İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
Çok güzel,çok duygulandım.
Keşke hayat karşılıklı hep böyle olsa

Çırak ile gönderildi

yusuf41

yusuf41

Üye
Foursquare uygulaması 8.1 ile düzelecek mi arkadaşlar. check-in yapan insanları göremiyoruz geçenlerde 2 kere güncellendi hiç bir işe de yaramadı uygulamanın tek özelleiği check-in yapmak başka bir işe yaramıyor bir şeyler yapmacayaklar mı bir bilgi yok mu 8.1 ile gelişecek deniyordu.

kamuraN021

kamuraN021

Üye
arkadaşlar telefonumu çarşamba günü yurt içi kargo ile teleservice ye gönderdim teleservice sitesinden sorguluyorum böyle bir kayıt yok diyor
4 gün oldu ne zaman kayda geçer acaba

TurboCall

TurboCall

Üye
arkadaşlar telefonumu çarşamba günü yurt içi kargo ile teleservice ye gönderdim teleservice sitesinden sorguluyorum böyle bir kayıt yok diyor
4 gün oldu ne zaman kayda geçer acaba
İş emri kodu aldınızmı ?

TurboCall

TurboCall

Üye
gönderi kodu yurt içi kargodan aldığım fişin üzerinde var aynı mı oluyor 12 haneli
Hayır Yarın Sabah 9 Dan 4.30 A Kadar Şu Numarayı Ara Yani O Saatler Arasında.
Tel: +90 216 458 9797 Ondan Sonra 5 E Bas Sonra Nokia Yı Seç Yani 1 Söyle Cihazımın Durumunu Öğrenmek İstiyorum De Ve İş Emri Kodunu İste Vericekler.

kamuraN021

kamuraN021

Üye
Hayır Yarın Sabah 9 Dan 4.30 A Kadar Şu Numarayı Ara Yani O Saatler Arasında.
Tel: +90 216 458 9797 Ondan Sonra 5 E Bas Sonra Nokia Yı Seç Yani 1 Söyle Cihazımın Durumunu Öğrenmek İstiyorum De Ve İş Emri Kodunu İste Vericekler.
eyvallah çok teşekkürler ilgilendiğin için kardeşim

YkPkY

YkPkY

Üye
Düzelecek

Çırak ile gönderildi

skynet

Üye
Telefondan gönderilen geri bildirim verileri bizim telefonda yaptığımız faaliyetlere göremi gönderiyor yoksa sistemi komple kontrol edip temi geri bildiriyor ?

TurboCall

TurboCall

Üye
Telefondan gönderilen geri bildirim verileri bizim telefonda yaptığımız faaliyetlere göremi gönderiyor yoksa sistemi komple kontrol edip temi geri bildiriyor ?

Telefonda Kullandığın Karşılaştığın Hatalar Falan Herşeyi Gönderiyor Neyi Ne Kadar Çok Kullandığını Falan.

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: skynet
eRdaL.

eRdaL.

Üye
Foto slayt yapabileceğim bildiğiniz bir uygulama varmı arkadaşlar

kamuraN021

kamuraN021

Üye

Üst seviyeye transfer edilmiştir ne anlama geliyor acaba telefonun dorumu kritik mi

TurboCall

TurboCall

Üye
çok hızlısın turbo:blink: direkt kargo ile teleservice ye göndermiştim
Evet hızlıyımdır .:D. istanbula yolladıysanız istanbuldaki üst servise daha doğrusu ana merkezleri gibi biryere gönderiyorlar .:D.

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021
PureFood

PureFood

Üye
Kısaca bizim şube beceremedi demek aslında :D

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021
TurboCall

TurboCall

Üye
Arkadaşlar sohbet genel yardım bilgi için groupme grubu kurduk gelmek isteyen varsa groupme indirip kayıt olup özelden emailini atsın ekliyimgerçi bi arkadaş daha açmış ama.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt