Tavsiye Max. 1500 liraya laptop önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Max. 1500 liraya laptop önerisi
Laptoptan beklentilerim sesi iyi olacak. pek oyun oynamam ama gta 4, cald of daty serisinin hepsini kaldıracak bir bilgisayar olsun en azından. Asus kullanıyordum. Arkadaşa sattım. Kullandığım bilgisayarın kesinlikle ısınma gibi bir progblemi yoktu. pc yeri geldi 24 saat açık kaldı ama tık demedi.. ısınma sorunu da olmazsa iyi olur.

şimdiden Allah razı olsun.. Ayrıca mümkünü olduğu kadar vatan bilgisayardan önermeyin. Sahip olduğum kredi kartına sadece 5 taksit yapılabiliyor..

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Pc Depo'dan bi bak derim hemen hemen hepsi freedos sistem parası vermezsin

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Pc Depo'dan bi bak derim hemen hemen hepsi freedos sistem parası vermezsin
Pc depo güvenilir mi peki ?hocam site den çok laptop öneriniz yok mu ? ben pek anlamam pc işlerinden.

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Pc Depo'dan aldım laptopumu. Özelliklerine göre oldukça ucuza aldım tabi sistemi ben kurdum.

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye

Anaaa ucuzlamış fiyatı :DStoklarda kalmamış ama:ah

ismail

ismail

Üye

Özellikler kötü sayılmaz ama ram az sanırım biraz

Buda güzel parasına değecek bir cihaz gibi duruyo ama 250-300lira daha pahalı senin bütçende..

Bazı seçenekler daha fiyatına göre özellikleri güzel olanlara bakıyorum ama hiçbiri için garanti veremem tabi sonuçta kullanmadım :)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi

Özellikler kötü sayılmaz ama ram az sanırım biraz

Buda güzel parasına değecek bir cihaz gibi duruyo ama 250-300lira daha pahalı senin bütçende..

Bazı seçenekler daha fiyatına göre özellikleri güzel olanlara bakıyorum ama hiçbiri için garanti veremem tabi sonuçta kullanmadım :)
Kardeşim ikinci önerdiğin MSI marka laptop dikkatimi çekti. O paraya değer mi o cihaz ?

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
Kardeşim ikinci önerdiğin MSI marka laptop dikkatimi çekti. O paraya değer mi o cihaz ?
Ramini ilerde attırmak istersen arttıramazsın bu kötü. En azından bi slot daha olsayfı boşta 12gb yapabilme ihtimalin olsaydı ilerde güzel olurdu.
Ekran kartı kaç bit yazmıyo 128veya 192 bitse idare eder. 256 falansa güzeldir ama 256 olcağını sanmam.
Belki içindeki hdd yavaş olabillr ama o fiyata 7200 rpm bulamayız.
Sistemi olmadığı için kaçak kurman gerekcek yada satın alman gerecek bu en önemli eksiği ama içinde sistem olsaydı 2000 liranın altında olmazdı bu pc.

Son olarak tekrar edeyim :) pcyi kullanmadığım için bilemem ama msi dedik mi herkes adını bilir. Bunu kullanan birinin çıkması daha güzel olur :oke:

Bide burdaysa @ANIL bi yorum yaparsa güzel olur :)

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
Evet bu model iyi diğerlerine göre. 8GB RAM günümüz için fazlasıyla yeterli. 740M ile de orta-üst arası tüm oyunları oynarsın.

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Ramini ilerde attırmak istersen arttıramazsın bu kötü. En azından bi slot daha olsayfı boşta 12gb yapabilme ihtimalin olsaydı ilerde güzel olurdu.
Ekran kartı kaç bit yazmıyo 128veya 192 bitse idare eder. 256 falansa güzeldir ama 256 olcağını sanmam.
Sistemi olmadığı için kaçak kurman gerekcek yada satın alman gerecek bu en önemli eksiği ama içinde sistem olsaydı 2000 liranın altında olmazdı bu pc.

Son olarak tekrar edeyim :) pcyi kullanmadığım için bilemem ama msi dedik mi herkes adını bilir. Bunu kullanan birinin çıkması daha güzel olur :oke:

önce açıklama için eyvAllah kardeşim. zaten 8 gb bana yeter diye düşünüyorum. bu 7200 rpm dediğiniz ne oluyor tam olarak anlamadım ? Ayrıca bende halı hazırda win7 ve win8 kurulum dosyaları mevcut. onları flash disce yazdırıp bu bilgisayara yükleyebilir miyim ?
Evet bu model iyi diğerlerine göre. 8GB RAM günümüz için fazlasıyla yeterli. 740M ile de orta-üst arası tüm oyunları oynarsın.
740M tam olarak ne oluyor ?

Ayrıca ürünü araştırdım 64 bitmiş

ismail

ismail

Üye
önce açıklama için eyvAllah kardeşim. zaten 8 gb bana yeter diye düşünüyorum. bu 7200 rpm dediğiniz ne oluyor tam olarak anlamadım ? Ayrıca bende halı hazırda win7 ve win8 kurulum dosyaları mevcut. onları flash disce yazdırıp bu bilgisayara yükleyebilir miyim ?
740M tam olarak ne oluyor ?
Ayrıca ürünü araştırdım 64 bitmiş
Yükleyebilirsin ama msi'nin sitesine girip driverleri indirmen gerekecek. Ekran kartını bu fiyata daha iyisini bulamazsın zaten. Pcnin 64 bit olması normal 32 bit pek yok zaten artık :) :)

Birde bu ürünü kullanan biri gelip mesaj atsa daha güzel olur :)

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
740M grafik kartı. 4 GB ve üstü Ram varsa 64 bit olur :oke:

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Yükleyebilirsin ama msi'nin sitesine girip driverleri indirmen gerekecek. Ekran kartını bu fiyata daha iyisini bulamazsın zaten. Pcnin 64 bit olması normal 32 bit pek yok zaten artık :) :)

Birde bu ürünü kullanan biri gelip mesaj atsa daha güzel olur :)
Başka bir pc araştırma ya gerek yok değil mi bu pc iyi diyorsun yani :) evet keşke kullanan birisi çıksa ısınma sorunu vs varmıdır acaba msi larda
740M grafik kartı. 4 GB ve üstü Ram varsa 64 bit olur :oke:
Grafik Kartı yeterli düzeyde değil mi?

ismail

ismail

Üye
İşte ısınma sorunu olcağını sanmıyorum msida. Ama bilemeyiz bunu kullanan biri çıkmadan :)

Sonra alırsın ısınıyo bu dersin mesuliyet kabul etmemek için kullanan birine sormanı söylüyorum :) ben sadece verdiğin fiyat aralığında msi ve lenova pclere baktım :oke:

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
İşte ısınma sorunu olcağını sanmıyorum msida. Ama bilemeyiz bunu kullanan biri çıkmadan :)

Sonra alırsın ısınıyo bu dersin mesuliyet kabul etmemek için kullanan birine sormanı söylüyorum :) ben sadece verdiğin fiyat aralığında msi ve lenova pclere baktım :oke:
Şimdi biraz araştırma yapımda normal kullanımda ısınma yokmuş oyunlarda vs varmış ayrıca buna ayriyeten Rami yukseltiliyormus? Donanım haberde öyle yazmış bunu kullanan

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bu fiyat için yeterli. Dediğim gibi orta-üst grafik ayarlarında oyuna bağlı olarak oynarsın.
Bilgilendirme için teşekkürler. Son olarak bu pc orta seviyede ki bir kullanıcıyı 2-3 yıl idare eder değil mi?

Üst Alt