Kapanılması gerektiğinde yöneticiler kapatır zaten.bende kapanacak bir sey oldugunu dusunmuyorum ama ısrarla bazı kullanıcılar kapattırmamı soyluyorlar
amacım mesaj kasmak mı isterseniz yeni hesap acayım ordan yazayım burda yazan mesaj sayısının pek umrumda degil acıkcası nedir bu sorun cıkarmaya calısan insanlar cozemedimAmacın mesaj kasmak olduğu düşünülürse konu kapatılır
amacım mesaj kasmak mı isterseniz yeni hesap acayım ordan yazayım burda yazan mesaj sayısının pek umrumda degil acıkcası nedir bu sorun cıkarmaya calısan insanlar cozemedim
Wp8.1 de upload özelliği de geliyor dosya yöneticisiyle ilgili paylasılan bir videoda gormustumKardeş bilyoner den ekran görüntüsü aldım da mobildeyim Bi turlu upload edemedim. Bu arada tarayıcı upload desteklemiyor. Resim upload programları vardı mağazada ancak şu an bulamadım. Ayrıca kendi görüşüme göre konuda kapanacak bir durum yok. Tabi yöneticilere kalmış orası kimseyi de ilgilendirmez. Başka sorun olursa cevaplarım kardeşim. İyi forumlar..
hocam ekran boyutu buyudukce beni zorluyor acıkcası bence ideali 4.3 le 5 arası note 2 yi bile kullanirken cebime koyunca rahat hissetmiyorum ama arada bariz performans farkı varsa 1320 dusunebilirim ama onkamerası vga olması cok cok kotu benim için on kamera onemli yıllık icin cunku fotograf cekiniyoruz surekliGeniş ekran keyfi sürmek istiyorsan kesinlikle 1320. Ben çok memnunum.
bencede maksimum 5 inçhocam ekran boyutu buyudukce beni zorluyor acıkcası bence ideali 4.3 le 5 arası note 2 yi bile kullanirken cebime koyunca rahat hissetmiyorum ama arada bariz performans farkı varsa 1320 dusunebilirim ama onkamerası vga olması cok cok kotu benim için on kamera onemli yıllık icin cunku fotograf cekiniyoruz surekli
, sonra fazla büyük geliyor insana fakat artık tüm akıllı telefonlar büyümeye başladı 

1320'nin ön kamerasından fazla birşey bekleme![]()

925 i bilmiyorum ama tahminim güzeldir : oke:peki 925 inki nasıl kullanan arkadaslardan resim istedimde atan cıkmadı![]()
malesef kullanmadığım için pek bir bilgim yokpeki 925 e to kacma falan gib iolaylar varmı 920 de oldugu gibi

32lıkmi vodasfonedanmı aldınızBende yok öyle bir sıkıntı bende yeni aldım daha 3 ay oldu
Lumia 925 ile gönderildi.
Upload desteği tamam da. Dosya yöneticisinin geleceğini sanmıyorum.Wp8.1 de upload özelliği de geliyor dosya yöneticisiyle ilgili paylasılan bir videoda gormustum