İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşlar telefondan mağaza dolaşırken yanlışlıkla 15 liralık bir oyun satın almışım. Nasıl iptal edebilirim? Ms bana mail atmış ödemenizi alamadık diye.
kart bilgilerini iptal et dostum.
benim bikaç uygulamam öyle beleşe geldi ;)eğer ödeme sırasında iptal edemezsiniz derse boş Bi kart ekle,diğerini iptal et

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

Akhtoher

Akhtoher

Üye
kart bilgilerini iptal et dostum.
benim bikaç uygulamam öyle beleşe geldi ;)eğer ödeme sırasında iptal edemezsiniz derse boş Bi kart ekle,diğerini iptal et

Nasıl yani?

YkPkY

YkPkY

Üye
Vallaha uygulama satın alıyorum,kartta para varken çekmiyor,bazen 2 kere çekiyor.
Sonraki günlerde kart boşalmış oluyor ms de çekmeye çalışıyor,uyarı mailleri atıyor devamlı.bende para varken çekmiyorsunuz para yokken çekmeye çalışıyorsunuz diye gıcık oluyorum dedim.kart bilgilerini sildim.
İki kere aynı şeyi yaptılar.3-4 uygulama 13lira falan kaynadı gitti.

Çırak ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Deneriz bakarız :D oluyor mu?

skynet

Üye
Diğer lumia modellerinde varmı bilmiyorum ama benim 620'de özellikle de refocus kullanırken kameranın içindeki mercek hareket ederken çıt çıt diye ses geliyor :)
Bu ses normal mi ?

beats

beats

Üye
Diğer lumia modellerinde varmı bilmiyorum ama benim 620'de özellikle de refocus kullanırken kameranın içindeki mercek hareket ederken çıt çıt diye ses geliyor :)
Bu ses normal mi ?
Sana özel L1020 lensi kullanmışlar :) Bahsettiğin refocusun kendi uygulama sesi olmadığından eminsen başka açıklaması yok. Ya da lens mekanizmasına iki damla makine yağı tamamdır. :kop:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: emir1888 ve skynet

capkino06

Üye
Arkadaşlar telefonum wifiye bağlanmıyor nedendir? Telefonunuz wifi ağına ulaşamadı diyor her seferinde var mı çözümü?

efeler12

efeler12

Üye
Facebook Messenger güncellemeden sonra daha çok mu şarj yemeye başladı benim bugün şarjım çok çabuk gidiyor

skynet

Üye
Sana özel L1020 lensi kullanmışlar :) Bahsettiğin refocusun kendi uygulama sesi olmadığından eminsen başka açıklaması yok. Ya da lens mekanizmasına iki damla makine yağı tamamdır. :kop:
Yok hocam uygulamanın sesi değil bildiğin kameradan çıt mı desem tık mı desem işte o tarz bir ses geliyor :) Bu arada kameraya dikkatli bakarsanız sizde de o merceğin ileri geri hareket ettiğini görürsünüz :) Benim eski 6500 slide'da bile o mercek hareket ediyor :ehe

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar internette dolaşırken veya internet gerektiren programlarda iken 3gniz sürekli olarak 2gye düşme yaşıyor mu bende uzun zamandır böyle bir sorun var 3g ful çekerken birden 2gye düşüyor 15-20 sn sonra yine 3g oluyor ve tabi haliyle bu sinir bozucu oluyor..
Bulunduğum yerde çekişle alakalı sorun yok ve hattım da Türkcell acaba sorun telefonda mı diye düşünüyorum eğer telefonda ise ne gibi çözüm önerileriniz olur..şimdiden teşekkür ediyorum..Saygılar

Bize her yer TrAbZoN ;)

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Satma.925in daha yeni Bi cihaz.400 belki

Çırak ile gönderildi

Bencede 1020 ile takas yapma. 1520 ile yapıyorsan yap

Kesinlikle bu takası yapma. 1020 kullandım kamera dışında hiçbir fark yok.

iyi ki bu foruma üyeyim, yardımlaşma, fikir alışverişi süper maaşallah aman nazar değmesin :maxicep:

herkese teşekkürler
aslına bakılırsa ne kamerası için ne de tasarımı için 1020'yi almayı düşündüm(kaldı ki 925'in tasarımı 1020'ye göre oldukça iyi, hatta lumia serisinin en iyi tasarımına sahip telefonu) sadece RAM için 1020'ye aklım kaydı.Nedense içimden bi ses sanki 1 GB RAM'in yetmeyeceğini söylüyo. Bikaç gündür bu düşünceye kapıldım o yüzden 1020 aklıma girdi, yoksa 925'i daha yeni aldım.

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Arkadaşlar;

Cep telefonuma 2 haftadır güncellemeler her nedense gelmez oldu. Güncelleme alamayanlar için bir konu vardı ama konuyu bir türlü bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

hookword

hookword

Üye
Arkadaşlar;

Cep telefonuma 2 haftadır güncellemeler her nedense gelmez oldu. Güncelleme alamayanlar için bir konu vardı ama konuyu bir türlü bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

forumdaki güncelleme konularını takip edip güncelleme geldiğinden emin olun sonra güncellemeler gelene kadar soft reset

zırtvırt

zırtvırt

Üye
forumdaki güncelleme konularını takip edip güncelleme geldiğinden emin olun sonra güncellemeler gelene kadar soft reset

Evet zaten güncellemeleri forumdan takip ediyorum ancak. Yalnız reset atmak istemiyorum, o kadar ayar yaptım falan çok uğraştırıyor tekrar eski haline döndürmek telefonu. Başka bir çözümü yok mu?

hookword

hookword

Üye
Evet zaten güncellemeleri forumdan takip ediyorum ancak. Yalnız reset atmak istemiyorum, o kadar ayar yaptım falan çok uğraştırıyor tekrar eski haline döndürmek telefonu. Başka bir çözümü yok mu?

efendim soft reset ses kısma ve güç tuşlarına 10 sn civarı basılarak atılır ve hiç bir ayarınız sıfırlanmaz, uygulamanız silinmez. Ancak dediğim gibi işlemin tamamlandığını anlayabilmek için güncelleme beklediğinizden emin olun.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
arkadaşlar sizce lumia 920 daha ne kadar güncelleme alacak, ne zaman kesilir tahmininiz var mı?

TurboCall

TurboCall

Üye
2 yıl daha 2016 ya kadar kardeşim benim.

Üst Alt