nasil note 3 de sifirlamami var
N9005 diye bir terim kullanmamışarkadaş olduğunu söylemiş ben anlamam valla varsa vardir yoksa yoktur ama suana kadar N900 için gormedim öyle bişi
N9005 diye bir terim kullanmamış![]()
N900 e bulunmadiysa n9005 e bulunduğu garantisi vermezsin sırfn900de sifirlanmadigina Gore diyerinden bahsetmistir![]()
N900 e bulunmadiysa n9005 e bulunduğu garantisi vermezsin sırf
millete samsung a düşman etmek için uğraşmayı bırak.
ben millet gerçekleri anlasın diye çaba sarfediyorum. samsungun milleti kandirmasina ve saçma sapan şeyler çıkarıp insanlari pişman etmesine gönlüm razi olmuyor. tabi sen samsung konusununde herseye sübjektif baktığın için yine muhalefet yaparsın sorun yok. forum kuralları gereği daha fazla tartışmaya girmek istemiyorum arkadasin konusu kirletmeyelim konu sahibi arkadaştan ben ve @teknolojibaronu adina Özür diliyorum
Xda'da bi arkadaş yanlışlıkla yaptığı bi işlem sonucu bulmuş ben denemedim ancak deneyip sıfırlayanlar olmuş. Hem xda'da hem dh'dearkadaş olduğunu söylemiş ben anlamam valla varsa vardir yoksa yoktur ama suana kadar N900 için gormedim öyle bişi
Var arkadaşımyok arastirdim olsa ben kullanirim
s4 icinde olsa iyi olurduXda'da bi arkadaş yanlışlıkla yaptığı bi işlem sonucu bulmuş ben denemedim ancak deneyip sıfırlayanlar olmuş. Hem xda'da hem dh'de
Var arkadaşım
S4 de triangle away çalışıyor diye biliyorum. Arkadaşın konusunu da kirletiyoruz amas4 icinde olsa iyi olurdu
Xda'da bi arkadaş yanlışlıkla yaptığı bi işlem sonucu bulmuş ben denemedim ancak deneyip sıfırlayanlar olmuş. Hem xda'da hem dh'de
Var arkadaşım
Herhangi bir launcher yuklemeden touchwizde s3de ikonlari degistirmek mumkun mu

Dodol launcher
Hic kasmiyor tamamen stabil... Bence tamamen gecebilirsin... Yukledikten sonra markete dodol yazip onla ilgili locker calendar vb hepsni yukle.gayet iyi![]()
Bu mudur?
Cihazın rotlu ve 4.2 üstü yazılım varsa mümkün wanam ve unicon programları ile yapabilirsin.Herhangi bir launcher yuklemeden touchwizde s3de ikonlari degistirmek mumkun mu
burdaki yazıları nasıl türkçe yaparım miui rom yükledim burayı nasıl türkçe yapcam bi yardım edinbaşka launcher yüklediğimde iconlar çok feci küçülüyor

zaten yapamassam değiştircemuğraşma usta romu değiştir bence![]()