Nesine iyi kardeşim? Nerden biliyorsunuz sorgulamadan? Ben şimdi şuraya 3310 la Iphone 5S i karşılaştıran iki resim atim, IP5S i yerle bir edecek kadar berbat resmi, 3310 u profesyonel kamera gibi net gösterecek resmi ayarlayıp paylaşayım, inanacak mısınız? Bunu ayarlamam çocuk oyuncağı benim için 
Ben 1520 Kullanıyorum konudaki 1520'ye ait olduğu söylenilen fotoğrafların 1520 ile alakası yok. Galaxy S3 ile karıştırmış olmasınlar ?Note 3 güzel bir kameraya sahip olabilir ama 1520'nin önünde diyebilmen için ikisinide alıp bir süre kullanıp gerçekten testlerini yapman gerekiyor.
Benim paylaşıma güvenmeyin deme sebebim ilk önce paylaşımın kaynağının belirtilmemiş olmasıdır. Sonra donanım ve yazılım olarak ikisininde kullandığı teknolojisidir. OIS (Görüntü sabitlemesi titreşim engelleme) teknolojisinden tutun, pureview teknolojisine, kullanılan lenslere kadar.
Lumia 1520 kullanan arkadaşlar var bu sitede. Çekilen videoların titreşimlerini en aza indiren teknolojisi ile, hem video hemde fotoğraf kalitesi olarak L1020 ye yakın kalitede sonuçlar verildiğini direk telefonun incelemesini yapan buradaki yönetici arkadaşlar ve kullanan arkadaşlar belirttiler. E note 3 ü de iş yerimde kullanan arkadaşımla yaptığımız karşılaştırmalı kullanımlardan biliyorum. Bunca gözlemden sonra hala diyebiliyorum ki, biri diğerinden üstün denilebilmesi için sağlam kaynak ve bilgi gerekiyor.
Yukardaki yazımda da herhangi birinin diğerinden üstün olduğunu yazmadığım halde soruyorum şimdi bunun neresi fanboyluk?
Al benden de o kadarYa o resimler 1520 ile çekilmemiş yada ben 1520 kullanmıyorum. Note 3 hakkında fikrim yok.
Çin malı sahte 1520 ile çekmişler herhalde 
Bende bir L920 kullanıcısıyım, her çektiğim resim güzel olacak diye birşey yok, üniversitede fotoğrafçılık dersi almış biri olarak şunu söyleyebilirim ki bir resme ortamda bulunan her şey etki eder. Ben 920 ile çektiğim resimlerde hiç sıkıntı yaşamıyorumResme sağ tık, yeni sekmede aç derseniz kaynağı görebilirsiniz. Bir arkadaş demiş donanım ve yazılıma bakıyorum 1520de oıs ve purewiew var. Belki kağıt üzerinde 1520 daha öndedir ama yazılım konusunda bunu söyleyemem. En basitinden ben bir 920 kullanıcısıyım ve bazen resmi çektiğim andaki fotoğraf ile 2 saniye sonra işlediği hali arasında dağlar kadar fark oluyor. Ayrıca yazılımdan kaynaklı gündüz çekimlerinde sıkıntılar hala tam giderilemedi.