Aynen vpn geldi ama yapan yok anlaşılan kimseden ses çıkmıyor bu konuda
Lumia 925 ile gönderildi
arkadaşlar güncellemeden beri müzik çalara giremiyorum ne yapmalıyım
Bu VPN bir protokoldur. Ve WP VPN protokolünü destekliyor. Bu şekilde VPN destekli cihazla arasında Virtual Private Network kurulabilecek.
Sitelere girmek için kullanılan VPN sunucular ile ilgili değil.![]()
hiç açılmıyor müzik çalar
O zaman bu vpn bizi ilgilendirmiyor
Lumia 925 ile gönderildi

Bende çok aşırı kasma var :/Joe amca bu sıkıntı yüzünden güncelleme gelecek demişti çoğu kişide kasmalar mevcut beğenilmemiş bazılarında hiç açılmıyor sen telefonu bi sıfırla belki en azından açılır.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Çok teknik bir konu.
Örneğin İnternet üzerinden güvenli bir şekilde evdeki bilgisayarınıza erişerek veri paylaşımı yapabilirsiniz. Evdeki bilgisayarınızdan telefonunuza ulaşabilir ve telefonunuzdaki bir uygulamayı çalıştırabilirsiniz.
Örneğin mobil telefonunuzdaki bir uygulamayı evdeki bilgisayarınızdan çalıştırıp rahat rahat kullanmak istemez misiniz?
İşte VPN buna imkan veriyor.![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şarj süremlumia 520 telefonum.
Bu arada pil tüketimi çok fazla değil. 3G açık durumunda çok fazla tüketiyor. Pek çok yerde zaten 3G yerine Edge+ mevcut olduğu için 3G ayarlarınızı 2G olarak değiştirin. Ufat tefek sıkıntılar zaten gelecek düzeltme yamalarıyla giderilecektir.

TeamViewer gibi mi yani
Şimdi resim yükleyemicem ama benimki daha bomba an itibariyle şarjım %31 kalan tahmini sure 1 saat son şarjdan geçen süreyse 3 SAAT bilmek isteyen olur diye söyliyim tüm uygulamaların arkaplan görevini de engellemiştim.

kapat at cihazı.Arkadaşlar ben denilen herşeyi uyguladım telefon guncellemesine giriyorum indiriliyor diyor hep %0 hiç yukselmiyor
TelevizyonLa gönderildi.