Haber Dailymotion Uygulamasının Windows Phone Uygulaması Güncellenicek!

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Dailymotion Uygulamasının Windows Phone Uygulaması Güncellenicek!
Youtube kapatılmasından sonra windows phone 8 cihazların dns veyatta vpn desteklememesi üzerine dailymotion kullanılmaya başlandı.
Uygulamanın yapımcısı daha doğrusu dailymotion hesabından az önce yapılan açıklmaada windows phone 8 uygulamasının çok kısa bir süre içerisinde güncelleme alacağı bildirildi ki bu haberi bekleyen çok arkadaşımız vardı.
Dailymotion uygulamasının orjinal (RESMİ) uygulası linki::

Son düzenleme:

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Youtube kapatılmasından sonra windows phone 8 cihazların dns veyatta vpn desteklememesi üzerine dailymotion kullanılmaya başlandı.
Uygulamanın yapımcısı daha doğrusu dailymotion hesabından az önce yapılan açıklmaada windows phone 8 uygulamasının çok kısa bir süre içerisinde güncelleme alacağı bildirildi ki bu haberi bekleyen çok arkadaşımız vardı.
bu dailymotion un uygulaması varmı mağaza da ?

aha varmış :blush:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Link alabilir miyim

Ankesörlü Telefon ile gönderildi.

saynesim

saynesim

Üye
Çoktandır var mağazada

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Tamamda bu haberi , mağaza guncellemeleri bolumunde guncelleme gelince konuşalım.
:oke:

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
zırtvırt

zırtvırt

Üye
Dailymotion uygulaması çok başarılı bence, bir süredir kullanıyordum. Lakin içerik bakımından Youtube ile ne yazık ki yarışamaz.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Dailymotion uygulaması çok başarılı bence, bir süredir kullanıyordum. Lakin içerik bakımından Youtube ile ne yazık ki yarışamaz.
Ancak ülkemizde youtube kapatılması windows phone kullanıcılarını ve bazı computer hakkında bilgisi olmayan kullanıcıları dailymotiona yönlendirdi youtube açılana kadar veyatta windows phone 8.1 beta gelene kadar dailymotiondan devam edeceğiz gibi kelimeler ortaya çıktı bence uygulaması çok başarılı sadece dosya yükleme windows phone 8 de dosya yöneticisi olmadığı için olmuyor.8.1 beta ile gelicek.

serinaga

serinaga

Üye
Bence çok başarılı bir uygulama ve gayet güzel çalışıyor, ne yalan söyleyeyim Youtube'u aratmıyor ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve TurboCall
ferdimy

ferdimy

Üye
Müzik de on numara sabah sabah kendimi geldim

• Beğen
Tepkiler: serinaga
windman1981

windman1981

Üye
Bu uygulama sıkıntılı. Her video izleyişimde boş telefon belleği azalıyor. Uygulama öncesi 1.5 gb boş yer vardı. 8-9 video sonrası baktım telefon hafıza az uyarısı veriyor. Bellek 150 mb a düşmüş. Diğer klasorude şişmiş. Uygulamayı sildim ama kar etmedi. Yazıklar olsun yine telefon sıfırlma istiyor. Bıktım artık bu wp8 den. Satacam ancak telefın parada etmiyor.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bilinçli olsanız bilirdiniz, dailymotion programı microsoft'un değil bu yüzden windowsphone'a suç atamazsınız. Suçlayacağınız şirket dailymotion olmalı.

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

windman1981

windman1981

Üye
İzlediğim her video neden hafızadan yiyiyor onu anlamadım. Bu nasıl iş. İşletim sistemi sıkıntılı. Diğer klasörü oldu 4 gb. Zaten telefonun toplam belleği 8gb. (lumia820) Zamanında 1150 Tl para verdik bu cihaza yazık.halen halledemediler diğer,klasörü sıkıntısını. Habire telefonumu sıfırlayacağız.

Üst Alt