Haber New Star Soccer Oyunu Mağaza'da! [14/05/2015]

Sponsorlu Bağlantılar

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Ortada bir ayrımcılık olduğu kesin ama olmamasından daha iyidir. Çok zevkli oyun bende satın aldım ve oynuyorum. Keşke her eksik olan gelsede 2 TL ile iş çözülse

Rainesto

Rainesto

Üye
Androidde bedava iken 1 kuruş bile vermem.

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, suyunsesi, StartTheGame ve 1 kişi daha
versino2

versino2

Üye
Arkadaşlarım masada oynuyor ben onları izliyorum habire 10 maçlık açıp duruyorum sonra siliyorum.Bende parada yok zaten olsada vermem bu saçma sisteme.Androidde neden ucretsizde bizde paralı

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Microsoft a mail atalım geliştiricilerle görüşsün bence

zaakaan

zaakaan

Üye
Ya Genç Bankkart'ımda 8 tl kaldı Pro Lisans için harcama yapacaktım ancak satın alma işlemini gerçekleştirmeye çalıştığımda Kredi kartınızın süresi dolmuş olabilir diye bir uyarı verdi ve satın alamadım. Bilen varsa yardımcı olabilirse iyi olur, bende almak istiyorum Pro Lisansı, bayağı para kasıp bir sürü şey aldım oyun içi, heba olmasın. :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ben alamıyorum mağaza sorun veriyor. Sorun şöyle:
There is a problem completing your request.Try again later
Inquiring minds might find this error code helpful: 80070002

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Ben alamıyorum mağaza sorun veriyor. Sorun şöyle:
There is a problem completing your request.Try again later
Inquiring minds might find this error code helpful: 80070002

Oyunu sil bölge ve dili abd yap oyunu yeniden yükleyince çözülüyor

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
mail felan atalım arkadaş olmaz bu iş böyle bu nedir.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
snapdroid

snapdroid

Üye
Bu wp ye oyun gelene kadar ouunun modasi geciyo. Daha biz android ile ios programlarini calistirmayi bulduk windows linux calistirdik bu wp bi halt yemez

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bu wp ye oyun gelene kadar ouunun modasi geciyo. Daha biz android ile ios programlarini calistirmayi bulduk windows linux calistirdik bu wp bi halt yemez

Kardeş sistem çok güzel hiç takılmadan rahat donma felan yok ama tek ve en büyük sıkıntı uygulama çok az. yoksa sistemde bir şey yok geliştiriciler yanaşmıyor.

snapdroid

snapdroid

Üye
Kardeş sistem çok güzel hiç takılmadan rahat donma felan yok ama tek ve en büyük sıkıntı uygulama çok az. yoksa sistemde bir şey yok geliştiriciler yanaşmıyor.
Aynen sanayide araba toplar gibi launcher,root,rom,twrp,kernel,hareketli duvar kagidi, o.c eklesen ios kalmaz ama taklitler aslini yüceltir

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Arkadaşlar mail adresini bulamadım geliştiricinin ama Facebook adresine mesaj olarak "Pro license should be removed the. We are "Windows Phone" user complain about it " yazdım inşallah geri dönüş yaparlar sizde tweet ve mesaj atarsanız bir katkısı olur sanırım..

Facebook :

Twitter :
Mesajıma geri donuş yaptılar şu şekilde : "There is a very simple reason why we decided to charge for a Pro Licence in the game. The game does not have adverts on the Windows phones, so we need to monetise the game in another way. This is the best way for us as a developer to make any money from the Windows phone version. We have to look at each platform and decide a strategy for each one. On iOS and Android there is a very effective way of making money from adverts, this is not the case on Windows phones." bende reklam eklenirse ve pro lisans ı kaldırmaları gerektiğini bıyle yaparlarsa oynayan kişi sayısının çok olacağını söyledim ama inşallah kaale alırlar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
tek işleri paragözlük arkadaş bu nedir ya :(

StartTheGame

StartTheGame

Üye
tek işleri paragözlük arkadaş bu nedir ya :(
Yeni bir ödeme sistemi getireceklerini vurguladılar bana konuşurken bende mobil odemeyi onerdim çunku mobil ödeme gelirse eminim ki ben dahil çoğu kişi alır oyunu

Üst Alt