Mia Alfanso
Üye
Konu benim değildi ancak unlock hala aynı durumda yapılıyor.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Konu hala güncel ama baya eski sayfalarda
Konu benim değildi ancak unlock hala aynı durumda yapılıyor.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
beyler vodafonda mobil veri kullanım sorunu yaşayan varmı ?
Dün bende de sorunsuzdu çoğu kişi sorun var diyordu kısmen sorun oluşuyor bence bende dün mağaza açılmazken bazı arkadaşlarda yürüyorduHayır bugün sorunsuz kullandım

aynen valla yazını görünce hemen ie den dailymotion dan video izledim tam ekrana atmadıTam HTML5 desteği geldi. Artık videoları tam ekran izlemek zorunda değiliz sanırım
çok şükür bugünleride gördükGüzel olmuşFlash Player desteğinin gelmesi diye bir şey söz konusu değil.
Olmayan desteği nasıl getireceksiniz.
Adobe firması Flash Player'ı mobil platformdan çekti.
WP8.1 ile "in-line play" dediğimiz videoları satıriçi oynatma özelliği geldi.
Örneğin bir sayfa var. O sayfada bir makale var ve arada bir video da yer alıyor.
Eskiden söz konusu videoyu izleyebilmek için ayrı sayfa veya player açılması gerekirken; artık herhangi bir ayrı sayfa açmadan bulunduğu satır veya sayfada videoyu oynatabiliyorsunuz.
Dağılın![]()
Flash Player desteğinin gelmesi diye bir şey söz konusu değil.
Olmayan desteği nasıl getireceksiniz.
Adobe firması Flash Player'ı mobil platformdan çekti.
WP8.1 ile "in-line play" dediğimiz videoları satıriçi oynatma özelliği geldi.
Örneğin bir sayfa var. O sayfada bir makale var ve arada bir video da yer alıyor.
Eskiden söz konusu videoyu izleyebilmek için ayrı sayfa veya player açılması gerekirken; artık herhangi bir ayrı sayfa açmadan bulunduğu satır veya sayfada videoyu oynatabiliyorsunuz.
Dağılın![]()

Pil tasarrufundan kardeşim. İstediğin bir uygulamayı aç orada seçenek var.Arka planda çalışan uygulamaları nasıl kapatıyoruz??
eyvallah buldumPil tasarrufundan kardeşim. İstediğin bir uygulamayı aç orada seçenek var.
Arkadaşlar action center a foursquare bildirimleri geliyor mu? bana gelmiyor da????
benim bugün geçişim tamamlandı avea ya tekrar geri döndüm ama dün vodafone da akşam üzeri giremiyordum tel açıp kapayınca erişim noktasıyla ilgili bi sorun mesajı geliyordubeyler vodafonda mobil veri kullanım sorunu yaşayan varmı ?
beyler vodafonda mobil veri kullanım sorunu yaşayan varmı ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızŞunu aldım olur demi *

İnşAllah sorun çıkmaz okumama gibi.