Haber New Star Soccer Oyunu Mağaza'da! [14/05/2015]

Sponsorlu Bağlantılar

capkino06

Üye
windows phone bi halt olmaz nokia symbian birakmasaydi android beklerdi oyunlari
Symbianı bırakmasa ne olacaktı sistemi istediği kadar geliştirsin uygulama desteğide öyle ahım şahım değildi yani.

TurboCall

TurboCall

Üye
Diyelim ki 1520 yi Unlock yaptık. Ne olacak ki?
1520 Veyatta 520 Olarak ayrılmıyor unlock unlock neden yapılır dersen eğer şöyle açıklıyım.
1.olarak ücretli oyunları sınırlı sayıda ücretsiz yüklemeye yarıyor.
2-olarak kendi yaptığın uygulamalarını oyunlarını dijital imzasız olarak test ediyorsun. :D

Akhtoher

Akhtoher

Üye
1520 Veyatta 520 Olarak ayrılmıyor unlock unlock neden yapılır dersen eğer şöyle açıklıyım.
1.olarak ücretli oyunları sınırlı sayıda ücretsiz yüklemeye yarıyor.
2-olarak kendi yaptığın uygulamalarını oyunlarını dijital imzasız olarak test ediyorsun. :D

O zaman gerek kalmamış :( marketteki düzgün oyunların tümünü saten aldım. Uygulamada yapmıyorum boşuna iş açmayayım şimdi.

TurboCall

TurboCall

Üye
O zaman gerek kalmamış :( marketteki düzgün oyunların tümünü saten aldım. Uygulamada yapmıyorum boşuna iş açmayayım şimdi.
Aslında bende yapma taraftarı değilim ama microsoft satın aldığım oyundan 2 kere 7 tl kesti şikayet etcek yerleride yok üstelik.
Yok iş açılmıyor unlock cihaza herhangi bir zarar vermiyor ama gereksiz ise yapma hafıza yönünden sıkıntılar çıkıyor.

capkino06

Üye
Buyur buda benim sevdiğim bir abimden öğrenerek desteğini alarak geliştirdiğim cfw S_&_S Refresh_v1.2-RM-596 N8- (28-10-2012) - MaxiCep

Bilgili arkadaşlar edinerek kendi splashscreenimizi dahi yaptık tasarladık sistemi bitirdi adamlar geliştirmedi uygulama desteğide aynı şekilde gelmedi her geçen gün kötüye gidiyordu Windows Phone sayesinde Nokia kendine gelmeye başladı.

• Beğen
Tepkiler: emz

skynet

Üye
Açıkçası 1520 gibi bir cihazım olacak hiç unlockla munlockla uğraşmam :ehe

• Beğen
Tepkiler: emz, Rainesto ve GianniInfantino
byibo

byibo

Üye
herşey keyif meselesi arkadaşlar symbian belle güzeldi şimdi wp olarak kullanmaya devam ediyoruz sistem geliştikçe dahada güzel olucağını ümit ediyorum

kahraman333333

kahraman333333

Üye
şu telefonlara kendi sistemimizi kendimiz yapsak nolurdu ya.

The Benefit

The Benefit

Üye
Symbian'dan bir halt olmaz, buna ben de katılıyorum. Birçoğumuz uygulama sıkıntısına rağmen wp tercih ettik; çünkü beğeniyoruz. :)

TurboCall

TurboCall

Üye
Symbian'dan bir halt olmaz, buna ben de katılıyorum. Birçoğumuz uygulama sıkıntısına rağmen wp tercih ettik; çünkü beğeniyoruz. :)
Symbiana destek kesilmesi symbianı bitirdi oldu olası nokiayı sevmem hala sevmiyorum ama nokia kullanıyorum :D

Üst Alt