yasiiin97
Üye
Cortana Türkçe gelmezse bi işe yaramaz !625'e extra kolon varmı bilen varmı ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
MaxiCep Windows Phone 8.1 uygulamasıyla gönderildi.
Cortana Türkçe gelmezse bi işe yaramaz !625'e extra kolon varmı bilen varmı ?
Yazmıyor !Build 2014 konferansını burdan izleyebilirsiniz:
Cortana, what do you think of Siri?
- Hard to say. So far our conversations have being kind of one sided.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()
![]()

tüm lumialara geleceği yazıyor orda.
2013 yılında Lumia 1520 gibi ekranı 5 inçten büyük olan cihazlar için üçüncü bir sütun eklemiş ve ekranda daha fazla şey görüntülemenizi sağlamıştık. Sizlerden gelen yorumlarda bunu çok beğendiğinizi belirttiniz ve biz de Windows Phone 8.1’de bu özelliği tüm ekran boyutlarında uygulanabilir hale getirdik - See more at:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O Ne Saçma şey öyle bir işe başlıyorsan düzgün başla .Ayrıca 2015 ten önce Ülkemizde İngilizce dahi kullanılamayacak üzüldüm
Ne yani cortana şimdi bizlere gelmeyecek mi?Ayrıca 2015 ten önce Ülkemizde İngilizce dahi kullanılamayacak üzüldüm
Ne yani cortana şimdi bizlere gelmeyecek mi?
Aynen bende.Cortana yoksa eğer benim için güncellemenin bi anlamı yok.İngilizce gelsin bari her türlü kullanılır o cortana.Cortana Gelmeyecekse 8.1 hiç gelmesin iyiyim ben böyle Cortana İçin bekliyorum ben 8.1'i
Hard To Say mi ?![]()

Hard to say benim bildigim söylemesi zor demek yanlış mı biliyorum ?Komik olan tarafı "hard to say" kısmı değil, "so far our conversations have been kind of one sided" kısmı![]()
Hard to say benim bildigim söylemesi zor demek yanlış mı biliyorum ?

Evet. Zaten neden Siri hakkında bir şey söylemesinin zor olduğunu cümlenin ikinci kısmında açıklıyor![]()