İş emri kodu aldınızmı ?arkadaşlar telefonumu çarşamba günü yurt içi kargo ile teleservice ye gönderdim teleservice sitesinden sorguluyorum böyle bir kayıt yok diyor
4 gün oldu ne zaman kayda geçer acaba
gönderi kodu yurt içi kargodan aldığım fişin üzerinde var aynı mı oluyor 12 haneliİş emri kodu aldınızmı ?
Hayır Yarın Sabah 9 Dan 4.30 A Kadar Şu Numarayı Ara Yani O Saatler Arasında.gönderi kodu yurt içi kargodan aldığım fişin üzerinde var aynı mı oluyor 12 haneli
eyvallah çok teşekkürler ilgilendiğin için kardeşimHayır Yarın Sabah 9 Dan 4.30 A Kadar Şu Numarayı Ara Yani O Saatler Arasında.
Tel: +90 216 458 9797 Ondan Sonra 5 E Bas Sonra Nokia Yı Seç Yani 1 Söyle Cihazımın Durumunu Öğrenmek İstiyorum De Ve İş Emri Kodunu İste Vericekler.
Ne demek.eyvallah çok teşekkürler ilgilendiğin için kardeşim
Telefondan gönderilen geri bildirim verileri bizim telefonda yaptığımız faaliyetlere göremi gönderiyor yoksa sistemi komple kontrol edip temi geri bildiriyor ?
Mağazada slide show diye aratınca bir çok uygulama çıkıyor onlardan ubishowun tanıtımı yapılmıştı onu kullanabilirsin.Foto slayt yapabileceğim bildiğiniz bir uygulama varmı arkadaşlar
Mağazada slide show diye aratınca bir çok uygulama çıkıyor onlardan ubishowun tanıtımı yapılmıştı onu kullanabilirsin.
İSTANBUL'a yollanmış.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Üst seviyeye transfer edilmiştir ne anlama geliyor acaba telefonun dorumu kritik mi
çok hızlısın turboİSTANBUL'a yollanmış.
direkt kargo ile teleservice ye göndermiştimEvet hızlıyımdır .çok hızlısın turbodirekt kargo ile teleservice ye göndermiştim
. istanbula yolladıysanız istanbuldaki üst servise daha doğrusu ana merkezleri gibi biryere gönderiyorlar .
.