Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
Beyler bu betacı tayfa, her şeyi gerekli programları falan beta kullanıyoruz diyenler bu benden size gelsin :D Acaba hiç biriniz normal maxicep sitesini açtığınızda ustteki logoya dikkat ettiniz mi? Orada dahi beta yazıyor. :D Bizler forumu dahi beta kullanırken programları kullanmışız çok mu?!!! :D

Telgrafla gonderildi.

• Beğen
Tepkiler: yunusiyunus
emz

emz

Üye
HAHAHAA @TurboCall ilk gün denedi ve değişiklik yok.
Microsoft kamera daha iyi BENCE.

Kamera konusunda Nokia tabiki kasıyor programlarını çok iyi yapıyor ancak beni bağlamaz hemen çekerim durur dersem wp nin orijinal kamerasını kullan. Ama fotoğrafa önem veririm biraz kurcalarım dersen nokia camera çok daha iyi gelir. Daha çok özelliğe sahip ve tüm nokia grafik uygulamalarıyla birleşik çalışıyor.

Telgrafla gonderildi.

skynet

Üye
Nokia camera açılana kadar kendi kamerası 3 kere açılır o derece geç açılıyor bende :kotu:

Heimdalll

Heimdalll

Üye
arkadaşlar xbox music ve games i şeffaf yapmak istiyorsanız bu uygulama işinizi görür

• Beğen
Tepkiler: skynet
emz

emz

Üye
Nokia camera açılana kadar kendi kamerası 3 kere açılır o derece geç açılıyor bende :kotu:

Ever bir de o var :D Bayağı yavaş çalışıyor. Umudum 8.1 i optimize ederken onuda nokialara sisteme entegre edebilmeleri. O zaman düzeleceğini umuyorum. Yoksa çok ağır açılıyor.

Telgrafla gonderildi.

sefaturut

Üye
arkadaşlar xbox music ve games i şeffaf yapmak istiyorsanız bu uygulama işinizi görür
Keşke sadece müzik oyun felan değilde tüm uygulamaları şeffaflaştırabilsek

fthnl07

Üye
Bana güncelleme geldi yüklendi yeniden başladı ama bir şey olmadı?

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Gereksiz uygulama ingilizce yapıyor.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
sebahattinART

sebahattinART

Üye
Vpn yi yapan varmı acabaa

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

capkino06

Üye
Sorduğun için teşekkür ederim, şarj tüketimi dışında sıkıntı yok şimdilik.:oke:

Ben iki kez tam olarak bitirdim doldurdum düzene oturdu bir de internet Explorer de sekmeler açık kalıyor kapatsam bile onları kapatıp öyle kapatıyorum normale döndü. Bir dene istersen. :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Sonuna kadar bende kullanıp dolduracağım bakalım sonuç vericek mi vermezse 8.0a geri döneceğim

Üst Alt