Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek
Sponsorlu Bağlantılar
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Denedim tabi, sorunsuz.
avast
Üye
Bende neden okumadi ya kafayi yiycen
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Disk formatı ne? Fat32 olarak dene.
avast
Üye
Bilmiyorum ki Abi vbide. Wifi DirecT le birşey yollayamadim ?
Ya bu otg benim kafayi karistirdi abi varsa. Biri deneyebilirmi stock halde yanlisin var yani bendede. Calismasi lazim yoksa
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Kardeş, valla anlattığım gibi hatırlıyorum. Otgsi olan biri stock halde deneyip, sonucu yazarsa güzel olur.
avast
Üye
Aynen şuanda asiri merak ettim note 2 acinca. Çok kil oldum stock ta. Olan biri denesin bendemi sorun yoksa kablo oturmadi sanip öküz gibi ittim zaten bide şarj soketini bozdum sanip sarja takip kontrol ettim korkudan
avast
Üye
Bide şarj kablosu tam oturmuyor sağa sola çok az. Esnek demi herkeste ben killandim bozdummu diye çünkü otgyi çok soktum calismayinca :
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Yok ya öyle zaten, biraz garip ben de gıcık oluyordum ona.
avast
Üye
Çok sinir bozucu benim eski dandik Samsung bile tak diye. Oturur kipirdamazdi bu esnek bide otg kablosunu zorlayinca hepten kafama taklidi benmi esnettim acaba diye
Emrah_-06
Üye
@avast otg okuması için ya rootlu olcak yada playde bi uygulama vardı adını unuttum ücretli ama dışardan bulur yüklersin istersen adını öğrenirim ? cihazda sorun yok yani saf oldukları için.
@avast otg okuması için ya rootlu olcak yada playde bi uygulama vardı adını unuttum ücretli ama dışardan bulur yüklersin istersen adını öğrenirim ? cihazda sorun yok yani saf oldukları için.
Anladim o uygulamanın adini öğrenir misin hocam birde bu wifi direct le basil dosya alicaz son olarak ta şarj kablosu seninde esnek demi soket oynuyor hafif
Çok sinir bozucu benim eski dandik Samsung bile tak diye. Oturur kipirdamazdi bu esnek bide otg kablosunu zorlayinca hepten kafama taklidi benmi esnettim acaba diye
evet kullandıkça esner. Bekle birazdan öğrenir söylerim wife drectle ben nasıl paylaşıyorum şöyle nfc olarak kullanıyorum iki cihazı sırt sırta yaslayıp