Haber En iyi kamera Sony Xperia Z2'de

Sponsorlu Bağlantılar

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Arkasında Nokıa Yokmu İkiside Aynı Kapıya Çıkıyor :)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Evet.1020 flaşsız gece çekimlerinde daha iyi olabilir ama 808 normal koşullarda netlik ve detayda çok daha iyi sonuçlar veriyor.
Kullanmadığım için bilemeyeceğim. Ama 1020nin kamerası için lenslerin daha gelişmiş olduğu söyleniyordu, 808e göre.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
S4'de 4-5 Mb Çekim Yapıyor Fotoğraf Başına Lumia'larda 1,5 İle 3 Mb Değişiyor En Basit Örnek

kadikoy

kadikoy

Üye
dünyada e iyi kameralar sony ve carl zeisss olduğuna göre bu testler doğruluğu yansıtıyor..

The Benefit

The Benefit

Üye
Pek güvenemedim ben de. :)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
1020 Bana Görede Öyleydi Ama Fotorafın Mb Bir Baktım Çok Şaşırdım Bu Ne Dedim Ama Doğru Çok Düşük
1020 iki modda çekiyor. bir yüksek megabaytlı fotoğraf modu birde sosyal sitelerde paylaşılmak üzere küçük megabaytlı fotoğraf.. yanlışın var

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ilk olarak ben kendim z1-925-1020-s4 test yapmıştım z1 kamerası çok iyi diyenler olduğu için ben z1 925 ile performansı aldım sayılır 1020 her türlü üstündü s4 de ben kendi 920 ile kıyaslıyorum yani hemen hemen aynı 1020 kullanmadım yani bende yokta bu sonuçlar kesin yanlış bence bu arada 1020 38mb görenler dng modunda yani her lumia 1-3mb çekmiyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
yav bu konuda 1020 kamera konusunda yeterli değil sadece 41 mp yazıyor ama galaxy s4'ten kötü çekiyor , sanmıyorum bu sonuçların doğru olduğuna çünkü resimlere bakınca lumia 1020 kaliteli çekmiş olarak gözüküyor :)

S4 den kötü mi çekiyor? Sanırım sen oyuncak niyetiyle bakıyorsun cihaza. 808 S4 den kat kat iyidir kamera sensör ve çekim kalitesi açısından.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
NEXUS

NEXUS

Üye
S4 den kötü mi çekiyor? Sanırım sen oyuncak niyetiyle bakıyorsun cihaza. 808 S4 den kat kat iyidir kamera sensör ve çekim kalitesi açısından.
Burada sonuçlar yanlış onu söylüyorum sonuçlara göre 1020 s4 ten kötü çekiyor olarak gözükmekte ama daha iyi çekiyor :oke: , ve sen mesajları tam okumadan yazmışsın :oke:

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
sony kamera konusunda çok gelişti

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Nokia 808 vs Lumia 1020 vs Lumia 925 vs Galaxy S4 Zoom - Fotoğraf Karşılaştırması - MaxiCep
dünyada e iyi kameralar sony ve carl zeisss olduğuna göre bu testler doğruluğu yansıtıyor..
Carl Zeiss dünyanın en iyi lens markasıdır. Exmor kesinlikle kötü değil ama söz konusu Carl Zeiss olunca Exmor geride kalır. Carl Zeiss lenslerinin camına o kadar güveniyor ki saflığını belli edebilmek için "Dünyanın en saf en temiz gözlüğü" 'nü çıkartmıştı. ;) Ayrıca testler doğruluğu bence de yansıtmıyor. Tamam Z2 iyi olabilir ama Nokia 808'deki sensör hiçbir cihazda yok. Hem doğal hem net hem de ayrıntılı çekimler yapıyor. Zaten sloganı "Hayat detaylarda detaylar pureview'de" ;)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PureFood ve mehsevim
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
808 1020'den daha iyi sadece detay yönüyle değil renkler de daha gerçekçi 808'de. Mesela 1020 sarı ve kırmızı renklerini fazla şişiriyor. Z2'yi görmedim ama 808'den iyi olma ihtimali var.

Üst Alt