Benim 4 ayım kaldıwhatsapp bana 1 yıl daha kullanım süresi vermiş![]()

Evet sonrada ömür boyu yazıcak.whatsapp bana 1 yıl daha kullanım süresi vermiş![]()
Hocam CHIP dergisi 8.1 yüklemeden sonra cihazın garanti dışı kalacağını söylüyorgarantide sıkıntı olmaz, microsoftun kendi verdiği resmi bir güncellemedir, androidteki gibi asıl firma harici bir rom değilki yasadışı bir işlem olsun, ayrıca garantiye götür menüyü aç ver eline ordaki görevlinin bunun 8.1 olduğunu anlamasını bile beklemiyorum onların çoğu bizim bildiklerimizden bihaber sadece eğitimlerde onlara gösterilen bilgilere haizdirler ben bi ara çalıştım genpa telpa teleservice yetkili bayiinde eğitimlere gidiyorduk ordan biliyorum, zamanında önceden belleyi yükleyip nokia clubtaki çalışana gösterdim bu ne dedi![]()
@ArMaGeDdOn_87 xxx dergisini silmezsen ceza alırsın diye biliyorum, garanti dışı kalmıyor zaten garanti telefonu eline alır almaz yazılımı güncelliyor.Konu güncellendi eksik gördüğünüz noktalar varsa bildirebilirsiniz.
Ben bi kere verdimde sınırsız banı yediydim .Bence "dergi" ismi vermesinde sıkıntı yok. Ancak o derginin web sitesine yönlendirme yapsaydı bence o zaman sıkıntı olacaktı![]()
.Ben bi kere verdimde sınırsız banı yediydim ..
valla bilmiyorum oradaki "uzman" arkadaşlar öyle söylemiş@ArMaGeDdOn_87 xxx dergisini silmezsen ceza alırsın diye biliyorum, garanti dışı kalmıyor zaten garanti telefonu eline alır almaz yazılımı güncelliyor.Konu güncellendi eksik gördüğünüz noktalar varsa bildirebilirsiniz.

Uzmanlıkları yok ya onların laf olsun diye bence.valla bilmiyorum oradaki "uzman" arkadaşlar öyle söylemiş![]()
Haha SüpermişCortanayı bende aktif ettim adımı en iyi şekilde "I - cute " olarak tanıttırdım![]()

Başka türlü Aykut diyemiyor çünküHaha Süpermiş![]()

Hatırlamıyorum ben nerden bileyim onun ban olduğunu 1.5 yıl geçti üstünden .Sen yanına online'da yazmıştın![]()
. bu arada konu neden bugün boş .
.Düzenledim Ama ?Sohbete çevirdik ya ondan
Seni bilerek lafa tutuyorum Sayfa 1 hala duruyor, o yüzden![]()
Aylar önceden gelmişti.Beyler daha önce varsa ben görmedim de şimdi foto atayım yine de. Glance Background;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
8.1'den önce var mıydı bilmiyorum ama çok hoşmuş![]()