sir mordred
Üye
Sanırım bu sefer yeni sürüm sorunlu oldu arkadaşlar bir önceki sürümü kullanacağım ve ekranın sol üst kısmında beyaz nokta bu sürüm de tekrar meydana geldi sizde de oldu mu?
Yeni sürümü kullandığım sıralar ben de hiç karşılaşmadım ayrıca dün arco galaxy w forumuna yazdı lpa'da veya grafiklerde bir sorunla karşılaşmadım dedi
Her cm 11 (Galaxy w) sürümünde var olan iki hata: 1- Telefonu kapatıp açtığınızda ilk iki üç dakika kendine gelemiyor, geçişlerde ve Uygulama açmada çok yavaşlıyor ve ekran bi türlü kapatılamıyor (uykuya alınamıyor güç tuşuyla.)
2- Yukarıdaki madde olduğunda telefonu bikaç dakikalığına bir kenara bırakırsanız kendine geliyor ama uykuya geçmesi için altı yedi kez güç tuşuna basıp başarılı olduğunuzda bu sefer de ekran açılmıyor ne yaparsanız yapın. Sadece sanal tuşların ışığı yanıyor. Uzun basarak telefonu kapatmak zorunda kalıyosunuz.
Son sürümde var bu hata
ama Genelde gerçektende telefon geç uyanıyor. 3-4 sn sonra.
Bu olgunun(telefonun açılışta hemen kapatılamaması) bir hata olduğunu düşünmüyorum çünkü telefon açılırken 1 dakika boyunca telefonun çalışması için gerekli tüm servisleri ve fonksiyonları çalıştırıyor yani sistemin üzerinde bir yük var bu yüzden telefonu hemen kapatmaya çalışırsak telefon haliyle tepki vermeyebilecektir