Turkcell MaxiPlus 5 Turkcell MaxiPlus 5 Rom V5 Deodex

Sponsorlu Bağlantılar

Preloader

Preloader

Üye
Abi eline sağlık tekrar teşekkür ediyorum harika bir rom. Bir sonraki romu da sabırsızlıkla bekliyorum. :tşk:

byrol7

byrol7

Üye
mcEnGin abicim, ben v3 ü indirdiğim zaman kurmak için recovery modda iken mdL5 bilmem ne bulunamadı vs bişey yazdı v3 ü kurmadı . v5 de de aynısını derse napcam? ben nerde eksik yapıyorum ?

mcEnGin34

mcEnGin34

Üye
    Konu Sahibi
byrol7 v3 rom backup rom olduğu için bütünü bozulduğu zaman mdl5 hatası verir. Rom'u baştan indirmen gerekir.
V5'te böyle bir sorun yok, Orjinal romda olduğu gibi zip dosyası halinde yükleme yapıyorsun. Yani mdl5 hatası vermez.

byrol7

byrol7

Üye
anladım abicim deneyecem inşaAllah ayrıca yardımlarınız için de teşekkür ederim

mcEnGin34

mcEnGin34

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.

EREN.KAYGUSUZ

EREN.KAYGUSUZ

Üye
status barda kasma varmı ?

byrol7

byrol7

Üye
şu an itibari ile romu kurdum . mcEnGin bey teşekkür ederim :)

downsoon

Üye
Bu romda Avea MMS almak göndermek için ayar yapmaya gerek var mı? Diğer romda yapamadım, o yüzden bunu yükliycem

YemreRS

Üye
Abi Ben Rom'u Pc ye yüklüyorum 20 Dk fln kala Başarısız- Ağ Hatası Diyor ... Neden Böyle Oluyor Biliyormusunuz ??? Çzümü Ne?Skype Varsa Bi Konusak Bisi Dicem skype: emrektoo-12Abi Acilllll

İndirdigimiz Dosyayı Nereye Atcazz Tam Olarak Anlatırmısn ?

ByZalimAyrilik

Üye
Detaylı bir anlatım yapar mısınız lütfen. En baştan en sona kadar..

GlasTes

GlasTes

Üye
Beyler CWM`yi Flashify ile kuramadım pc den kurma imkanımda yok bi yardımcı olsanız.V3 ü de bu yüzden kuramamıştım.Cwm için Yardım Eden ve Edecek Arkadaşlara Teşekkürler.:(:(:(

mcEnGin34

mcEnGin34

Üye
    Konu Sahibi
Gerekli açıklamalar konuya eklenmiştir. Bilginize

GlasTes

GlasTes

Üye
Gerekli açıklamalar konuya eklenmiştir. Bilginize
Çok teşekkürler CWM`yi başarılı bir şekilde indirdim V5 i indirip ilk izlenimlerimi sizinle paylaşıcam birde birşey sorucam.Bu rom u attıktan sonra root yetkisi kalkıyormu ???

GlasTes

GlasTes

Üye
Rom`u başarı ile yükledim ilk izlenimlerim şarjın cok cabuk bitmesi...
Birde duvar kağıdı değiştiremiyorum...
Bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim...
Turkcell Maxi Plus 5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

byrol7

byrol7

Üye
bir tavsiyede bulunacam
Hani bu samsunglarda YAZI KARAKTERİ değişimi var ya , onu da yeni yapılacak rom varsa eklemek mümkün mü ?

Haremeyn Alamut

Üye
mcengin benim bu root rom hakkında hiç bi bilgim yok telefonu alalı 1yıl oldu bunları yapmak istiyorum nasıl yapacağımı en ince ayrıntısına kadar baştan anlatır mısın?

legolasd

Üye
bi sorum olacak bu rom swap alanini destekliyormu yada maxi plus5 orjinal kerneli

Ibolac

Üye
Güzel olmuş eline sağlık. Telefon baya hızlandı gibi. Yalnız keşke açılışta mobil veri direk açık gelmeseydi. 1 liradan olduk boşu boşuna :D

Ekleme: Şarjı çabuk biten arkadaşlar için söylüyorum. Rom yüklendikten sonra ilk açılmada Mobil Veri açık olarak başlıyor. Onu kapatırsanız şarjınız çabuk bitmez.

Son düzenleme:
GlasTes

GlasTes

Üye
Yeni bir hata daha fark ettim SD kartı öldürüyor nasıl derseniz Uygulamaları SD karta atıyorum yeniden başlattığımda uygulamaları açamıyorum uygulama yüklenmedi diye hata veriyor yeniden telefona atmam gerekiyor

Preloader

Preloader

Üye
Yeni bir hata daha fark ettim SD kartı öldürüyor nasıl derseniz Uygulamaları SD karta atıyorum yeniden başlattığımda uygulamaları açamıyorum uygulama yüklenmedi diye hata veriyor yeniden telefona atmam gerekiyor
Bende böyle bir sorun yoktu ilginç
:hmmm
bi sorum olacak bu rom swap alanini destekliyormu yada maxi plus5 orjinal kerneli
Evet swap alanı oluştutabiliyoruz