Tavsiye Androidde yapıp ta Lumia 925 te yapamadığımız şeyler neler

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Benimde hosuma gitti

ArMaGeDdOn_87

Üye
925 e mi karar verdin :) ?

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Sanirim 925 lacagimbugun babam gelsin bu aksam kesinlesecek sparisi verecegim

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Windows 8.1 ile VPN desteği geldikten sonra kurumsal kullanıcılar için daha verimli bir hale gelecek WP.

Exchange hesapları, AD Domain desteği sayesinde kurum içi intranet siteleri de desteklenecek ve kurum içi kullanılan Group Policy Object'ler daha çok desteklenecek.

Biraz teknik ve son kullanıcının çok ta fazla işine yaramayacak ama profesyonel hayatta bu işletim sistemini kulanmak artık daha kolay olacak.

Invoke

Invoke

Üye
Hala almadın mı telefonu? Androidde yapıp, windowsphoneda yapamadığın şey çok. Kaçı çok gerekli tartışılır. 8.1 ile basit olaylar kapanıyor, kullanım daha kolaylaşıyor. Aradığın çoğu şeyi 8.1 ile bulacaksın.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve PureFood
The Benefit

The Benefit

Üye
Bir an önce gelse de semeresini görsek şu 8.1'in. : ?

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Hala almadın mı telefonu? Androidde yapıp, windowsphoneda yapamadığın şey çok. Kaçı çok gerekli tartışılır. 8.1 ile basit olaylar kapanıyor, kullanım daha kolaylaşıyor. Aradığın çoğu şeyi 8.1 ile bulacaksın.
hocam root rom xposed falan lazım degil android kullanırkende telefonu stock kullanırdım ben cunku rom atınca orjinalini bozunca bi rahatsız oluyorum takıntılıyım biraz bunların dısında yapamadıgımız nler var -qarapapaq-

ardacumhur

ardacumhur

Üye

İşte bu. Herkesi bu objektifliğe davet ediyorum :good:

WP8.1 ile şu ankine göre daha çok imkana sahip olacağız.

Invoke

Invoke

Üye
hocam root rom xposed falan lazım degil android kullanırkende telefonu stock kullanırdım ben cunku rom atınca orjinalini bozunca bi rahatsız oluyorum takıntılıyım biraz bunların dısında yapamadıgımız nler var -qarapapaq-

Hacı biri açık diğeri kapalı sistem olunca, kapalı olan da her türlü kısıtlı olursun ama normal bir kullanıcı için şöyle düşünebiliriz:
En basitinden dns, vpn. Bunlar da önemli şeyler çünkü youtube malum ama 8.1 ile bu sorunda ortadan kalkıyor. Başka wifi'ı açmak için ana menüye dönüp ayarlara girip wifi'ı bulup açman gerek ama 8.1 ile bu da çözülüyor. Kişiselleştirme yok denebilir android karşısında ama bu da 8.1 ile bayağı yol alıyor. Kısacası 8.1 bayağı iyi oluyor. Androiddeki gibi uygulamaları google'dan apk indirip, hemen kurma olayın olmayacak. WP de bu bile yokken androidde torrent bile var. :D Ama işte ne kadar kullanıyorsun, çok mu ihtiyaç var ?
Kutular güzel bence, farklı en azından, sokakta herkes de var android. Windows hesabı senkronizasyonu güzel bir artı, bilgisayarına da 8.1 yükle ikisini senkronize et. Office 2013 ile her şey daha güzel. :D Reklam gibi oldu. =P

Zaten sana söyledim, androidde alabiliyorsan Nexus 5 al diye. Alamıyorum, dedin. O zaman WP al. Nexus 4 tavsiye etmiyorum ben. Neden dersek? 925 kalite olarak 4'e fark atar. Bir ses kaydı yap 925 de bir de aynı ses kaydını Nexus 4'de yap, sonra ikisini dinle. Farkı görürsün. Sen gidip cihazı inceledin mi ?
kullanacagım ilk lumia ve kime sorsam eksik sistem eksik sistem diyo bende hersey eksik sanıyorum ne bileyim ? ama birazda iyi beklentiyi fazla tutmamak :D ama tasarım olarak 925 i cok cok begendim birde beyazın 32 si olsa tadından yenmezdi

