Haber En iyi kamera Sony Xperia Z2'de

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
En iyi kamera Sony Xperia Z2'de
DxOMark sonuçlarında Xperia Z2 birinci durumda bulunurken, arkasından Nokia 808 Pureview ve onun arkasından da Xperia Z1 geliyor. Xperia Z2'nin toplam puanı 79 olurken, 808 Pureview ise 77 puana sahip. Z1'in ardından iPhone 5S, Galaxy S4 ve Nokia Lumia 1020 geliyor. Bu sonuçlara şimdilik Galaxy S5 ve HTC One M8 dahil değil. Onlar da katıldığı zaman daha farklı durum olabilir.

Sonuçlar gerçekten beni şaşırttı. Özellikle Nokia 808 Pureview ve lumia 1020. Kamera denilince aklıma Sony ve Nokia geliyor...

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

NEXUS

NEXUS

Üye
galaxy s4 lumia 1020'den iyi çekiyor ilginç :hmmm bana sonuçlar hatalı gibi geldi çünkü pureview 808 ile lumia 1020'nin kamerası aynı :)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s4 lumia 1020'den iyi çekiyor ilginç :hmmm bana sonuçlar hatalı gibi geldi çünkü pureview 808 ile lumia 1020'nin kamerası aynı :)
Valla bende çok şaşırdım. Neye göre bu test yapılmış onu da bilmiyorum. 1020 hayal kırıklığı oldu benim için..

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Valla bende çok şaşırdım. Neye göre bu test yapılmış onu da bilmiyorum. 1020 hayal kırıklığı oldu benim için..
yav bu konuda 1020 kamera konusunda yeterli değil sadece 41 mp yazıyor ama galaxy s4'ten kötü çekiyor , sanmıyorum bu sonuçların doğru olduğuna çünkü resimlere bakınca lumia 1020 kaliteli çekmiş olarak gözüküyor :)

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bu sonuclarin dogru oldugunu kanitlayabilir misiniz? Bende degil

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bende Üzülüyordum Galaxy S4'ün Kamerası Kötü Diye Diyafram Açıklığında Evet 1020 Hepsinden Önde Sayılır Ve Pureview

PriZm

PriZm

Üye
808 Pureview 1. Sırada olmalı.

kamuraN021

kamuraN021

Üye
arkadaşımda s4 var bir resim çekmek istediğinde hele ver lumianı bir resim çekeyim
inanmamıştım ama s4 kamerası l920 kadar yokyani iş megapiksel de bitmiyor lensler çok önemli

ErenMSC

Üye
İphone 5s , Lumia 1020 den iyimi çekiyor şimdi pehh :(

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
808'in 1020'den önde olması çok ilginç.Ve 1020 nin geride kalması özellikle s4'ten :D

PriZm

PriZm

Üye
Edit.Fazladan tekrar yazıldı.

smh60

smh60

Üye
Bence bu sonuçlar doğru :)

Üst Alt