Haber Dailymotion Uygulamasının Windows Phone Uygulaması Güncellenicek!

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
İzlediğim her video neden hafızadan yiyiyor onu anlamadım. Bu nasıl iş. İşletim sistemi sıkıntılı. Diğer klasörü oldu 4 gb. Zaten telefonun toplam belleği 8gb. (lumia820) Zamanında 1150 Tl para verdik bu cihaza yazık.halen halledemediler diğer,klasörü sıkıntısını. Habire telefonumu sıfırlayacağız.

dailymotion uygulaması belleğe indiriyor videoları demek ki.

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Windows phone 8 cihazlarda diğer hafızasına her yapılan işlem kaydediliyor ancak 8.1 de sdkarta oyun uygulama kurma ile her olay çözülcek .:D.

nonamex

Üye
Cihazin tarihini ayarlardan 1 yıl ileri alıp yeniden baslatın.

Temizleme kısmından sil deyince o dosyaları da siliyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Rainesto

Rainesto

Üye
Uygulama süper ama güncelleme yalan oldu galiba

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

windman1981

windman1981

Üye

Temizleme kısmından sil deyince o dosyaları da siliyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Teşekkürler denedim ama çözüm olmadı. Geçici dosyalar klasöründe artış yok. Olsa oradan temizlenebilirdi belki. Sanki uygulamada izlenen videolar telefon hafızasına kayıt ediliyor gibi. Boş bellek azalıyor ve diğer klasörü şişiyor. Sizde deneyebilirsiniz. Uygulamayı bende çok beğendim ancak tespitim telefon hafızasını eritiyor. İşletim sistemi kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bunun gibi bir çok uygulama ile diğer klasörü şişiyor ve temizlenemiyor. Bütün uygulamaları kaldırdım telefon bomboş. Ama halen boş bellek 1.2 gb. Bu işte bir sıkıntı var. Tek çare şimdilik telefonu yeniden sıfırlama.

Rainesto

Rainesto

Üye
Teşekkürler denedim ama çözüm olmadı. Geçici dosyalar klasöründe artış yok. Olsa oradan temizlenebilirdi belki. Sanki uygulamada izlenen videolar telefon hafızasına kayıt ediliyor gibi. Boş bellek azalıyor ve diğer klasörü şişiyor. Sizde deneyebilirsiniz. Uygulamayı bende çok beğendim ancak tespitim telefon hafızasını eritiyor. İşletim sistemi kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bunun gibi bir çok uygulama ile diğer klasörü şişiyor ve temizlenemiyor. Bütün uygulamaları kaldırdım telefon bomboş. Ama halen boş bellek 1.2 gb. Bu işte bir sıkıntı var. Tek çare şimdilik telefonu yeniden sıfırlama.

8.1 ile iyileştirme vardır bu konuda betada var mı bilmiyorum ama cevabı yarın

Tost makinesi ile gönderildi.

ademoz05

ademoz05

Üye

herhangi bir mantıklı tarafı var mı bunun

Rainesto

Rainesto

Üye

nonamex

Üye

Kusura bakmayın boş yere uğraştırdıysam.

Lumia 920'yı oda arkadaşım kullanıyor, gereksiz dosyalardan bu şekilde kurtulduğundan bahsetmişti. :/

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Gereksiz dosyalar maalesef hiçbir şekilde silinemiyor bunun için herkes çözüm aradı ama bulamadı sonunda bakalım microsoft sd desteği verdi görücez.

Üst Alt