Uygulama Ram optimize programı ?

Sponsorlu Bağlantılar

kiko60

kiko60

Üye
    Konu Sahibi
Ram optimize programı ?
Du speed Booster mı yoksa clean master mı?

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
Ben fmr kullaniyorum gayet kullanisli

Luck Star

Luck Star

Üye
clean master ve advanced task killer

• Beğen
Tepkiler: bahaddin53
messevim

messevim

Üye
Bence hiçbiri. O programların yaptılarını siz zaten menual olarak yapabilirsiniz. O programlar sadece birkaç dk lığına açık olan sistem uygulamalarını sonlandırır daha sonra o sistem uygulamaları kendiliğinden arka planda işlemeye devam eder. Hatta bu tür (Ram optimizasyon) programları kendileri arka planda çalıştıkları için Ram daha fazla alan kaplamış olur.

• Beğen
Tepkiler: tmytrnc_
tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
İste fmrnin fasrki bu kapattiginda kolay kolay baslamiyo tekrar

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Temizlediğine çok inanmiyorum ama Advanced task killer.

zookayy

zookayy

Üye
du speed booster ve du batterry saver var nexus5 var en ideali bu ikisi bence

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
Nexus 5 te opimizasyona ihtiyac mi var allah icin :-D armv6 larda kullandigimen basarili olan fmr.

zookayy

zookayy

Üye
vedat1966

vedat1966

Üye
Bence titanium backup ile kullanılmayan sistem dosyaları uyutulmalı, greenify ile sistem dosyaları dışındaki yüklemeye bağlı olarak kullanılan uygulamalar otomatik uyutulmalı. Bunların yanında greenpower kullanılmalı. (wifi ve verinin otomatik kontrolü için)

Ram optimizasyon uygulamalarınıda otomatik kullanmak (Ram miktarı telefonun kasacağı bir seviyeye düştüğü zaman yada saatte bir devreye girip ram temizliği yapmalı.) daha uygun olacaktır.

askımm

Üye
du speed booster kesinlikle iyi bir uygulama ksa yolu da gzel olmuus clanmaster ayrıca cokk kasıo acayip oldu uygulama ....

yetenek123

yetenek123

Üye
task killer ve ram optimize programları kullanmamanı tavsiye ederim. Bir süre sonra telefonun işlemcisini çok yormaya başlıyor , farkedilir bir yavaşlama oluyor telefonlarda. eski performansından uzaklaşıyor

Luck Star

Luck Star

Üye
task killer ve ram optimize programları kullanmamanı tavsiye ederim. Bir süre sonra telefonun işlemcisini çok yormaya başlıyor , farkedilir bir yavaşlama oluyor telefonlarda. eski performansından uzaklaşıyor

Katiliyorum , bende kullanmayi biraktim artik yani nasil desem telefonun arka plandaki uygulamalark kapatiyor ama bunlar sana lazim olanlarda olabiliyor . Bir yeri acarken yavas acabiliyor mesela ... telefonunu kendin kontrol et bence , gereksiz birsey yukleme ,gerisi sorun degil ;)

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
ayarlar uygulamalar çalışan uygulamalar gereksizleri elinle kapat

Takipçi Satın Al

Üst Alt