Androidin Gizemi

Sponsorlu Bağlantılar

VaronBurak

VaronBurak

Üye
    Konu Sahibi
Androidin Gizemi
Arkadaslar suana kadar onlarca Android telefon inceledim. Karsilastigim sey bir hayli ilgincti. Kimse buna cevap veremedi. Anlatayim hemen ; cihazin rami ne kadar olsun örn 312 mb. Telefona 50 tane uygulama yuklediniz. Telefonu actiniz ama hicbir uygulama acmiyorsunuz. On dakika sonra calisan servislerde kendiliginden acilmis bircok uygulama goruyorsunuz. Bu cihazin rami ve uygulama sayisiyla dogru orantili oluyor. Diyelim Galaxy Note 3 ram yuksek daha fazla uygulama aciliyor. Uzun lafin kisasi siz hic birsey acmasaniz dahi ram bellek kendini doldurmayi basariyor

MUCİZE sorun ram kendiliginden bazen o kadar doluyor ki calisan servislerde hic acip kullanmadiginiz seyler yuzunden telefonun asiri yavasladigina sahit oluyorsunuz. Ve paraniza yazik oldunu dusunuyorsunuz cunku raminiz bosu bosuna doluyor. İsterseniz 2 gb olsun mutlaka ANDROİD onun yarisini yada daha fazlasini kendiligindan doldurmayi basarmistir.

• Beğen
Tepkiler: kfahaa

NEXUS

NEXUS

Üye
Arkadaslar suana kadar onlarca Android telefon inceledim. Karsilastigim sey bir hayli ilgincti. Kimse buna cevap veremedi. Anlatayim hemen ; cihazin rami ne kadar olsun örn 312 mb. Telefona 50 tane uygulama yuklediniz. Telefonu actiniz ama hicbir uygulama acmiyorsunuz. On dakika sonra calisan servislerde kendiliginden acilmis bircok uygulama goruyorsunuz. Bu cihazin rami ve uygulama sayisiyla dogru orantili oluyor. Diyelim Galaxy Note 3 ram yuksek daha fazla uygulama aciliyor. Uzun lafin kisasi siz hic birsey acmasaniz dahi ram bellek kendini doldurmayi basariyor

MUCİZE sorun ram kendiliginden bazen o kadar doluyor ki calisan servislerde hic acip kullanmadiginiz seyler yuzunden telefonun asiri yavasladigina sahit oluyorsunuz. Ve paraniza yazik oldunu dusunuyorsunuz cunku raminiz bosu bosuna doluyor. İsterseniz 2 gb olsun mutlaka ANDROİD onun yarisini yada daha fazlasini kendiligindan doldurmayi basarmistir.
nexus 4'ümde öle bir sorun yok , yani diğer telefonlar olabilir fakat nexus 4'ümde hiç yavaşlamaya şahit olmadım :oke:

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
androıd ı sılıp win phone8 kurabılırmıyız

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
kfahaa

kfahaa

Üye

bunu herkes biliyor :)

NEXUS

NEXUS

Üye
androıd ı sılıp win phone8 kurabılırmıyız
Hayır windows phone kapalı bir sistemdir öle birşey mümkün değil aynı şekilde windows phone ye android kurulamaz nedeni windows phone nin kapalı sistem olması :oke:

kfahaa

kfahaa

Üye
Hayır windows phone kapalı bir sistemdir öle birşey mümkün değil aynı şekilde windows phone ye android kurulamaz nedeni windows phone nin kapalı sistem olması :oke:
Android i niye açık yapmışlar symbian bile kapalı :)
tegra nedir olup olmadığını nasıl anlıcaz panpa

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
desenize hantal androıdden kurtulmak ıcın cıhaz degıstırmek lazım

NEXUS

NEXUS

Üye
desenize hantal androıdden kurtulmak ıcın cıhaz degıstırmek lazım
Hantal demen hoş değil ve dediğine katılmıyorum şuana kadar kimsenin android hantal dediğini görmedim (fanboylar hariç) , şimdi burada windows phone fanı olduğunu belli ettin büyük ihtimalle android i galaxy acede veya eski sürümlerinde kullandın ama android yavaş değil hantal da değil eğer olsaydı şuanda Sony , LG , Samsung , HTC gibi ünlü markalar androidi tercih etmezdi burada android e hantal demen onu hantal yapmaz istemiyorsan git al başka cihaz alanda memnun kullananda ağustos tan bu yana hiç sorunla karşılaşmadım cihazımda nexus 4

