Tavsiye Androidde yapıp ta Lumia 925 te yapamadığımız şeyler neler

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
istanbul bilişim de Nexus 5 1186 TL ,biraz daha para biriktir,birde sen konuyu Cep Telefonu Genel bölümüne aç birde oradaki deneyimli android kullanıcılarının söylediklerine bak sonra iki telefon arasında daha iyi karar verirsin
hocam internetten siparis dusunmuyorum pek hiç denemedigim icin daha once bilmiyorum guven konusunda

ArMaGeDdOn_87

Üye
hocam internetten siparis dusunmuyorum pek hiç denemedigim icin daha once bilmiyorum guven konusunda
Ben 920 yi buradan aldım,izmir deyim sipariş verdim sorunsuz şekilde geldi

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
yalnız hocam 1200 lira bilisimide ama evdekiler 1100 den fazla vermemi istemiyor yoksa 100 lira ekleyebilirim ama 1100 max yani

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Dostum kendi görüşlerimi söylüyorum.
1) Dosya yöneticisi olmadığından klasör oluştur, kes , kopyala , yapıştır , zip ile sıkıştır gibi şeyler yapamazsın.
2) Flash player olmadığından bazı sitelerde video izleyemezsin.
3) Uygulamaları hafıza kartına kuramazsın diyecektim ki 8.1 güncellemesi ile çözülüyor.
4) Sistem yeterince Unlock edilmediği için kafana göre modifiye edemezsin.
5) Mağazadan farklı farklı temalar indirip kullanamazsın.Kısacası Android biraz daha özgür ve WP ise biraz daha ciddi duruyor. Kimisi hemen alışır, kimisi zor alışır, kimisi hiç alışamaz.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
PureFood

PureFood

Üye
Flash Player iOS ve Android'de bulunmuyor. Dışarıdan .apk yoluyla edinilebilir ancak.

PureFood

PureFood

Üye
fakat windows phone 8'de öle bir yöntem mevcut değil ancak flash bence gereksiz :)
Mevcut olup olmaması kullanıcıya göre değişir, ben de ihtiyaç duymadım hiç, Android kullansaydım da sanırım pek bir şey değişmezdi, zaten online filmler falan VK ya da Mail.Ru sunucularından paylaşılıyor, onlar da rahat şekilde izleniyor :)

giray38

giray38

Üye
Benim gorusume gore de android asla stabil bi sistem degil bi sure sonra kesinlikle cok yavaslıyor. Bence ikilemdeysen apple veya wp arasında kalmalısın

NEXUS

NEXUS

Üye
Benim gorusume gore de android asla stabil bi sistem degil bi sure sonra kesinlikle cok yavaslıyor. Bence ikilemdeysen apple veya wp arasında kalmalısın
nexus harici modeller öle fakat nexuslar öle değil :oke:

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn
0MG90

0MG90

Üye
Root yok :D Cihazı hackleyemezsin. Yeni rom atamazsın. Cihazın görünüşünü değiştiremezsin.(Xposed) İstediğin oyun-uygulamayı anında indirip atamazsın.

habbuj

habbuj

Üye
habbuj

habbuj

Üye
Benim telefonum hep sessizde. Yani sessizdeyken titresim olsa yeter ama uygulamalar sessiz olmak zorunda bide muzik dinlerken sesi acinca telefon sessizden cikiyomu
hayır çıkmıyor titreşimde kalıyor. Yani uyarı sesleri gelmiyor müzik, oyun müziği falan sesli oluyor

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Arkadaşlar Size En baştan Tarif Etmeme Gerek Yok Ama 8.1 gelmeden kimse Windows Phone'ye bakmasın 8.1 gelsin ondan sonra wp cihazı alın donmadıgı hakikaten dogrudur çünkü sistemi en düşük telefona göre yapıyolar yüksek telefonlarda uçuyo resmen :ehe

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Dostum kendi görüşlerimi söylüyorum.
1) Dosya yöneticisi olmadığından klasör oluştur, kes , kopyala , yapıştır , zip ile sıkıştır gibi şeyler yapamazsın.
2) Flash player olmadığından bazı sitelerde video izleyemezsin.
3) Uygulamaları hafıza kartına kuramazsın diyecektim ki 8.1 güncellemesi ile çözülüyor.
4) Sistem yeterince Unlock edilmediği için kafana göre modifiye edemezsin.
5) Mağazadan farklı farklı temalar indirip kullanamazsın.Kısacası Android biraz daha özgür ve WP ise biraz daha ciddi duruyor. Kimisi hemen alışır, kimisi zor alışır, kimisi hiç alışamaz.
925 de hafıza kartı yok zate nsoylediklerinden 1. ve 2. madde onemli benim icin mesela mac koligi nasıl acıyor vebilyoneri bi resim alıp bana atabilirmi birisi

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Şuanda Oyun Çok Fazla oynayan arkadaşlar wp'den pek bir şey beklemesin.
Ama İnternet.sosyal felan dersenin Windows Phone Hepsine Koyar Geçer :ehe

• Beğen
Tepkiler: PureFood
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Şuanda Oyun Çok Fazla oynayan arkadaşlar wp'den pek bir şey beklemesin.
Ama İnternet.sosyal felan dersenin Windows Phone Hepsine Koyar Geçer :ehe
oyun cok fazla oynamak degil hocam ben futbol asıgıyım fifa varmıs nova mc4 asphalt gta bunlar cok cok buyuk oyunlar zate nbunları yukleyim hevesimi alıyım diyene kadar yeni oyun cıkar :D birde neden 8.1 gelene kadar wp almayalım :D hevesimi kacırma lutfen :D

PureFood

PureFood

Üye
925 de hafıza kartı yok zate nsoylediklerinden 1. ve 2. madde onemli benim icin mesela mac koligi nasıl acıyor vebilyoneri bi resim alıp bana atabilirmi birisi
Maçkolik uygulaması var zaten mobil siteye gerek yok.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Maçkolik uygulaması var zaten mobil siteye gerek yok.
pek ibilyoner birde hocam bunda tus kilidine sifre koyabiliyormuyuz oda onemli benim icin