gel kendin al kağıdı deseydinO değil de bugün sınavda birisine kopya verirken hoca gördü dedi ki ;
"Ya ben oraya gelir tutanak tutarım ya da sen gelip kağıdı verirsin." Bir daha görürse yalan olabiliriz![]()

Sonra 6 ay uzaklaştırma![]()

Bir arkadaş kopya istedi 2-3 gün önce.Ben de hoca görmeden kopya verdim. Daha doğrusu ben öyle sanıyormuşum.Neyse sınav bitti. Kağıdı verirken dedi ki "Senden beklemezdim.Bir daha görmeyeceğim." Okula kayıt yaparken çok yardımcı olmuştu bana. Çok mahcup oldum.
Eyvallah. Sınav sırasında arkamda da kız vardı. Bir soruyu eksik yapmış. Acıdım ona da kopya vereyim dedim. Arkamı döndüm yapamadığın var mı demeye kalmadan tersledi. Kopya isteyeceğim sandı galiba. Ondan sonra birkaç kişi dışında kimseye kopya vermiyorum.Sınıftaki kızların çoğunun burnu havada olduğu için onlara hiç bulaşmıyorum zaten.bişey olmaz takma kafaya belli ki oda zamanında yapmış senin kopya vermene pek bişey demedigine göre
:-)Eyvallah. Sınav sırasında arkamda da kız vardı. Bir soruyu eksik yapmış. Acıdım ona da kopya vereyim dedim. Arkamı döndüm yapamadığın var mı demeye kalmadan tersledi. Kopya isteyeceğim sandı galiba. Ondan sonra birkaç kişi dışında kimseye kopya vermiyorum.Sınıftaki kızların çoğunun burnu havada olduğu için onlara hiç bulaşmıyorum zaten.
iyidir iyidir kopya vermek sevaba girersin

dede yapma şunu
Yalnızca gerektiğinde kullanıyorum.dede yapma şunu
onu kullanma ben sana başka bulcam birazdan bekleYalnızca gerektiğinde kullanıyorum.

Bunun yerini tutmaz.onu kullanma ben sana başka bulcam birazdan bekle![]()
Bunun(bu olabilir
buda olabilir
belki buda
hiç olmazsa buda
bu olur ama
) yeri ayrı. 
dede gerçekten sinirleniyom o simgeyeBunun() yeri ayrı.
![]()
tipe bak yaa 
dede gerçekten sinirleniyom o simgeyetipe bak yaa
![]()