Kullanmadığım için bilemeyeceğim. Ama 1020nin kamerası için lenslerin daha gelişmiş olduğu söyleniyordu, 808e göre.Evet.1020 flaşsız gece çekimlerinde daha iyi olabilir ama 808 normal koşullarda netlik ve detayda çok daha iyi sonuçlar veriyor.
Olabilir.Ben sensörden bahsediyorum.Kullanmadığım için bilemeyeceğim. Ama 1020nin kamerası için lenslerin daha gelişmiş olduğu söyleniyordu, 808e göre.
Neye göre doğru ?Bence bu sonuçlar doğru![]()
çogu ile test yaptım diyeyim z2 hariç , şuan farkettim s4 biraz fazla önde yanlışNeye göre doğru ?
Bana lumia 1020 daha iyi gelmişti oysakiS4'de 4-5 Mb Çekim Yapıyor Fotoğraf Başına Lumia'larda 1,5 İle 3 Mb Değişiyor En Basit Örnek

Bana lumia 1020 daha iyi gelmişti oysaki![]()
nokia nın kullandığı mercekler hangisidünyada e iyi kameralar sony ve carl zeisss olduğuna göre bu testler doğruluğu yansıtıyor..
bur da 1020
nokia nın kullandığı mercekler hangisi
1020 iki modda çekiyor. bir yüksek megabaytlı fotoğraf modu birde sosyal sitelerde paylaşılmak üzere küçük megabaytlı fotoğraf.. yanlışın var1020 Bana Görede Öyleydi Ama Fotorafın Mb Bir Baktım Çok Şaşırdım Bu Ne Dedim Ama Doğru Çok Düşük
yav bu konuda 1020 kamera konusunda yeterli değil sadece 41 mp yazıyor ama galaxy s4'ten kötü çekiyor , sanmıyorum bu sonuçların doğru olduğuna çünkü resimlere bakınca lumia 1020 kaliteli çekmiş olarak gözüküyor![]()
Burada sonuçlar yanlış onu söylüyorum sonuçlara göre 1020 s4 ten kötü çekiyor olarak gözükmekte ama daha iyi çekiyorS4 den kötü mi çekiyor? Sanırım sen oyuncak niyetiyle bakıyorsun cihaza. 808 S4 den kat kat iyidir kamera sensör ve çekim kalitesi açısından.
, ve sen mesajları tam okumadan yazmışsın 
Burada sonuçlar yanlış onu söylüyorum sonuçlara göre 1020 s4 ten kötü çekiyor olarak gözükmekte ama daha iyi çekiyor, ve sen mesajları tam okumadan yazmışsın
![]()

Carl Zeiss dünyanın en iyi lens markasıdır. Exmor kesinlikle kötü değil ama söz konusu Carl Zeiss olunca Exmor geride kalır. Carl Zeiss lenslerinin camına o kadar güveniyor ki saflığını belli edebilmek için "Dünyanın en saf en temiz gözlüğü" 'nü çıkartmıştı.dünyada e iyi kameralar sony ve carl zeisss olduğuna göre bu testler doğruluğu yansıtıyor..