[4.4.2KİTKAT] DN3 v5.5 04-09-2014 NOTE 2 [S5 Tema s5 Uygulamaları Note 3 özelliği] [360DPI]

Sponsorlu Bağlantılar

bLnmz

bLnmz

Üye
RC2 kurdum lanchuri değiştim süper oldu :)
yalnız kilit ekranında acarken telefonu önce duvarkağıdı gözüyko 1 sanye sonra uygulma açılıyo tek sıkıntısı :)
Kanka fark ne ? :ehe

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
farkı işte kücük simgiler + menüde 5 icon fazla koyabiliyosun 320dpi deniyo sanırım iyi bişey geliştirici secenklerinden geçiş efeklerini hızlandırınca anlaşılmıyo bile :ehe

bLnmz

bLnmz

Üye
farkı işte kücük simgiler + menüde 5 icon fazla koyabiliyosun 320dpi deniyo sanırım iyi bişey geliştirici secenklerinden geçiş efeklerini hızlandırınca anlaşılmıyo bile :ehe
RC2 kurcam bende birde şu Fix'i çaktım mı tamamdır :ehe

• Beğen
Tepkiler: cici60

Buhara15

Üye
opera nasıl kurulmuyo kardeş hangi sürümü kurdun ki??
opera nasıl kurulmuyo kardeş hangi sürümü kurdun ki??
operayi halletim kardeş romu açıp içerisinde kalıntı dosyasi buldum onu silince düzeldi ama hava durumu düzelmedi hala romdan alip datanin içerisine attım teli tekrar başlattım widgetlerde var ama ekrana ekleyince sadece transparan saat var hava durumu yok görüntü atayim

bLnmz

bLnmz

Üye
operayi halletim kardeş romu açıp içerisinde kalıntı dosyasi buldum onu silince düzeldi ama hava durumu düzelmedi hala romdan alip datanin içerisine attım teli tekrar başlattım widgetlerde var ama ekrana ekleyince sadece transparan saat var hava durumu yok görüntü atayim
Saatin üzerine tıklayıp, ayarlarını kontrol edermisin?

frterk

frterk

Üye
Arkadaslar rc2 ustune fixi kurduktan sonra simdi farkettim ki video kaydi yapmiyor cihaz kayit basarisiz diyor :( @bLnmz @cici60

bLnmz

bLnmz

Üye
Arkadaslar rc2 ustune fixi kurduktan sonra simdi farkettim ki video kaydi yapmiyor cihaz kayit basarisiz diyor :( @bLnmz @cici60
Şimdi denedim, bir problem çıkmadı ?
Telefonu kapat. Recovery modda aç. Advanced> Fix Permissions dene :)

frterk

frterk

Üye
Şimdi denedim, bir problem çıkmadı ?
Telefonu kapat. Recovery modda aç. Advanced> Fix Permissions dene :)
Bende anlamadim ilk basta yoktu sanirim :( denedim ama yine ayni kayit basarisiz dostum

bLnmz

bLnmz

Üye
Bende anlamadim ilk basta yoktu sanirim :( denedim ama yine ayni kayit basarisiz dostum
Bu tarz fix işlemlerini yapmadan önce, Backup al kardeşim. Senin için daha iyi olur.
Yeniden rom kuracaksın gibi görünüyor..

frterk

frterk

Üye
Bu tarz fix işlemlerini yapmadan önce, Backup al kardeşim. Senin için daha iyi olur.
Yeniden rom kuracaksın gibi görünüyor..
eyw kardeşim tek çare o gibi duruyor :S

Ahmet___58

Üye
Yeni yayınlanan romun linkini bulamadım kardes koyda deniyelim foruma ekliyim linki
merhaba bu romla ilgili neler söyleyebilirsiniz? note 2 için mart ayında yayınlanacak romun aynısı olduğu söylentileri var bilginiz varsa bizimle paylaşırmısınız lütfen.

underworld20

Üye
Kardes bu ana sayfada alttaki uygulama sayisi nette kimilerinde 5 degilde 6 uygulama var 220dpi sanirsam bizde 5 uygulama bunu 6 nasil yapabiliriz ben 320 dpi yaptim bu romda ilk sayfadaki dosyayi flashladim simgeler kuculdu amenna ama 6 nasil yapabiliriz xposed mi kullanmak gerekiyor illa?

bLnmz

bLnmz

Üye
240dpi yamasını kurman gerekiyor. Ancak kullanımda sıkıntılara yol açabilir.
Kardes bu ana sayfada alttaki uygulama sayisi nette kimilerinde 5 degilde 6 uygulama var 220dpi sanirsam bizde 5 uygulama bunu 6 nasil yapabiliriz ben 320 dpi yaptim bu romda ilk sayfadaki dosyayi flashladim simgeler kuculdu amenna ama 6 nasil yapabiliriz xposed mi kullanmak gerekiyor illa?
merhaba bu romla ilgili neler söyleyebilirsiniz? note 2 için mart ayında yayınlanacak romun aynısı olduğu söylentileri var bilginiz varsa bizimle paylaşırmısınız lütfen.

Ditto Note 3 Candır, Gerisi Heyecandır ;)

underworld20

Üye
Birde arkadaslar bu rc2 kurdum rootlu degilmi kendinden bu sistem gamecih kurdum rootsuz gostetiyor rootchecker programi rootlu diyo anlamadim ya avp:evolution oyununda hile yapicamda

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
Yüklemek istiyorum ama beceremem diye tereddüt ediyorum

Kambaa

Üye
kardeş romda com.android.phone durduruldu uyarısı geliyor ve cihaz donuyor batarya çıkarma durumunda kalabiliyorum. çözüm varmıdır sende? napabiliriz ?

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Recoveryden acıtğımızda wipe'den telefonu yedekleyip temiz kurulum için
işaretlediklerimiz dalvik, cache ,system ,data ,internal storge seçip hafızayı siliyoruz.

sonra temiz bi kurulum yap
kardeş bende sorunsuz çalışıyo temiz kurulum yaptnmı (Recoveryden acıtğımızda wipe'den telefonu yedekleyip temiz kurulum için
işaretlediklerimiz dalvik, cache ,system ,data ,internal storge seçip hafızayı siliyoruz.
)

yeni yayınlanan 4.4.2 de note 3 özellikleri olmayacak muhtelemen s4deki kitkat sürümü olacak tahminen gelmiş geçmiş en iyi romudur paylaştığım note 3 özellikleri mevcut s5 görünüşü vardır.
Birde arkadaslar bu rc2 kurdum rootlu degilmi kendinden bu sistem gamecih kurdum rootsuz gostetiyor rootchecker programi rootlu diyo anlamadim ya avp:evolution oyununda hile yapicamda
aynı sorun bendede oldu supersu kaldırdım google playden tekrar indirdim
kardeş romda com.android.phone durduruldu uyarısı geliyor ve cihaz donuyor batarya çıkarma durumunda kalabiliyorum. çözüm varmıdır sende? napabiliriz ?
flash alerts uygulaması mı kullanıyosun kardeş ?eklenen

S5 TW Launcher 320 Dpi and Accuweather S5 ( ana menu 5x5 - menu 5x6 eklemek için: (RC2 denenmiştir.)
Kurulum:
RC2 romu kurunuz sonra hata gidericiyi kurun launcheri kurun s5 ikon ve temayı enson kurunuz

Link:

S5 TW Launcher 240 Dpi and Accuweather S5( home menu 5x6 - menu 5x7- widgets menu 2x4 )

link:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bLnmz

Üst Alt