[4.4.2KİTKAT] DN3 v5.5 04-09-2014 NOTE 2 [S5 Tema s5 Uygulamaları Note 3 özelliği] [360DPI]

Sponsorlu Bağlantılar

underworld20

Üye
Cici60 kardes bu supersu yu nasil kaldircam ki titanium backuptan goremedim sistem ile geldiginden kaldiramiyorumda?

underworld20

Üye
Icine girip kaldirdim bende kaldirmiyordu cunki anlamadim gamecih bana su hatayi veriyor"This system deny to root"

bLnmz

bLnmz

Üye

Dosyayı indir. SD Karta kopyala. ROM kurar gibi, Install bölümünden çalıştır. En sağlıklısı. :) Değil mi @cici60

• Beğen
Tepkiler: cici60

underworld20

Üye
Yok:( failed diye mesaj veriyor program olmadi bendeBilinmez kardes senin verdigin dosyayida twrp ile flashladim ondada failed hatasi verdi system rootlu degilmi anlamadim gittiRoot checker programi ile yine kontrol ettim rc2 rootlu geliyor rootlu gosteriyor ama gamecih "This system deny to root"sanirim rootlu degil diyo super su kuramiyorum neyse gamecih sorunlu sanirim

bLnmz

bLnmz

Üye
Sen SuperSU'yu kaldırdın mı?

• Beğen

underworld20

Üye
Kaldirdim evet

underworld20

Üye
Neyse kardes yordum sizide yine ayni ya gamecih ile bi hile yapamadim hep ayni mesaji veriyor olmuyor napalim :(Tamam ogrendim 4.4.2 4.3 surumlerde gamrcih genellikle calismiyormus baya millet bu dertten muzdarip

frterk

frterk

Üye

Ben üstüne flashladım çok memnunum s5 modları
kids mod
vip mod
s5 music player
s5 galeri
s5 tarayıcı
s5 hesapmakinesi:)
s5 Voice
S health
s5 Dosyalarım
s5 açılış samsung animasyonu vs...

Son düzenleme:
aslls

aslls

Üye

Ben üstüne flashladım çok memnunum s5 modları
kids mod
vip mod
s5 music player
s5 galeri
s5 tarayıcı
s5 hesapmakinesi:)
s5 Voice
S health
s5 Dosyalarım
s5 açılış samsung animasyonu vs...
bende rc1 rom kurulu onun üstüne bunu kurabilirmiyim yoksa ikisinide sıfırdan kurmam mı lazım ???

frterk

frterk

Üye
bende rc1 rom kurulu onun üstüne bunu kurabilirmiyim yoksa ikisinide sıfırdan kurmam mı lazım ???

Dostum ben RC2 üstüne kurdum hiç bir problem yok tavsiyem seninde öyle yapman :10numara:

• Beğen
frterk

frterk

Üye
VİP MODE ney kardeş şimdi deniyecem sıfırlayıp hoş olursa konuya eklerim
Anladigim kadariyla arama ve mesaj da istenilen kisiyi engellemeye yariyor. Ben rc2 + fix uzerine kurdum simdilik bi sıkıntı yok gibi

• Beğen
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
aslls

aslls

Üye
VİP MODE ney kardeş şimdi deniyecem sıfırlayıp hoş olursa konuya eklerim
Beyaz liste kara liste muhabbeti ... ben rc2 rom ile birlikte flashladim hersey çok güzel rehber problemi yaşamadım ayrıca temaları çalışıyor gerçekten çok güzel oldu ve klavye beyaz oldu :)

• Beğen
bLnmz

bLnmz

Üye
Müzik çalar açıkken kulaklığı çektim ve telefon kilitlendi birkez daha :'(

• Beğen

Üst Alt