YkPkY
Üye
kart bilgilerini iptal et dostum.Arkadaşlar telefondan mağaza dolaşırken yanlışlıkla 15 liralık bir oyun satın almışım. Nasıl iptal edebilirim? Ms bana mail atmış ödemenizi alamadık diye.
benim bikaç uygulamam öyle beleşe geldi
kart bilgilerini iptal et dostum.Arkadaşlar telefondan mağaza dolaşırken yanlışlıkla 15 liralık bir oyun satın almışım. Nasıl iptal edebilirim? Ms bana mail atmış ödemenizi alamadık diye.
kart bilgilerini iptal et dostum.
benim bikaç uygulamam öyle beleşe geldieğer ödeme sırasında iptal edemezsiniz derse boş Bi kart ekle,diğerini iptal et
Sana özel L1020 lensi kullanmışlarDiğer lumia modellerinde varmı bilmiyorum ama benim 620'de özellikle de refocus kullanırken kameranın içindeki mercek hareket ederken çıt çıt diye ses geliyor
Bu ses normal mi ?
Bahsettiğin refocusun kendi uygulama sesi olmadığından eminsen başka açıklaması yok. Ya da lens mekanizmasına iki damla makine yağı tamamdır. 
Yok hocam uygulamanın sesi değil bildiğin kameradan çıt mı desem tık mı desem işte o tarz bir ses geliyorSana özel L1020 lensi kullanmışlarBahsettiğin refocusun kendi uygulama sesi olmadığından eminsen başka açıklaması yok. Ya da lens mekanizmasına iki damla makine yağı tamamdır.
![]()
Bu arada kameraya dikkatli bakarsanız sizde de o merceğin ileri geri hareket ettiğini görürsünüz
Benim eski 6500 slide'da bile o mercek hareket ediyor 
Satma.925in daha yeni Bi cihaz.400 belki
Çırak ile gönderildi
Bencede 1020 ile takas yapma. 1520 ile yapıyorsan yap
Kesinlikle bu takası yapma. 1020 kullandım kamera dışında hiçbir fark yok.

Arkadaşlar;
Cep telefonuma 2 haftadır güncellemeler her nedense gelmez oldu. Güncelleme alamayanlar için bir konu vardı ama konuyu bir türlü bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
forumdaki güncelleme konularını takip edip güncelleme geldiğinden emin olun sonra güncellemeler gelene kadar soft reset
Evet zaten güncellemeleri forumdan takip ediyorum ancak. Yalnız reset atmak istemiyorum, o kadar ayar yaptım falan çok uğraştırıyor tekrar eski haline döndürmek telefonu. Başka bir çözümü yok mu?
2 yıl daha 2016 ya kadar kardeşim benim.