Tacettinn
Üye
Hangi oyunlar. Link verebilirsin11 tane oyun indirdim . Birleşik krallık ve TurboCall sağolsun . Ayrıca 9 gameloft oyunu birleşik krallıkta ücretsiz![]()
![]()

Hangi oyunlar. Link verebilirsin11 tane oyun indirdim . Birleşik krallık ve TurboCall sağolsun . Ayrıca 9 gameloft oyunu birleşik krallıkta ücretsiz![]()
![]()

Ben cihazı yeni aldım amber bile yüklü değildi. Direk NSU ile Blacke hemen ardından 8.1 e güncelledim.bende 8.1 pc var nsu telefonumu görmüyor bende sıfırdan yüklemek istedim ama olmadı nasıl yapabildin yazarmısın kardeşim?
Aha bir bug daha buldum bunu wp 8.0 da yapmıştım geri tuşunu basılı tutup açık uygulamalarla beraber başlangıç da sıralanıyor ya ha işte o başlangıcı kapamayı başarabilmiştim az önce yine yaptım telefon kapanıp açıldı wp8.1 de düzelmiştir sanıyordum düzeltmemişler.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Eee Ben nerden bileyim senin anlattığın çok farklıydı yada kan aldırdım ya ondan olabilir 5 tüp sonuçta daha yebi geldim kendime
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bu daha beta sürüm ,Tam sürümle bu sorunlar geçecekYa tamam işin o kısmını anlıyorum.Fakat dünden beri takip ediyorum cihazın çalışmasını.3G yi daha önce de kullanırken bu kadar aşırı ısınma ve tüketim olmuyordu.ama şuan 3Gyi açmaya korkuyorum valla

İnşallah...hepimizin beklentisi bu yönde zatenBu daha beta sürüm ,Tam sürümle bu sorunlar geçecek![]()
Sizde de bu tür sorunlar var mı?Eğer önceki halinden daha çok ısınıyorsa WP8.1 güncellemesindendir diyebiliriz.
Biliyorsunuz ki bu yazılım sadece test amaçlı ve neredeyse BETA bile değil. Preview![]()
11 tane oyun indirdim . Birleşik krallık ve TurboCall sağolsun . Ayrıca 9 gameloft oyunu birleşik krallıkta ücretsiz![]()
![]()

Ama ne yalan söyleyeyim İE11'in hızı ve kullanımı çok hoşuma gitti.inşallah gelecek olan güncellemelerle daha da iyi olur.
İnşallah...hepimizin beklentisi bu yönde zaten
Sizde de bu tür sorunlar var mı?
)İlginc, hiç öyle bir durumlar karsılasmadımBen de arada sırada saçma sapan yerlerde takılma görüyorum, ayrıca iki tane başlangıç ekranı görüyorum uygulama kapattığım sayfada(geri tuşunu basılı tutunca 2 tane başlangıç ekranı çıkıyor
)

bende de var o sıkıntı aşırı ısınma.Arkadaşlar 3G kullanırken cihazınız aşırı şekilde ısınıyormu?ayrıca 3G de neden bu kadar çabuk şarj tüketiyor 8.1
tam sürüm ne zaman gelecek. Bilgisi olan varmı. Ben becerpte bu durumu yükleyemedim
Hangi oyunlar. Link verebilirsin![]()
hangileri onlar ? nasıl yaptın ?![]()