Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
evet kullandıkça esner. Bekle birazdan öğrenir söylerim :) wife drectle ben nasıl paylaşıyorum şöyle nfc olarak kullanıyorum iki cihazı sırt sırta yaslayıp
Abi kablo değil sarma taktigimiz kisin sarma takiliyken tam oturmuyor şarj soketine sizdede hafif oynuyomu onu soruyorum

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
kabloyu demiyorum zaten şarj soketinden bahsediyoruz orası takıp çıkardıkça esner sağa sola doğru. Mesela ben ilk aldığımda şarja taktım tam oturtmamışım şarj olmamış sonradan anladım sıkıntı yok yani merak etme :)

avast

avast

Üye
Anladim :D bende benimkimi bitek esniyo takiliyken dedim çünkü taktim takiliyken baktim esniyo alto sağa sola yani gevşek değil cikmiyo ama sağa sola ufak esneme payi var bende

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Tam takıyosan sıkıntı olmaz başta ucunu takıyosun taktım sanıyosan o zamanda çok oynar :Dşarjda etmez zaten anlarsınKardeşim yazılımın adı Nexus Media Importer playde ücretli ama :)

avast

avast

Üye
Hocam apksini bulabilirmiyiz bunun birde şarj oluyor öyle çok sallanma değil hafif yani anladiniz ne demek istedigimi :D

avast

avast

Üye
Hani hafif esneme fayi var gibi

avast

avast

Üye
Bide Ben bugün arkadaşa mc4 un obb unu atacaktim wifi direct le. Atamadim Nadi yapcaz. NFC yada. Direct

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bende de hafif esniyordu, hala esniyor. İlk bir kaç gün sorun ettim ama bir sorun olmadı kaç ay oldu. :D Normal yani, adamlar öyle yapmış. Dandik yapmış bence, xperia rayin usb girişi daha kaliteli. =P Ama sorun değil, takılma.

• Beğen
Tepkiler: avast
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Hocam apksini bulabilirmiyiz bunun birde şarj oluyor öyle çok sallanma değil hafif yani anladiniz ne demek istedigimi :D
Evet anladım sorun yok :) özelden atıyım link.
Bende de hafif esniyordu, hala esniyor. İlk bir kaç gün sorun ettim ama bir sorun olmadı kaç ay oldu. :D Normal yani, adamlar öyle yapmış. Dandik yapmış bence, xperia rayin usb girişi daha kaliteli. =P Ama sorun değil, takılma.
Öyle çıkmıyo ama yani bi dandikliğide yok bence sorunda yok :)
Bide Ben bugün arkadaşa mc4 un obb unu atacaktim wifi direct le. Atamadim Nadi yapcaz. NFC yada. Direct
Nfc yi iki cihazdada açıp sırt sırta getirerek oluyo ama obb denemedim fotoğraf falan denedim. Onu bluetoothle gönderebilirsin :)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ya otg olayına takıldım ben de. Ben stockda hiç bir ayar yapmadan çalıştığına emin gibiyim. Çok garip. :D

avast

avast

Üye
Aynen hafif esniyo ama cikmiyo sarjdan hatta. Ben dusuyomu diye kablodan tutup sarkittim ama esnek sağa sola hafif oynuyor

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Stockta olması imkansız çünkü saf androidlerde bu yazılıma ihtiyaç varmış slim port falan felanda lazımmış galiba.

avast

avast

Üye

avast

avast

Üye
Buna bi el atin ya :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Wifi bağlan tekrar dene. :D

avast

avast

Üye
3g bağlı o olmazmi :D. 3 g acikkende. Google playe sokuyo

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
@hookword

Saat 9 gibi %100 şarj ile şarjdan aldığım nexus 5.
3g sabah otobüste ve öğlen otobüste azıcık da okulda açıktı. Tahminen 1- saat civarı açık kalmıştır.
Toplam 3 saat 18 dakika ekran açık kalmış. Yaklaşık 1.5+- saat internet tarayıcısı kullandım. 2(1 saat 53 dakika )saat kadar da müzik dinlemişim. Yarım saat twitter demiştin yanlış hatırlamıyorsan, twitter kullanmıyorum ama tapatalk 1 saati rahat geçmiştir. Ekran parlaklığı %25-50 arasında değişti, ortama göre. 20 dakika kadar video izledim. Az biraz (9 dakika 11s) telefon görüşmesi falan. Saat 6:49 %43 şarjım var. Bir örnek daha ben bunu yazana kadar 10 dakika geçmiş ve %2 şarj düşmüş (resimde saat 6:39, tam buradayken 6:49du.:D). Hesapla işte kendine göre.

Ek:
Bu arada cm kurulu telefonda, stock rom değil. Benim gözlemlerim stock roma göre şarj daha uzun gidiyor.

Ek2: 3.resmi sonradan ekledim, resimlerin saatine bak istersen. Sağ üstteki batarya simgesi içinde yüzde değer de yazıyor. Oradan da bir şeyler çıkarırsın. :D

Son düzenleme:
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
avast

avast

Üye

Dun gece 00:10 da sipariş verdim

Üst Alt