Tavsiye Androidde yapıp ta Lumia 925 te yapamadığımız şeyler neler

Sponsorlu Bağlantılar

habbuj

habbuj

Üye
Amacın mesaj kasmak olduğu düşünülürse konu kapatılır

Tacettinn

Tacettinn

Üye
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Amacın mesaj kasmak olduğu düşünülürse konu kapatılır
amacım mesaj kasmak mı isterseniz yeni hesap acayım ordan yazayım burda yazan mesaj sayısının pek umrumda degil acıkcası nedir bu sorun cıkarmaya calısan insanlar cozemedim

habbuj

habbuj

Üye
amacım mesaj kasmak mı isterseniz yeni hesap acayım ordan yazayım burda yazan mesaj sayısının pek umrumda degil acıkcası nedir bu sorun cıkarmaya calısan insanlar cozemedim

olaya öyle bakılıyor herhalde bilmiyorum artık

habbuj

habbuj

Üye
Başlığa uygun yorumlar yapılması gerekiyor amaç bu

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Karar Vermiş isen kapatılması kafi.:cool

giray38

giray38

Üye
Kardeş bilyoner den ekran görüntüsü aldım da mobildeyim Bi turlu upload edemedim. Bu arada tarayıcı upload desteklemiyor. Resim upload programları vardı mağazada ancak şu an bulamadım. Ayrıca kendi görüşüme göre konuda kapanacak bir durum yok. Tabi yöneticilere kalmış orası kimseyi de ilgilendirmez. Başka sorun olursa cevaplarım kardeşim. İyi forumlar..
Wp8.1 de upload özelliği de geliyor dosya yöneticisiyle ilgili paylasılan bir videoda gormustum

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
eger babam son anda 200 tl vermezse %99 wp alacagım ama 1320 mi 925 32 gb mi biirisi 999 birisi 1099 tl son sorum bu bundan sonra kaoana bilir

giray38

giray38

Üye
Ayrıca konu kapatılması gerekırse yonetıcıler kapatır sımdı bu muhabbetı bırakırsanız sızın de ıstedıgınız gıbı konu amacına yonelık devam eder .

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
leeshore

leeshore

Üye
Geniş ekran keyfi sürmek istiyorsan kesinlikle 1320. Ben çok memnunum.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Geniş ekran keyfi sürmek istiyorsan kesinlikle 1320. Ben çok memnunum.
hocam ekran boyutu buyudukce beni zorluyor acıkcası bence ideali 4.3 le 5 arası note 2 yi bile kullanirken cebime koyunca rahat hissetmiyorum ama arada bariz performans farkı varsa 1320 dusunebilirim ama onkamerası vga olması cok cok kotu benim için on kamera onemli yıllık icin cunku fotograf cekiniyoruz surekli

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
hocam ekran boyutu buyudukce beni zorluyor acıkcası bence ideali 4.3 le 5 arası note 2 yi bile kullanirken cebime koyunca rahat hissetmiyorum ama arada bariz performans farkı varsa 1320 dusunebilirim ama onkamerası vga olması cok cok kotu benim için on kamera onemli yıllık icin cunku fotograf cekiniyoruz surekli
bencede maksimum 5 inç :) , sonra fazla büyük geliyor insana fakat artık tüm akıllı telefonlar büyümeye başladı :D
Özetlersek Cep Telefonları Büyük Baya Büyük Olarak Çıktı Yavaş Yavaş Küçüldü Şimdide Tekrar Büyüyor :D
1320'nin ön kamerasından fazla birşey bekleme :oke:

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
peki 925 e to kacma falan gib iolaylar varmı 920 de oldugu gibi

giray38

giray38

Üye
Yakın bi arkadaşıma aldırdım 5 ay kadar önce şimdi mesaj attım sordum öyle bi sıkıntısı yokmuş fakat genel olarak var mıdır yok mudur bilemem. Sorarsan bendeki 920 de de tozlanma sorunu yok bildiğim kadarıyla 2. 3. partilerde böyle hatalar olmuyor

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bende yok öyle bir sıkıntı bende yeni aldım daha 3 ay oldu

Lumia 925 ile gönderildi.

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Arkadaşım lumia modellerinden 925 i tek geçerim.
Wp8.1 de upload özelliği de geliyor dosya yöneticisiyle ilgili paylasılan bir videoda gormustum
Upload desteği tamam da. Dosya yöneticisinin geleceğini sanmıyorum.