BanÇak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Altun

Burak Altun

Üye
O değil de bugün sınavda birisine kopya verirken hoca gördü dedi ki ;
"Ya ben oraya gelir tutanak tutarım ya da sen gelip kağıdı verirsin." Bir daha görürse yalan olabiliriz :ehe

kfahaa

kfahaa

Üye
O değil de bugün sınavda birisine kopya verirken hoca gördü dedi ki ;
"Ya ben oraya gelir tutanak tutarım ya da sen gelip kağıdı verirsin." Bir daha görürse yalan olabiliriz :ehe
gel kendin al kağıdı deseydin :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Burak Altun
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Sonra 6 ay uzaklaştırma ;)

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar007, kfahaa ve .caner.
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Bir arkadaş kopya istedi 2-3 gün önce.Ben de hoca görmeden kopya verdim. Daha doğrusu ben öyle sanıyormuşum.Neyse sınav bitti. Kağıdı verirken dedi ki "Senden beklemezdim.Bir daha görmeyeceğim." Okula kayıt yaparken çok yardımcı olmuştu bana. Çok mahcup oldum.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
Bir arkadaş kopya istedi 2-3 gün önce.Ben de hoca görmeden kopya verdim. Daha doğrusu ben öyle sanıyormuşum.Neyse sınav bitti. Kağıdı verirken dedi ki "Senden beklemezdim.Bir daha görmeyeceğim." Okula kayıt yaparken çok yardımcı olmuştu bana. Çok mahcup oldum.

bişey olmaz takma kafaya belli ki oda zamanında yapmış senin kopya vermene pek bişey demedigine göre

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
Burak Altun

Burak Altun

Üye
bişey olmaz takma kafaya belli ki oda zamanında yapmış senin kopya vermene pek bişey demedigine göre
Eyvallah. Sınav sırasında arkamda da kız vardı. Bir soruyu eksik yapmış. Acıdım ona da kopya vereyim dedim. Arkamı döndüm yapamadığın var mı demeye kalmadan tersledi. Kopya isteyeceğim sandı galiba. Ondan sonra birkaç kişi dışında kimseye kopya vermiyorum.Sınıftaki kızların çoğunun burnu havada olduğu için onlara hiç bulaşmıyorum zaten.

kfahaa

kfahaa

Üye
Eyvallah. Sınav sırasında arkamda da kız vardı. Bir soruyu eksik yapmış. Acıdım ona da kopya vereyim dedim. Arkamı döndüm yapamadığın var mı demeye kalmadan tersledi. Kopya isteyeceğim sandı galiba. Ondan sonra birkaç kişi dışında kimseye kopya vermiyorum.Sınıftaki kızların çoğunun burnu havada olduğu için onlara hiç bulaşmıyorum zaten.
:-)

• Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:hmmm

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
iyidir iyidir kopya vermek sevaba girersin

kfahaa

kfahaa

Üye
:bangin: bu olabilir :blush: buda olabilir :angry: belki buda :blink: hiç olmazsa buda |-) bu olur ama

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar007
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt