Tavsiye Androidde yapıp ta Lumia 925 te yapamadığımız şeyler neler

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
pek ibilyoner birde hocam bunda tus kilidine sifre koyabiliyormuyuz oda onemli benim icin
Telefonda tuş kilidine şifre koyabiliyoruz
oyun cok fazla oynamak degil hocam ben futbol asıgıyım fifa varmıs nova mc4 asphalt gta bunlar cok cok buyuk oyunlar zate nbunları yukleyim hevesimi alıyım diyene kadar yeni oyun cıkar :D birde neden 8.1 gelene kadar wp almayalım :D hevesimi kacırma lutfen :D

8.1'in çıkışına çok az kaldı[gönderilişine] yani güncelleme geldigi an yeni özellikler gelecek o sebeple diyorum güncelleme yayınlansın öyle al zaten telefonu aldıgında güncel olur :cool

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda tuş kilidine şifre koyabiliyoruz
hocam size mesaj attım tusk ilidi sifre nasıl o goruntuyu alsanız bi bilyonerde o canlandırmalar calısıyomu onun goruntusunu alıp atsanız mesajda[QUOTE="8.1'in çıkışına çok az kaldı[gönderilişine] yani güncelleme geldigi an yeni özellikler gelecek o sebeple diyorum güncelleme yayınlansın öyle al zaten telefonu aldıgında güncel olur :cool[/QUOTE]

valla kendi tlefonumu kardsime verdim almam lazım bu hafta pazar acıksa pazar alıcam degilse pazartesi falan

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
hocam size mesaj attım tusk ilidi sifre nasıl o goruntuyu alsanız bi bilyonerde o canlandırmalar calısıyomu onun goruntusunu alıp atsanız mesajda[QUOTE="8.1'in çıkışına çok az kaldı[gönderilişine] yani güncelleme geldigi an yeni özellikler gelecek o sebeple diyorum güncelleme yayınlansın öyle al zaten telefonu aldıgında güncel olur :cool

valla kendi tlefonumu kardsime verdim almam lazım bu hafta pazar acıksa pazar alıcam degilse pazartesi falan[/QUOTE]

Bilyoner bende bulunmadıgı için fotograf atamam ama tuş kilidini atarım

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
valla kendi tlefonumu kardsime verdim almam lazım bu hafta pazar acıksa pazar alıcam degilse pazartesi falan

[/QUOTE]
hocam bilyoner tarayıcıdan acsan diye dedim :D

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
hocam bilyoner tarayıcıdan acsan diye dedim :D[/QUOTE]

Hocam Telefonda İnternet Yok :D kabloludan baglanıyorum :D

PureFood

PureFood

Üye
Kusura bakma da sorduğun sorular yersiz. Tuş kilidine şifre koyamamak ne demek ? Windows Phone'u bu kadar küçük görüyorsan zaten alma.

• Beğen
Tepkiler: capkino06 ve OnurYurdakul
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakma da sorduğun sorular yersiz. Tuş kilidine şifre koyamamak ne demek ? Windows Phone'u bu kadar küçük görüyorsan zaten alma.
kullanacagım ilk lumia ve kime sorsam eksik sistem eksik sistem diyo bende hersey eksik sanıyorum ne bileyim ? ama birazda iyi beklentiyi fazla tutmamak :D ama tasarım olarak 925 i cok cok begendim birde beyazın 32 si olsa tadından yenmezdi

PureFood

PureFood

Üye
kullanacagım ilk lumia ve kime sorsam eksik sistem eksik sistem diyo bende hersey eksik sanıyorum ne bileyim ? ama birazda iyi beklentiyi fazla tutmamak :D ama tasarım olarak 925 i cok cok begendim birde beyazın 32 si olsa tadından yenmezdi
Değil işte karalama kampanyası. 8.1 bi' yayınlansın da sonrası çok iyi olacak. Artık nasıl kötülüyorlarsa Windows' orada burada, ki görüyoruz malum sitelerde.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Değil işte karalama kampanyası. 8.1 bi' yayınlansın da sonrası çok iyi olacak. Artık nasıl kötülüyorlarsa Windows' orada burada, ki görüyoruz malum sitelerde.
satan adamdda kotuluyor yani o yuzden bukadar dusuk goruyorum :D yani adam bana acık acık 1500 lira vereceksin 925 e hiç bişey yaapıyosun acamıyosun falan filan baya giydirince haliyle herseyi soruyorum dedemin dukkan kirasını almasını bekliyorum insallah alırsa bana verecek bende alıcam hemen telefonu

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
satan adamdda kotuluyor yani o yuzden bukadar dusuk goruyorum :D yani adam bana acık acık 1500 lira vereceksin 925 e hiç bişey yaapıyosun acamıyosun falan filan baya giydirince haliyle herseyi soruyorum dedemin dukkan kirasını almasını bekliyorum insallah alırsa bana verecek bende alıcam hemen telefonu

O satan adamın cahilligidir . :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve Rainesto
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bence konuda yeteri kadar açık cevaplar var ve artık konuyu lütfen kapatın. Tüm sorulara cevaplar verildi hatta telefonu baştan yarattı arkadaşlar. Neredeyse işletim sistemini yeniden yazdılar. Yeter yani. Gerçi bazı kafası basmayan arkadaşlar için tekrar tekrar yazmaktan bıkmayız biz.
Tekrar ediyorum Telefon ciddi oranda stabil, kasmıyor, ciddi olan hiç bir konuda eksikliği yok, hatta ciddi konularda fazlalığı bile var. Gereksiz şeyleri kırpılmış, sade ve olması gereken bir işletim sistemine sahip. (Sahip diyorum çünkü büyük ihtimalle WP8.1 ile çok kısa sürede bunu çok çok daha üst düzeye çıkarıyorlar). Lütfen artık parasını düşünen satıcıların saçma sapan karalamalarını buraya yazmayın. Lütfen telefonu kullananlardan cevaplarınızı zaten aldınız, kullanmayanların yorumlarına bakmaktan vaz geçin. Lütfen alacağım bilgiyi aldım deyin ve konu kapansın.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
konu kapana bilir kafama takılanları mesajla sorarım artık kusura bakmayın tekrar

giray38

giray38

Üye
Bence konuda yeteri kadar açık cevaplar var ve artık konuyu lütfen kapatın. Tüm sorulara cevaplar verildi hatta telefonu baştan yarattı arkadaşlar. Neredeyse işletim sistemini yeniden yazdılar. Yeter yani. Gerçi bazı kafası basmayan arkadaşlar için tekrar tekrar yazmaktan bıkmayız biz.
Tekrar ediyorum Telefon ciddi oranda stabil, kasmıyor, ciddi olan hiç bir konuda eksikliği yok, hatta ciddi konularda fazlalığı bile var. Gereksiz şeyleri kırpılmış, sade ve olması gereken bir işletim sistemine sahip. (Sahip diyorum çünkü büyük ihtimalle WP8.1 ile çok kısa sürede bunu çok çok daha üst düzeye çıkarıyorlar). Lütfen artık parasını düşünen satıcıların saçma sapan karalamalarını buraya yazmayın. Lütfen telefonu kullananlardan cevaplarınızı zaten aldınız, kullanmayanların yorumlarına bakmaktan vaz geçin. Lütfen alacağım bilgiyi aldım deyin ve konu kapansın.
Konu fazla uzadı haklısın da açık kalmasının kime ne zararı var onu anlayamadım ? Bu kadar abartmanın alemi ne ?

• Beğen
Tepkiler: avast ve .NeXuS.
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Arkadaş Telefonu aldım desin öyle kapansın konu düşüncesi degişebilir.

• Beğen
Tepkiler: avast
technicker

technicker

Üye
Evlenilecek kız var , eğlenilecek kız var. Lumia al senelerce aynı kalitede kullan hatta daha da geliştirilecek ve yine de sorun çıkartmayacaktır. Android alırsan bir müddet sonra sorunlarla uğraşmaya başlarsın .

• Beğen
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Konu fazla uzadı haklısın da açık kalmasının kime ne zararı var onu anlayamadım ? Bu kadar abartmanın alemi ne ?
Bende onu anlayamadim herkeste bi kon kapattirma cabasi gormek istemeyen kknuya gjrmez yazma z olur biter ne bu tavir anlahamadim yani

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Konu tartışmaya ve hakarete dönmezse, başlık ile ilgili objektif yorumlar yapılırsa yararlı olabileceğini düşünüyorum.

• Beğen
Tacettinn

Tacettinn

Üye
Kardeş bilyoner den ekran görüntüsü aldım da mobildeyim Bi turlu upload edemedim. Bu arada tarayıcı upload desteklemiyor. Resim upload programları vardı mağazada ancak şu an bulamadım. Ayrıca kendi görüşüme göre konuda kapanacak bir durum yok. Tabi yöneticilere kalmış orası kimseyi de ilgilendirmez. Başka sorun olursa cevaplarım kardeşim. İyi forumlar..

• Beğen
Tepkiler: avast ve .NeXuS.
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bilyoner den ekran görüntüsü aldım da mobildeyim Bi turlu upload edemedim. Bu arada tarayıcı upload desteklemiyor. Resim upload programları vardı mağazada ancak şu an bulamadım. Ayrıca kendi görüşüme göre konuda kapanacak bir durum yok. Tabi yöneticilere kalmış orası kimseyi de ilgilendirmez. Başka sorun olursa cevaplarım kardeşim. İyi forumlar..
bende kapanacak bir sey oldugunu dusunmuyorum ama ısrarla bazı kullanıcılar kapattırmamı soyluyorlar

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn ve .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Aynen öle tartışma olsa neysede tartışma yok birşey yok :)

• Beğen