[Rom][cm10 Final][S4 Launcher][S5 Tema][Stabil+Cok akici+Sarj] BysaliH.v.1.3

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
[Rom][cm10 Final][S4 Launcher][S5 Tema][Stabil+Cok akici+Sarj] BysaliH.v.1.3
arkadaslar merhaba,

Sizlere pacman rom ve grenpac romlarinin karisimi bir rom paylasmak istiyorum rom gercekten cok akici en ufak takilma yok sarj cm11 den iyi

ROMDAN BİRKAC GORUNTU

KURULUM

Cwm son surum kullanin
Wipe data / advanced wipe dalvik cache
Mounth storage / format sytem / format data / format cache
Backup and restoreden restore yapin

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto, drag10, panpalar ve 3 diğerleri

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler.

bayfeat

bayfeat

Üye
HAYIRLI OLSUN HEMEN İNDİRİYORUM KARDEŞİM EMEĞİN İÇİN ÇOK TEŞŞEKKÜR EDERİM :)

scope_123

Üye
resimlerde 4.1.2 diyor sarj ikonundan 4.4.2 sanıyorum ? ayrıca çağrı veya mesaj geldiğinde bildirim olarak telefon ve mesaj uygulamaısnda 1 yazıyor mu?

Son düzenleme:
merica06

merica06

Üye
Hocam artık su restore backup yerine flashlanabilir romlar yapsan iyi olur :D Benim telefon rostere yuklemıo sebebini bilmiyorum oyuzden flaslanablir romlara bakıyorum senin romlar gzl yükleyememek kötü :( bu yuzden bakmakla kalıyorum

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41 ve hayaTSensin61
hasaneness

hasaneness

Üye
Yine salih abi yine harika bir rom.

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41

rea_kod

Üye
salih abi sd kart swaplama nasıl olacak bu romda?

scope_123

Üye
sd swap için build prob kullanarak sd card la ilgili olan satırın sonunda 1 varsa 0, 0 varsa 1 yapın kaydedip çıkın yeniden başlatın tamamdır.

rea_kod

Üye
sd swap için build prob kullanarak sd card la ilgili olan satırın sonunda 1 varsa 0, 0 varsa 1 yapın kaydedip çıkın yeniden başlatın tamamdır.

deneyeceğim teşekkürler sonucu bildiririm

• Beğen
Tepkiler: hayaTSensin61
cadde19

cadde19

Üye
Ya arkadaş yukarda bir soru sormuş bende tekrarlamak istiorum mesajlarda veya aramalarda sayı gösteriyor mu

• Beğen

rea_kod

Üye

dediğini yaptım deişen bişey olmadı
:(

• Beğen
en-sel

en-sel

Üye
Harika görünüyor salih hocam teşekkürler ancak deneyemicem için üzgünüm wonder a veda ettim :(

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41 ve hayaTSensin61

gogolak

Üye
daha önceden orjinal rom kullanıyordum yaşadığım performans problemleri ve donmalar sebebiyle maxicep aracılığıyla bu rom u yükledim ve şuan için gayet memnunum. gayet stabil çalışıyor ve performansı güzel. fakat bişey soracağım kamerada çektiğim resimler telefonun kendi hafızasına kaydediliyor. kamera içerisinde bir kaydedilecek dosya konutu ayarı bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim. ayrıca ayarlarda araştırmaya devam ediyorum. elinize sağlık.

• Beğen
cadde19

cadde19

Üye
Kullanan birisinin sormuş olduğum soruya açıklık getirmesini rica ediyorum :-)

• Beğen
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim
HAYIRLI OLSUN HEMEN İNDİRİYORUM KARDEŞİM EMEĞİN İÇİN ÇOK TEŞŞEKKÜR EDERİM :)
Tskler katdesim
resimlerde 4.1.2 diyor sarj ikonundan 4.4.2 sanıyorum ? ayrıca çağrı veya mesaj geldiğinde bildirim olarak telefon ve mesaj uygulamaısnda 1 yazıyor mu?
Ewet yaziyor
Ya arkadaş yukarda bir soru sormuş bende tekrarlamak istiorum mesajlarda veya aramalarda sayı gösteriyor mu
Gosteriyor

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Hocam artık su restore backup yerine flashlanabilir romlar yapsan iyi olur :D Benim telefon rostere yuklemıo sebebini bilmiyorum oyuzden flaslanablir romlara bakıyorum senin romlar gzl yükleyememek kötü :( bu yuzden bakmakla kalıyorum
Backup rom fazla vakit almiyor flaslanabilir rom icin butun uygulamalari sign yapmak yani imzalamak gerekiyor bu konu ile ilgili uygulamalar var ama dedigim gibi cok zaman aliyor ama soz yakin zamanda flaslanabilir rom yayinliycam
Harika görünüyor salih hocam teşekkürler ancak deneyemicem için üzgünüm wonder a veda ettim :(
Rica ederim kardesim kisa zamanda wonder al ;)

Üst Alt