[4.4.2KİTKAT] DN3 v5.5 04-09-2014 NOTE 2 [S5 Tema s5 Uygulamaları Note 3 özelliği] [360DPI]

Sponsorlu Bağlantılar

bLnmz

bLnmz

Üye
Aynen dediğin gibi olmuş bir çok bug giderilmiş :thumbup::thumbup::thumbup: @bLnmz
@frterk kilit ekranında müzik çalar 3-5 dk sonra donuyor mu?
Kalemi çıkartıp görev notu yazıp yukarıdaki tamam işaretine basınca Başarısız diyor mu?

frterk

frterk

Üye
@frterk kilit ekranında müzik çalar 3-5 dk sonra donuyor mu?
Kalemi çıkartıp görev notu yazıp yukarıdaki tamam işaretine basınca Başarısız diyor mu?

@bLnmz her ikisinde de bir problemle karşılaşmadım. görev notu tamam işaretine basınca sorunsuz kaydediyor..
Kilit ekranında da 10-15 dk oldu müzik dinliyorum bir donma yok :ehe

bLnmz

bLnmz

Üye
@bLnmz her ikisinde de bir problemle karşılaşmadım. görev notu tamam işaretine basınca sorunsuz kaydediyor..
Kilit ekranında da 10-15 dk oldu müzik dinliyorum bir donma yok
ama birinden mesaj gelmesi lazim :(

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Aynen oyle yaptim bu romu yukledim bilinmez nick nameli arkadas transparan icin disaridan yuklersin demis bi yazisinda bu konu icinde ama oyle yaptim olmadi peki ben 4.4.2 icin transparani nerden bulucam ki:(Fotnuz degismis siz dediydiniz suclama badabinda demiyorum yanlis anlamayin sakin;)Himmm eyvallah kardes peki 4.4.2 ile gelen widget icin yeniden romu mu yukluycem ta yoksa zip dosyasi varmi bildigin onu flashlasam geriFoto degismis sizin de ben 4.4.2 icinromu yeniden flashliycam yoksa sizin bildiginiz 4.4.2 ile gelen hava durumu widgeti varsa bildiginiz romu yeniden kurmadan onu flashliyayimVarsa flashliyim cok makbule gecer valla
kardeş rc 2 kur direk zaten onun kendi widgeti transparan oluyo azıcık kurcalarsan görürsün
ama birinden mesaj gelmesi lazim :(
bende de mesaj değilde müzik dinlerken 1 defa telefon kapandı kilit ekranında müzik değişrken oldu

Buhara15

Üye
fix linki gidik... yeni link burada ilk sayfaya ekleyebilirsiniz son fix... 12.04.2014 tarihli...

• Beğen
Tepkiler: cici60 ve bLnmz
bLnmz

bLnmz

Üye
fix linki gidik... yeni link burada ilk sayfaya ekleyebilirsiniz son fix... 12.04.2014 tarihli...
1 saat önce E-Team kendi sayfasından indirdim ben ne ara gitti link yahu :(

bLnmz

bLnmz

Üye
Su ana kadar cok bir fark gormedim acikcasi.
Ama gorev botu yazip kaydedince basarisiz uyarisi vermiyor sorunsuz kaydediyor. Digerlerinede bakicam bugun biraz kurcalarim :)

• Beğen
Tepkiler: cici60
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Su ana kadar cok bir fark gormedim acikcasi.
Ama gorev botu yazip kaydedince basarisiz uyarisi vermiyor sorunsuz kaydediyor. Digerlerinede bakicam bugun biraz kurcalarim :)
iyi olurya:)

bLnmz

bLnmz

Üye
Muzik calarda donmuyor. Klavyeye multilanguage eklenmis. Digerleri hala ayni ama rastladigim ufak bir bug var oda mesaj yazma ekranindayken telefonun tuslarini kitlersen geri acarken mesaj ekrani simsiyah olup sonra duzeliyor..

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Muzik calarda donmuyor. Klavyeye multilanguage eklenmis. Digerleri hala ayni ama rastladigim ufak bir bug var oda mesaj yazma ekranindayken telefonun tuslarini kitlersen geri acarken mesaj ekrani simsiyah olup sonra duzeliyor..
eyvallah birazdan rc2 ye dönüş yapacam :)
klavyem benim 4.3 jelly bean keyboard üstüne tanımam en pratiği :)

bLnmz

bLnmz

Üye
eyvallah birazdan rc2 ye dönüş yapacam :)
klavyem benim 4.3 jelly bean keyboard üstüne tanımam en pratiği :)
Aslinda bende 4.3e donmeyi dusunmuyo degilim. Bir sure daha 4.3 kullansak daha mi iyi olacak ne :ehe

bLnmz

bLnmz

Üye
Bu ozellikleri dedigin 4.4.2 yazisi haric ozellik yok ki.
4.3 te hepsi var zaten :)

Buhara15

Üye
Opera mini kuramiyorum roma... bide hava durumu widgeti yok bende sizdede var mı böyle bir sorun wipeler falan yapılmıştı

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Opera mini kuramiyorum roma... bide hava durumu widgeti yok bende sizdede var mı böyle bir sorun wipeler falan yapılmıştı
opera nasıl kurulmuyo kardeş hangi sürümü kurdun ki??

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Android 4.3 kurdum hayattan bezdim :ehe Yavaşmış :ehe
4.4.2 hızına alıştım :ehe Geri döneceğim :ehe
RC2 kurdum lanchuri değiştim süper oldu :)
yalnız kilit ekranında acarken telefonu önce duvarkağıdı gözüyko 1 sanye sonra uygulma açılıyo tek sıkıntısı :)

Üst Alt