Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ErenMSC

Üye
bende 8.1 pc var nsu telefonumu görmüyor bende sıfırdan yüklemek istedim ama olmadı nasıl yapabildin yazarmısın kardeşim?
Ben cihazı yeni aldım amber bile yüklü değildi. Direk NSU ile Blacke hemen ardından 8.1 e güncelledim.

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Bu skype guncellendi de ne oldu aynı tas aynı hamam performans olarak hiç bir şey olmadı.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

emz

emz

Üye
Aha bir bug daha buldum bunu wp 8.0 da yapmıştım geri tuşunu basılı tutup açık uygulamalarla beraber başlangıç da sıralanıyor ya ha işte o başlangıcı kapamayı başarabilmiştim az önce yine yaptım telefon kapanıp açıldı wp8.1 de düzelmiştir sanıyordum düzeltmemişler.

Abi ben onu ipad de de gördüm. Babam uygulamaları kaparken ana ekranı kapatmış. Yeniden başlayıncaya düzeldi :)

Telgrafla gonderildi.

• Beğen
Tepkiler: yuzarsefak
emz

emz

Üye
Eee Ben nerden bileyim senin anlattığın çok farklıydı yada kan aldırdım ya ondan olabilir 5 tüp sonuçta daha yebi geldim kendime :):):):)

Geçmiş olsun dostum. Bende sana anlatamadım herhalde. Neyse ama bunu geribildirim olarak nasıl yoklayabiliriz?

Telgrafla gonderildi.

Toros542

Toros542

Üye
Arkadaşlar 3G kullanırken cihazınız aşırı şekilde ısınıyormu?ayrıca 3G de neden bu kadar çabuk şarj tüketiyor 8.1

ardacumhur

ardacumhur

Üye
3G'nin genel özelliği bu. Şebeke üzerinden çok miktarda veri çekip işliyor, bu yüzden cihazı çok yoruyor ve ısınıyor.

Her telefonda 3G ile sıcaklık artışı yaşayabilirsiniz

Toros542

Toros542

Üye
Ya tamam işin o kısmını anlıyorum.Fakat dünden beri takip ediyorum cihazın çalışmasını.3G yi daha önce de kullanırken bu kadar aşırı ısınma ve tüketim olmuyordu.ama şuan 3Gyi açmaya korkuyorum valla

ErenMSC

Üye
Ya tamam işin o kısmını anlıyorum.Fakat dünden beri takip ediyorum cihazın çalışmasını.3G yi daha önce de kullanırken bu kadar aşırı ısınma ve tüketim olmuyordu.ama şuan 3Gyi açmaya korkuyorum valla
Bu daha beta sürüm ,Tam sürümle bu sorunlar geçecek :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Eğer önceki halinden daha çok ısınıyorsa WP8.1 güncellemesindendir diyebiliriz.

Biliyorsunuz ki bu yazılım sadece test amaçlı ve neredeyse BETA bile değil. Preview ;)

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
Toros542

Toros542

Üye
Ama ne yalan söyleyeyim İE11'in hızı ve kullanımı çok hoşuma gitti.inşallah gelecek olan güncellemelerle daha da iyi olur.
Bu daha beta sürüm ,Tam sürümle bu sorunlar geçecek :)
İnşallah...hepimizin beklentisi bu yönde zaten
Eğer önceki halinden daha çok ısınıyorsa WP8.1 güncellemesindendir diyebiliriz.

Biliyorsunuz ki bu yazılım sadece test amaçlı ve neredeyse BETA bile değil. Preview ;)
Sizde de bu tür sorunlar var mı?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ama ne yalan söyleyeyim İE11'in hızı ve kullanımı çok hoşuma gitti.inşallah gelecek olan güncellemelerle daha da iyi olur.
İnşallah...hepimizin beklentisi bu yönde zaten
Sizde de bu tür sorunlar var mı?

Ben de arada sırada saçma sapan yerlerde takılma görüyorum, ayrıca iki tane başlangıç ekranı görüyorum uygulama kapattığım sayfada ;) (geri tuşunu basılı tutunca 2 tane başlangıç ekranı çıkıyor :D )

ErenMSC

Üye
Ben de arada sırada saçma sapan yerlerde takılma görüyorum, ayrıca iki tane başlangıç ekranı görüyorum uygulama kapattığım sayfada ;) (geri tuşunu basılı tutunca 2 tane başlangıç ekranı çıkıyor :D )
İlginc, hiç öyle bir durumlar karsılasmadım :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Akşama yüklerim görüntüyü :kıskıs: Çok komik oluyor

sinan430

sinan430

Üye
Arama tuşuna basılı tutunca cortana bi kez basınca aramayı açması gerekmiyor mu ?

alaca61

Üye
tam sürüm ne zaman gelecek. Bilgisi olan varmı. Ben becerpte bu durumu yükleyemedim

dakamon

dakamon

Üye
tam sürüm ne zaman gelecek. Bilgisi olan varmı. Ben becerpte bu durumu yükleyemedim

Muhtemelen haziran başında vermeye başlarlar ama tüm telefonların bunu alması haziran sonu temmuz başını da bulabilir

Tost Makinası ile gönderildi.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Hangi oyunlar. Link verebilirsin :)

hangileri onlar ? nasıl yaptın ? :)

Cihazın bölgesini Birleşik Krallık (United Kingdom), dilini İngilizce (United Kingdom) yapıyorsunuz ve yeniden başlatıyorsunuz.Daha sonra uygulamayı indiriyorsunuz.

Uygulamada sizin Microsoft hesabına yönlenip; kısa kişisel bilgilerinizi istiyor: Kısa adres, cep telefonu numarası, posta kodu, isim soyisim ve uygulamadaki kod yer alıyor.Bu işlemleri tamamladığınızda Microsoft hesabınıza 20 pound tanımlanıyor.Posta kodunu ingiltereden bir yerin posta kodu olarak girmeniz gerektiğini söylememe gerek yok herhalde :)

Ayrıca yukarıdaki bu linkteki gameloft oyunları UK 'de ücretsiz . Bizde paralı . Oradan bir kere indirdikten sonra silseniz yada bölgenizi tekrar türkçe yapmış olsanız bile satın aldı olarak görünüyor . Sıkıntı yok yani .

Bu arada bana bir güncelleme geldi indirdim yüklüyorum . Ek dil desteği yazıyordu ayrıntılarda .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: jdmsaint

Üst Alt