Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

csH

csH

Üye
whatsapp bana 1 yıl daha kullanım süresi vermiş :hmmm

• Beğen
Tepkiler: emz

ArMaGeDdOn_87

Üye
garantide sıkıntı olmaz, microsoftun kendi verdiği resmi bir güncellemedir, androidteki gibi asıl firma harici bir rom değilki yasadışı bir işlem olsun, ayrıca garantiye götür menüyü aç ver eline ordaki görevlinin bunun 8.1 olduğunu anlamasını bile beklemiyorum onların çoğu bizim bildiklerimizden bihaber sadece eğitimlerde onlara gösterilen bilgilere haizdirler ben bi ara çalıştım genpa telpa teleservice yetkili bayiinde eğitimlere gidiyorduk ordan biliyorum, zamanında önceden belleyi yükleyip nokia clubtaki çalışana gösterdim bu ne dedi :)
Hocam CHIP dergisi 8.1 yüklemeden sonra cihazın garanti dışı kalacağını söylüyor

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
@ArMaGeDdOn_87 xxx dergisini silmezsen ceza alırsın diye biliyorum, garanti dışı kalmıyor zaten garanti telefonu eline alır almaz yazılımı güncelliyor.Konu güncellendi eksik gördüğünüz noktalar varsa bildirebilirsiniz.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
@ArMaGeDdOn_87 xxx dergisini silmezsen ceza alırsın diye biliyorum, garanti dışı kalmıyor zaten garanti telefonu eline alır almaz yazılımı güncelliyor.Konu güncellendi eksik gördüğünüz noktalar varsa bildirebilirsiniz.

Bence "dergi" ismi vermesinde sıkıntı yok. Ancak o derginin web sitesine yönlendirme yapsaydı bence o zaman sıkıntı olacaktı ;)

• Beğen
Tepkiler: emz ve ArMaGeDdOn_87
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: DenizhaNq ve emz

ArMaGeDdOn_87

Üye
valla bilmiyorum oradaki "uzman" arkadaşlar öyle söylemiş :)

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Cortanayı bende aktif ettim adımı en iyi şekilde "I - cute " olarak tanıttırdım :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sohbete çevirdik ya ondan :)

Seni bilerek lafa tutuyorum Sayfa 1 hala duruyor, o yüzden ;)

zaakaan

zaakaan

Üye
Beyler daha önce varsa ben görmedim de şimdi foto atayım yine de. Glance Background;

8.1'den önce var mıydı bilmiyorum ama çok hoşmuş :)

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Beyler daha önce varsa ben görmedim de şimdi foto atayım yine de. Glance Background;

8.1'den önce var mıydı bilmiyorum ama çok hoşmuş :)
Aylar önceden gelmişti.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
Krnl386

Krnl386

Üye
Değerli Arkadaşlar Merhaba ;

Sistem güncellemeleri hakkında bir sorum olacaktı, Glance Ekranı, dokun, göz atma vs. gibi sistem programlarını güncelleyemiyorum 8.1 'de. Ya da nasıl güncelleyebiliriz

zaakaan

zaakaan

Üye
Görmemiştim daha önce ya. Yeni bir şey sanıp sevindim, bak kursağımda kaldı şimdi :D

• Beğen
Tepkiler: TurboCall

Üst Alt