emz
Üye
Soft reset olayı hala aynımı ?
Evet. Değişiklik açıklanmadı ama daha denemedim
Denemekten zarar gelmiyor Telgrafla gonderildi.
Soft reset olayı hala aynımı ?
Denemekten zarar gelmiyor HAHAHAA @TurboCall ilk gün denedi ve değişiklik yok.Evet. Değişiklik açıklanmadı ama daha denemedimDenemekten zarar gelmiyor
Telgrafla gonderildi.
Microsoft kamera daha iyi BENCE.Microsoft Kameramı iyi yoksa Nokia Cameramı? Bana Nokia camera daha iyi geldi![]()
Acaba hiç biriniz normal maxicep sitesini açtığınızda ustteki logoya dikkat ettiniz mi? Orada dahi beta yazıyor.
Bizler forumu dahi beta kullanırken programları kullanmışız çok mu?!!! 
HAHAHAA @TurboCall ilk gün denedi ve değişiklik yok.
Microsoft kamera daha iyi BENCE.
Bendede öyle.Nokia camera açılana kadar kendi kamerası 3 kere açılır o derece geç açılıyor bende![]()
Nokia camera açılana kadar kendi kamerası 3 kere açılır o derece geç açılıyor bende![]()
Bayağı yavaş çalışıyor. Umudum 8.1 i optimize ederken onuda nokialara sisteme entegre edebilmeleri. O zaman düzeleceğini umuyorum. Yoksa çok ağır açılıyor.Keşke sadece müzik oyun felan değilde tüm uygulamaları şeffaflaştırabilsekarkadaşlar xbox music ve games i şeffaf yapmak istiyorsanız bu uygulama işinizi görürLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tekrar gelicek 8.1Bana güncelleme geldi yüklendi yeniden başladı ama bir şey olmadı?
diğerlerinide yapıyor olabilir bi deneyin ben daha denemedimKeşke sadece müzik oyun felan değilde tüm uygulamaları şeffaflaştırabilsek
diğerlerinide yapıyor olabilir bi deneyin ben daha denemedim
@OttomaN TigeR Telefonun Noldu ???

Sorduğun için teşekkür ederim, şarj tüketimi dışında sıkıntı yok şimdilik.![]()

Vpn yi yapan varmı acabaa
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Sorduğun için teşekkür ederim, şarj tüketimi dışında sıkıntı yok şimdilik.![]()