This system deny to root"sanirim rootlu degil diyo super su kuramiyorum neyse gamecih sorunlu sanirimGoogle Play'e gir. Yeniden kur SuperSU'yu.Kaldirdim evet
bende rc1 rom kurulu onun üstüne bunu kurabilirmiyim yoksa ikisinide sıfırdan kurmam mı lazım ???Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben üstüne flashladım çok memnunum s5 modları
kids mod
vip mod
s5 music player
s5 galeri
s5 tarayıcı
s5 hesapmakinesi
s5 Voice
S health
s5 Dosyalarım
s5 açılış samsung animasyonu vs...
bende rc1 rom kurulu onun üstüne bunu kurabilirmiyim yoksa ikisinide sıfırdan kurmam mı lazım ???

ingilzcemi acaba ?Dostum ben RC2 üstüne kurdum hiç bir problem yok tavsiyem seninde öyle yapman![]()
Türkçe aksine my magazine bile turkce oluyor... sadece vip mode ingilizceingilzcemi acaba ?
VİP MODE ney kardeş şimdi deniyecem sıfırlayıp hoş olursa konuya eklerimTürkçe aksine my magazine bile turkce oluyor... sadece vip mode ingilizce
Anladigim kadariyla arama ve mesaj da istenilen kisiyi engellemeye yariyor. Ben rc2 + fix uzerine kurdum simdilik bi sıkıntı yok gibiVİP MODE ney kardeş şimdi deniyecem sıfırlayıp hoş olursa konuya eklerim
rc2 rom + s5 uygumaları + s5 simge + 360dpi launcher 10 numara suan çalışıyoAnladigim kadariyla arama ve mesaj da istenilen kisiyi engellemeye yariyor. Ben rc2 + fix uzerine kurdum simdilik bi sıkıntı yok gibi
yarın anlatacam kardeşimbende rc1 rom kurulu onun üstüne bunu kurabilirmiyim yoksa ikisinide sıfırdan kurmam mı lazım ???

Beyaz liste kara liste muhabbeti ... ben rc2 rom ile birlikte flashladim hersey çok güzel rehber problemi yaşamadım ayrıca temaları çalışıyor gerçekten çok güzel oldu ve klavye beyaz olduVİP MODE ney kardeş şimdi deniyecem sıfırlayıp hoş olursa konuya eklerim