Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

enessrsy

enessrsy

Üye
bu güncellemeden sonra telefonu ikinci şarj edişim ilk şarja göre telefon bildiğin şarjı içiyor inşallah böyle devam etmez

Aynen öyle güncellemeden sonra iki kez tamamen bitirip tekrar doldurdum şarjı. 5-6 saat sürmüyor bitmesi şarjın normal kullanımda. (geceden sabaha %100'den %83'e düştü, normalde 97 civarı olurdu daha önce)

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Aynen öyle güncellemeden sonra iki kez tamamen bitirip tekrar doldurdum şarjı. 5-6 saat sürmüyor bitmesi şarjın normal kullanımda. (geceden sabaha %100'den %83'e düştü, normalde 97 civarı olurdu daha önce)
normalde şarjdan çıkarınca bi 15 Dakka %100 olurdu, şimdi hemen düşüyor şarj

emz

emz

Üye
Ayrıca üstteki pil simgesi hatalı göstermeye başladı. Ben de de çok iyiydi başta. Ama sonradan çok az gider oldu. Birde tasarrufa alınca pil simgesi sapıtıyor. Ben de çözemedim.

Telgrafla gonderildi.

skynet

Üye
Beyler geri bildirimi nereden yapıyoruz ? Nokia geri bildirim zaten pert olmuş çalışmıyor :dry:

• Beğen
Tepkiler: Serhan

ErenMSC

Üye
Önce telefonu Gdr3 ile formatladım, üzerine 8.1 i yükledim Telefon uçak gibi :)

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Şu aklıma geldi , mesela 520 de 3.kolonu kapatma özelliği var , 1520 de varmıdır öyle birşey ???

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Aha bir bug daha buldum bunu wp 8.0 da yapmıştım geri tuşunu basılı tutup açık uygulamalarla beraber başlangıç da sıralanıyor ya ha işte o başlangıcı kapamayı başarabilmiştim az önce yine yaptım telefon kapanıp açıldı wp8.1 de düzelmiştir sanıyordum düzeltmemişler.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

skynet

Üye
Aha bir bug daha buldum bunu wp 8.0 da yapmıştım geri tuşunu basılı tutup açık uygulamalarla beraber başlangıç da sıralanıyor ya ha işte o başlangıcı kapamayı başarabilmiştim az önce yine yaptım telefon kapanıp açıldı wp8.1 de düzelmiştir sanıyordum düzeltmemişler.

Nasıl başardın bilmiyorum ama ben baya uğraştım olmadı :D

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Nasıl başardın bilmiyorum ama ben baya uğraştım olmadı :D

Şu şekilde yalnız tam olarak anlatamayabilirim açık uygulamaların sıralandığı anda herhangi bir uygulamayı seçerken ekranda animasyonla tam ekrana geçtiği sırada diğer uygulamalar arkadan geçiyor fark etmişsindir tam o sırada o arkadan geçen uygulamaya tıklıyorum o geliyor bazen hızlı olursan o gelen asıl seçtiğin tekrar gittiğinde asıl seçilene de tıklıyorum yani 2 saniyeden kısa sürede 3 defa geçiş yapıyorum o sırada ne oluyosa başlangıçta da çarpı gözüküyor herzaman olmuyor tabi çok yapmıştım başlangıcıda kapatınca telefonda kapanıp açılıyor itiraf ediyorum o zaman çok sıkılmıştım atraksiyon arıyordum :D:D

• Beğen
Tepkiler: skynet
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bende girip bir baktım ama bulamadım. Bir söylermisin hangi ayar olduğunu net bir şekilde söyle haleldeyim.
klavye > ileri düzey > kısmına gireceksin kardeş sonra da bir ifade yazıldıktan sonra harflere dön tikini kaldıracaksın hepsi bu ;)

My-sQLL

My-sQLL

Üye
internetten orneğin yabancıdiziizle1 den diziyi tam ekran izleyemiyorum artık ya varmı bi ayarı yoksa boyle mi kalıcak?

ErenMSC

Üye
My-sQLL

My-sQLL

Üye
çok kotu ya :|

BelaMonte

BelaMonte

Üye
klavye > ileri düzey > kısmına gireceksin kardeş sonra da bir ifade yazıldıktan sonra harflere dön tikini kaldıracaksın hepsi bu ;)
sağol kardeşim o klavyede virgül için ayrı yere gidiyorduk orada ayarı varmış meğer.

Beyler cidden batarya mahvoldu. iki gün giderken bir gün gidiyor

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Önce telefonu Gdr3 ile formatladım, üzerine 8.1 i yükledim Telefon uçak gibi :)
bende 8.1 pc var nsu telefonumu görmüyor bende sıfırdan yüklemek istedim ama olmadı nasıl yapabildin yazarmısın kardeşim?

emz

emz

Üye
Millet 8.1 için skype geldi. Lock screen de geldi. Hemen güncelleyin.

Telgrafla gonderildi.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Tamamda beyler Final sürümü ne zaman çıkacak, Şuan ellerinde var çünkü. tarih var mı? :)

efo81man

efo81man

Üye
Şarjda sıkıntı olan arkadaşlar bende Lumia 820 var 1 yıllık turcelldan aldım 1 gün gitmiyodu güncellemeden sonra 2 günün geçiyor maşallah ve pil tasaruf moduna aldıgında whatsapp facebook vs. kullandığın uygulamalardan bildirim alabiliyosun :) çok güzel olmuş

Üst Alt