Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Offf ki s çocuk s km az da CD kol d bunu da da bunu swipe ile salladım atma yaşamadım ama klavye kasması nı maxicep uygulamasında skype ta falan gordum

Tost Makinası ile gönderildi.
What İs This ?

bycoo32

bycoo32

Üye
520de stabil çalışıyor

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Swype klavye kullanıyorsun örneğin maxicep uygulamasında atma yaşarsın bu sistemsel bir sorun şuan senin çözebileceğin sorun değil ancak microsoft yakın zamanda bug ve hata giderme güncellemesi vericek.
Maalesef Beta Nerdeyse Hergün Güncelleniyor Ancak Joe Belifore Twitter Facebook Skype Güncellenicek Dedi Ancak Whatsapp Söylenmedi Böyle Giderse Sizin Gibi Normal Kullanıcılar 8.1 Final İle Ancak Alır Gibime Geliyor .:D. .:D.

Whatsappdan umudu kestim şuanda dediğiniz gibi finalde yayınlanır anca

Lumia 925 ile gönderildi

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Whatsappdan umudu kestim şuanda dediğiniz gibi finalde yayınlanır anca

Lumia 925 ile gönderildi
Ozaman sürprize hazır olun bir kaç dakika sonra.Akşam çektiğim bir screenshot artık whatsapp beta yeni güncellemesiyle metinler küçültüldü okumak açısından yeni gelicek güncellemede ie11 deki gibi uygulamaya özel seçme ayarı bulunmasını bekliyoruz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Ozaman sürprize hazır olun bir kaç dakika sonra.Akşam çektiğim bir screenshot artık whatsapp beta yeni güncellemesiyle metinler küçültüldü okumak açısından yeni gelicek güncellemede ie11 deki gibi uygulamaya özel seçme ayarı bulunmasını bekliyoruz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Şimdi güncelleme yakın mı whatsapp için ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

yunusiyunus

Üye
Herşeyin betasını kullanıyoruz bunu da versinler bunuda kullanalım beta olarak

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Herşeyin betasını kullanıyoruz bunu da versinler bunuda kullanalım beta olarak

Aynen valla beta kullanmaya alıştık :D verin onuda kullanalım

Lumia 925 ile gönderildi

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Aynen valla beta kullanmaya alıştık :D verin onuda kullanalım

Lumia 925 ile gönderildi

Aynen düşündüm de gerekli uygulamaların çoğunu beta olarak kullanıyoruz :D

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Mesela BEN Whatsapp Beta Kullanıyorum .:D. .:D.

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Az önce satır başı videoyu denerken sayfa saçmaladı videoyu açtım kendiliğinden kilit ekranı düştü kaldırdım onu video devam ediyordu sonra kapandı ie bildirimler açık bunlar geri bildirim olarak gidiyor mu yoksa bişe mi yapmam lazım?

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Az önce satır başı videoyu denerken sayfa saçmaladı videoyu açtım kendiliğinden kilit ekranı düştü kaldırdım onu video devam ediyordu sonra kapandı ie bildirimler açık bunlar geri bildirim olarak gidiyor mu yoksa bişe mi yapmam lazım?

Gidiyor herhalde.

ErenMSC

Üye
Microsoft Kameramı iyi yoksa Nokia Cameramı? Bana Nokia camera daha iyi geldi :hmmm

emz

emz

Üye
Bi kaldırıp tekrar yükleyeyim bakalım. Yeni yuklediğim uygulamaları goruyor ama sonradan sd karta taşıdığım uygulamaları gormuyor resimlerini.
Klavyede de şöyle bir şey oluyor uygulamalarda klavye ile yazı yazarken yazı uzadıkça klavye kasıyor yazdığım yazılar ekrana geç çıkıyor. Sanırım iyi bir optimizasyona ihtiyacı var sistemin. Eskiden olmuyordu

Ayrıca bugün beni şok etti klavye. Normalde klavyenin arkası koyu renk duruyor ya beyazlarda yani biraz daha koyu bir ton, ben bir ara buraya yazarken birden her yeri bembeyaz oldu. Klavyeyi ayırt edemedim yazmaya devam edince düzeldi. Kesinlikle sıkı bir optimizasyon gerekecek ama çok sağlam olur o zaman :)

Telgrafla gonderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Ucu açık konuşarak gaza getirme milleti :D sonra yakın zamanda bekliyorlar gelmeyince agresife bağlıyorlar. En doğru söz hiç belli değil ne zaman geleceği. Bi açıklamada yok whatsapp kanadından. Bir haftaya da gelebilir 1 ayada 2 aya da yada yarın bile gelebilir adamların keyfine kalmışız :)

skynet

Üye
Soft reset olayı hala aynımı ?

Üst Alt