@Safak
Üye
sen oyle san nokianin bir zamanlar vazgecilmeziydi elop olmadaydi symbian hale liderdisymbianı geliştirmesi çok zordu kardeşim , asıl ondan bi halt olmazdı

sen oyle san nokianin bir zamanlar vazgecilmeziydi elop olmadaydi symbian hale liderdisymbianı geliştirmesi çok zordu kardeşim , asıl ondan bi halt olmazdı

symbianı geliştirmesi çok zordu kardeşim , asıl ondan bi halt olmazdı
Symbianı bırakmasa ne olacaktı sistemi istediği kadar geliştirsin uygulama desteğide öyle ahım şahım değildi yani.windows phone bi halt olmaz nokia symbian birakmasaydi android beklerdi oyunlari
@asigsasi sozu buna birakiyom o sana daha ii anlatirSymbianı bırakmasa ne olacaktı sistemi istediği kadar geliştirsin uygulama desteğide öyle ahım şahım değildi yani.
telefonunuzu unlock etmeyi düşünmelisiniz
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
1520 Veyatta 520 Olarak ayrılmıyor unlock unlock neden yapılır dersen eğer şöyle açıklıyım.Diyelim ki 1520 yi Unlock yaptık. Ne olacak ki?

1520 Veyatta 520 Olarak ayrılmıyor unlock unlock neden yapılır dersen eğer şöyle açıklıyım.
1.olarak ücretli oyunları sınırlı sayıda ücretsiz yüklemeye yarıyor.
2-olarak kendi yaptığın uygulamalarını oyunlarını dijital imzasız olarak test ediyorsun.![]()
marketteki düzgün oyunların tümünü saten aldım. Uygulamada yapmıyorum boşuna iş açmayayım şimdi.Aslında bende yapma taraftarı değilim ama microsoft satın aldığım oyundan 2 kere 7 tl kesti şikayet etcek yerleride yok üstelik.O zaman gerek kalmamışmarketteki düzgün oyunların tümünü saten aldım. Uygulamada yapmıyorum boşuna iş açmayayım şimdi.
sen oyle san nokianin bir zamanlar vazgecilmeziydi elop olmadaydi symbian hale liderdi![]()
Diyelim ki 1520 yi Unlock yaptık. Ne olacak ki?
bilgisayardan ücretli oyunları yükleyebileceksin
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Açıkçası 1520 gibi bir cihazım olacak hiç unlockla munlockla uğraşmam![]()

Böyle birşey yapmak imkansız hahaahaşu telefonlara kendi sistemimizi kendimiz yapsak nolurdu ya.

Böyle birşey yapmak imkansız hahaaha![]()

Symbiana destek kesilmesi symbianı bitirdi oldu olası nokiayı sevmem hala sevmiyorum ama nokia kullanıyorumSymbian'dan bir halt olmaz, buna ben de katılıyorum. Birçoğumuz uygulama sıkıntısına rağmen wp tercih ettik; çünkü beğeniyoruz.![]()