• Beğen
Tepkiler: NeXus 5 ve Emrebali05
NEXUS

NEXUS

Üye
Kasma , donma ve stabilitede hiçbir sorun yok

kfahaa

kfahaa

Üye
Hantal demen hoş değil ve dediğine katılmıyorum şuana kadar kimsenin android hantal dediğini görmedim (fanboylar hariç) , şimdi burada windows phone fanı olduğunu belli ettin büyük ihtimalle android i galaxy acede veya eski sürümlerinde kullandın ama android yavaş değil hantal da değil eğer olsaydı şuanda Sony , LG , Samsung , HTC gibi ünlü markalar androidi tercih etmezdi burada android e hantal demen onu hantal yapmaz istemiyorsan git al başka cihaz alanda memnun kullananda ağustos tan bu yana hiç sorunla karşılaşmadım cihazımda nexus 4
sakin ol panpa :)

• Beğen
Tepkiler: ali.clay
Emrebali05

Emrebali05

Üye
senelerdir android kullanıyorum önceki telefenum galaxy miniydi cyanogenmod kurduğumda yag gibi akıyordu acıkçası firmaların kurduğu uygulamalar ve arayüz androidi çok yoruyor şimdi discovery kullanıyorum ve hiç takılma ve donma yaşamadım tek sıkıntım müzik çaları ve sesi en kısığa almama ragmen ses çok çıkıyor

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Okan-1

Okan-1

Üye
O
senelerdir android kullanıyorum önceki telefenum galaxy miniydi cyanogenmod kurduğumda yag gibi akıyordu acıkçası firmaların kurduğu uygulamalar ve arayüz androidi çok yoruyor şimdi discovery kullanıyorum ve hiç takılma ve donma yaşamadım tek sıkıntım müzik çaları ve sesi en kısığa almama ragmen ses çok çıkıyor
n Onunda cozumu var kardesim google da general mobile discovery ses ayarlari diye arat sonuc cikan tum sitelere bak ben halletmistim gayet guzel hem ahize sesinide yukselttim.

• Beğen
bLnmz

bLnmz

Üye
Samsung Galaxy Note 2 kullanıcısıyım. Cihazım 2 GB Ram'in 876 MB'lık kısmını kullanıyor. Android 4.4.2 Kitkat yüklü.
Allah şahittir ki ben Android'in hantallığına rastlamadım. Aksine akıcı ve hızlı.
Gerçekten sorun yaşayan var ise, Rebooter adlı programı kullanarak(Root Gerektirir) sorununu çözebilir..

• Beğen

avrilem

Üye
Note 2 4.4.2 yi custom rom mu stock mu.ayrica rebooter ne is yapar

bLnmz

bLnmz

Üye
Note 2 4.4.2 yi custom rom mu stock mu.ayrica rebooter ne is yapar
Rebooter uygulaması sizin yüklediğiniz uygulamarın çalışmayan dosyalarını kapatarak RAM kullanımını minimum seviyeye indirir. Cihazın kendi çalıştırdığı gereksiz sistem uygulamalarını kapatmanıza yarar.
Custom ROM.

• Beğen

avrilem

Üye
Custom rom dan stock 4.1.2 ye donus var demi.ayrica 4.4.2 yi denemeye deger mi

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bLnmz
bLnmz

bLnmz

Üye
Custom rom dan stock 4.1.2 ye donus var demi.ayrica 4.4.2 yi denemeye deger mi
Benim yüklediğim ROM'dan dönüş var. Knox sayacın devreye girmediyse sorun yaşamazsın.
Denemene değil, kullanama bile fazlası ile değer. Gerçekten muhteşem.

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Benim yüklediğim ROM'dan dönüş var. Knox sayacın devreye girmediyse sorun yaşamazsın.
Denemene değil, kullanama bile fazlası ile değer. Gerçekten muhteşem.
knox sayacınıda sıfırlama var internetten araştırıp bulunabilir :)

avrilem

Üye
4.1.2 deyim ve stock 4.3 u bile yuklemeye cekiniyorum.sarj süresinin yari yariya dustugunu söylüyorlar. Sizin yuklediginiz 4.4.2 hangi custom hocam

Takipçi Satın Al

Üst Alt