Haber Cortana'ya İlk Bakış - Video

Sponsorlu Bağlantılar

goktas19

goktas19

Üye
Cortana, what do you think of Siri?
- Hard to say. So far our conversations have being kind of one sided.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

:d: :d:

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye

MaxiCep Windows Phone 8.1 uygulamasıyla gönderildi.

Yazmıyor !Build 2014 konferansını burdan izleyebilirsiniz:

yasiiin97

Üye
Yazmıyor !Build 2014 konferansını burdan izleyebilirsiniz:

tüm lumialara geleceği yazıyor orda.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
  • Beğen
Tepkiler: goktas19

yasiiin97

Üye
2013 yılında Lumia 1520 gibi ekranı 5 inçten büyük olan cihazlar için üçüncü bir sütun eklemiş ve ekranda daha fazla şey görüntülemenizi sağlamıştık. Sizlerden gelen yorumlarda bunu çok beğendiğinizi belirttiniz ve biz de Windows Phone 8.1’de bu özelliği tüm ekran boyutlarında uygulanabilir hale getirdik - See more at:

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul

yasiiin97

Üye
2013 yılında Lumia 1520 gibi ekranı 5 inçten büyük olan cihazlar için üçüncü bir sütun eklemiş ve ekranda daha fazla şey görüntülemenizi sağlamıştık. Sizlerden gelen yorumlarda bunu çok beğendiğinizi belirttiniz ve biz de Windows Phone 8.1’de bu özelliği tüm ekran boyutlarında uygulanabilir hale getirdik - See more at:

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Ayrıca 2015 ten önce Ülkemizde İngilizce dahi kullanılamayacak üzüldüm

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Windows Phone resmi sitesinde 2014 nisan ayı ABD 2014 2.yarısı ingiltere ve Çin 2015 sonrası diğer ülkeler diye açıkça yazmış

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
arkadaşlar yalnış bilgi vermiş olmıyayım özür dilerim windovsphone sitrsindr değil Microsoft Türkiye blog sitesinde bu günkü etkinlik ve cortana 8.1 güncellemesi ayrıntılı yazılmış ne kadar doğrudur birde siz karar verin

• Beğen
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Cortana Gelmeyecekse 8.1 hiç gelmesin iyiyim ben böyle Cortana İçin bekliyorum ben 8.1'i
Aynen bende.Cortana yoksa eğer benim için güncellemenin bi anlamı yok.İngilizce gelsin bari her türlü kullanılır o cortana.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
ayrıca 3. Kolonun mevcut tüm boyutlar için geleceğide yazıyor bu günkü konuşmayı ve gösteriyi her şeyiyle tercüme etmişler...

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Evet. Zaten neden Siri hakkında bir şey söylemesinin zor olduğunu cümlenin ikinci kısmında açıklıyor :kıskıs:

Zaten Hard To Say kelimesine güldüm .Hadi İngilizcemiz zayıf bari yüzümüze vurma Özgür ABİ : ?

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

Üst Alt