hocam root rom xposed falan lazım degil android kullanırkende telefonu stock kullanırdım ben cunku rom atınca orjinalini bozunca bi rahatsız oluyorum takıntılıyım biraz bunların dısında yapamadıgımız nler var -qarapapaq-
Hacı biri açık diğeri kapalı sistem olunca, kapalı olan da her türlü kısıtlı olursun ama normal bir kullanıcı için şöyle düşünebiliriz:
En basitinden dns, vpn. Bunlar da önemli şeyler çünkü youtube malum ama 8.1 ile bu sorunda ortadan kalkıyor. Başka wifi'ı açmak için ana menüye dönüp ayarlara girip wifi'ı bulup açman gerek ama 8.1 ile bu da çözülüyor. Kişiselleştirme yok denebilir android karşısında ama bu da 8.1 ile bayağı yol alıyor. Kısacası 8.1 bayağı iyi oluyor. Androiddeki gibi uygulamaları google'dan apk indirip, hemen kurma olayın olmayacak. WP de bu bile yokken androidde torrent bile var.

Ama işte ne kadar kullanıyorsun, çok mu ihtiyaç var ?
Kutular güzel bence, farklı en azından, sokakta herkes de var android. Windows hesabı senkronizasyonu güzel bir artı, bilgisayarına da 8.1 yükle ikisini senkronize et. Office 2013 ile her şey daha güzel.

Reklam gibi oldu. =P
Zaten sana söyledim, androidde alabiliyorsan Nexus 5 al diye. Alamıyorum, dedin. O zaman WP al. Nexus 4 tavsiye etmiyorum ben. Neden dersek? 925 kalite olarak 4'e fark atar. Bir ses kaydı yap 925 de bir de aynı ses kaydını Nexus 4'de yap, sonra ikisini dinle. Farkı görürsün. Sen gidip cihazı inceledin mi ?
kullanacagım ilk lumia ve kime sorsam eksik sistem eksik sistem diyo bende hersey eksik sanıyorum ne bileyim ? ama birazda iyi beklentiyi fazla tutmamak

ama tasarım olarak 925 i cok cok begendim birde beyazın 32 si olsa tadından yenmezdi
Hacı, o laf artık klişe oldu. Sistem eksik, biraz daha gelişmesi lazım, yok daha 1-2 yılı var. Ağzı olan konuşuyor. Hiçbir bilgisi olmayanlar da geliyor söylüyor bunu.Bir de son olarak bence çok takılmışsın, bundan önce 2 konu vardı zaten onlar da 10'ar sayfaydı herhalde ben bıraktığımda. Sonra kaç konu daha var, kaç sayfa daha eklendi bilmiyorum. Bu da gelmiş 12.sayfaya. Yanlış anlama istediğin kadar aç, bana ne. Senin için diyorum, bu kadar takılma, hatta herkes için diyorum, bu kadar takılmayın. Git, bak, al. Pişman olacağını hiç düşünmüyorum.