Hacı, o laf artık klişe oldu. Sistem eksik, biraz daha gelişmesi lazım, yok daha 1-2 yılı var. Ağzı olan konuşuyor. Hiçbir bilgisi olmayanlar da geliyor söylüyor bunu.Bir de son olarak bence çok takılmışsın, bundan önce 2 konu vardı zaten onlar da 10'ar sayfaydı herhalde ben bıraktığımda. Sonra kaç konu daha var, kaç sayfa daha eklendi bilmiyorum. Bu da gelmiş 12.sayfaya. Yanlış anlama istediğin kadar aç, bana ne. Senin için diyorum, bu kadar takılma, hatta herkes için diyorum, bu kadar takılmayın. Git, bak, al. Pişman olacağını hiç düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve PureFood
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
@-qarapapaq- mert abi 925 32 gb aradim taradim bulamadim 1320 nexus5 ve elite var babamdan 200 tl daha vermesine ikna etsem nexus 5 nekadar suanda tam olarak vatanda ?? Yani 1300 se sansimi zorluycan yoksa 1320 alcam ama 1320 nin kamerasi falan nasil yani bu 3 u arasindan hangisi bugun yada yarin almam lazim 1300 yada 1299 falansa nexus5 e de bakabilirim bi bakma sansin varmi ben dershanedeyimde

Invoke

Invoke

Üye
1.399 lira ama indirim falan bir şey oluyor. 1300'e geliyor, eğer şu kredi olayını yaparsanız. Hespiburada da nexus 51200 lira. Sınırlı sayıda.

Eliti boş ver. Hiç konuşmayalım bile.

925 32GB bulamamışsın ama Nexus 5'de 16GB ve hafıza kartı desteği yok.

1320 hafıza kartı ve ekran büyüklüğü var, ben kendi adıma 1320 tercih ederdim, kamerası pek matah değil. Gidip bakacan hacı kamerayı nasıl anlatayım. :D

Çok kararsızsın. :D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Hocam kameda 5 mp lumia 925 olamaz zaten de ekran ppi cok dusuk ya acaba nasil keskinlik falan onu soruyorum cok kotu diyenler oldu nexus 5 eger 1300 e geliyosa babama derim ha gelmiyosa el mahkum 1320 ama ekran ve kamra cok kafami karistiriyoBirde hafiza karti alsam kaclik alcam nasil aliyim ?

Invoke

Invoke

Üye
Hacı kamera iyi diyemem yalan olur çünkü ama ekrandan yana için rahat olabilir.

The Benefit

The Benefit

Üye
1320'nin kamerası ve ekranı ortalama bir kullanıcı için yeterli. Telefondan konsol grafiği bekliyor ya da fotoğraf makinesi netliğinde fotolar çekmesini istiyorsanız 2000tl civarındaki telefonlara bakmalısınız diye düşünüyorum.

Invoke

Invoke

Üye
Kamera için de beklediğimden iyi çıktığını söyleyebilirim. :D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Yani kameda ace nin kamerasindan kotumu :D ekran onemli ama ekran nasil yani keskinlik falan

Invoke

Invoke

Üye
Yani kameda ace nin kamerasindan kotumu :D ekran onemli ama ekran nasil yani keskinlik falan

Hacı niye aynı soruyu 55 kere soruyon? Ekran iyi, takılma ppi'a, git bak, görürsün.
Acenin kamerası mı? :ah

• Beğen
Tepkiler: PureFood
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Peki kulaklik kalitesi falan nasil yani muzik performansi ve dayaniklimi hocam telefon elimde kalmasinda :D suanda 8 gb hafiza var sana 4 falan birakiyo sanirim ee ne yukletebilirzki okadar az yere ?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
1320 yi kullanma şansım oldu, kamerası 520 nin kamerasından birazcık daha iyi, ekranı normal diyebilirim ama takıntılı biriysen ekranı da seni rahatsız edebilir piksel yoğunluğunun düşük olduğunu hissedebiliyorsun, 925 kullanan biri olarak 1320 kullanmam şahsen inceledikten sonra, tek artısı hafıza arttırılabiliyor, onun dışında her türlü 925 üstün.
Peki kulaklik kalitesi falan nasil yani muzik performansi ve dayaniklimi hocam telefon elimde kalmasinda :D suanda 8 gb hafiza var sana 4 falan birakiyo sanirim ee ne yukletebilirzki okadar az yere ?
lumiaların genel müzik performansı iyidir, 520 nin bile nexus 4 ten daha iyi bir müzik performansı olduğunu deneyimledim, 1320 de hiç fena olmaz müzik performansı, malzemesi de plastik ama plastik galaxylerden daha iyi kalite hissi veriyor.

• Beğen
Tepkiler: Invoke