bir de halk TV arada bir loop a giriyor..gosterdiği kısmı tekrar gösteriyor sonra devam ediyor. Benim gördüğüm hatalar bunlar.onun dışında üst bar olayı çok güzel olmuş
çapul tv yi de eklemen ayrı bir incelik
o konuda haklısın çok beyinsiz var, hatta uygulamam içine gömdüğüm reklamı banlatmak için şuan sürekli tıklayan biri var ip adresini bulursam anlayacak kiminle uğraştığını, şuan tek amacım 2500 yoruma ulaşmak ondan sonra eğer emeğe saygısızlık devam ederse yada artarsa paralıya çeviririm gereksiz insanlar, çoluk çocuk kullanmaz.Bu program cok tutmaz wp storda duşuncesız ınsanlar oldugu surece ben iphone kullanıyorum ama yınede sızın gıbı ınsanların emegıne saygı duyulmalı destek verenler oldukca ben hep 5 yıldız verırdımBen kullanmasamda sonucta burda bır emek söz konusu onun ıcın ellerıne saglık arkadasımBurdakı wp8 kullanan arkadaslarımızı kırmıyorsun tesekkur ederım
o konuda haklısın çok beyinsiz var, hatta uygulamam içine gömdüğüm reklamı banlatmak için şuan sürekli tıklayan biri var ip adresini bulursam ilk yapacağım şey uzaktan modemine update yaparken reset çekcem 200tl zarara sokcam anlayacak kiminle uğraştığını, şuan tek amacım 2500 yoruma ulaşmak ondan sonra eğer emeğe saygısızlık devam ederse yada artarsa paralıya çeviririm gereksiz insanlar, çoluk çocuk kullanmaz.
kim ne isterse ona göre yüklüyoruz keyfin bilir. 5 yıldız verdğin için teşekkürler ama ve kasten baltalama yapanları kara listeye alıyorum bitince bir daha uygulamaya giremeyeceklerÇapulcu tv'yi eklediğin için uygulamayı kaldırıyorum. Market te 5 yıldız vermiştim onu değiştirmiyorum.

kim ne isterse ona göre yüklüyoruz keyfin bilir yalnız bir daha uygulamayı kuramayabilirsin bilgin olsun, ona göre yorum yap olumsuz ve kasten baltalama yapanları kara listeye alıyorum bitince bir daha uygulamaya giremeyecekler, tabi bu başlarına gelecek en basit şey![]()
uygulama içinde siyaset yapan hakaret yazan küfür yazan baltayalanların mahkemeye kadar yolu var merak etme kimse onları kaldırtamaz banaÇapulcu tv eklendiği için teşekkürler. 5 yıldız verdim ve sonuna kadar destekliyorum teşekkürler.
aynen ya onuda geçtim o yorumu gören adamda direk birşey sanıyo en ufak şeyde o da aynı şeyi yazıyor, diğer tv uygulamalarının altını görseniz hak verirsiniz.Arkadasim wp cok coluk cocuk var onlar yuzunden siralamasi kotu oluyor dostum tesekkurler sen xok guzel destek veriyorsun ama adam neti yavas geliyor senin kanali sucluyor once sorunu kendinde arasin
microsofta bunu belirtmiştim adamlar dönmediler, demekki sizinlemi uğraşcaz modundalar. Diğer ülkelerde böyle bir sorun yok adamlar dürüstler her konuda gereken desteği veriyorlar.Bazi arkadaslar hic indirmiyorbile yoruma bakidor b.......k gibi uygulama diyorlar ama bence I dirip herkes kendi denemesi lazim