Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Haydi bakalım sayılı saatler. 4000.mesaj konudaki :maxicep:

• Beğen
Tepkiler: emz

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
O 8.1 gelecek!

Nokia 3310 ile gönderildi.

csH

csH

Üye
bu güncellemede 2 mağaza birleşecekmi

Büyük oranla evet

İki mağazanın birleşmesi çok iyi olur zira Microsoft wp8'den çok w8'in marketiyle ilgileniyor. Mantıksal ve maddi getiri olarak.

marketler bu güncellemede birleşmeyecek. w8 değil w8rt ile büyük oranda uyum olacak yani w8 ile birleşmesi, w8 deki uygulamaların wp8 de olması önümüzdeki güncelleme için söz konusu değil diye biliyorum

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Dünyanın 1/5 i anlıyor zaten. Diğerleri de öğrensin diye koyuyorlar sanırım. Geleceğin dünya dili
Dünyanın 1/5 i anlıyor zaten. Diğerleri de öğrensin diye koyuyorlar sanırım. Geleceğin dünya diliyazdıklarımın internetin hızı dolayısıyla geç yüklenmesinden mütevellit çift paylaşım yapmak zorunda kalıyorum. Lanet olsun sana 96 KB.

Geleceğin dünya dili olur mu bilmiyorum fakat dünyanın en zor dili olduğu kesin :)

• Beğen
Tepkiler: ON9
emz

emz

Üye
Şuan bu yazıyı okuyan herkes bir anda zamanda geri gönderildiğinizi düşünsenize 2 ay geriye, ama şimdiki aklımız ve hafızamızla HAHAHAH resmen korku filmi gibi değil mi :S kim beklesin şimdi 2 ay yeniden :zong: isterseniz bi pc nizin saatine tarihine bakın belki gerçekten şuan 2 ay zamanda geri atlamışızdır haberimiz yoktur?

Ne yalan söyleyeyim birkaç teknolojik araçtan birden baktım tarih saate. :D Bu arada aynı anda okurken beynim bulandı, ne olduğuna şaştım. Değişik bir mesaj yazmışsınız.

Telgrafla gönderildi.

emz

emz

Üye
Mobil internet yavaşlayınca böyle oluyor. İki kere attım mesajı pardon.

Telgrafla gönderildi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ON9
dakamon

dakamon

Üye
Bizim adminler baya suskunlar son günlerde :) Builde mi gittiler ne yaptılar :D

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
SONUNDA 8.1 geldı beyler güncellemeye yapışınnnn

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

pirenuri

pirenuri

Üye
1 nisan şakası için geç değil mi

braayn

braayn

Üye
ne çektik şu 1 NİSAN'dan bee wiri değilse GURU olsa :) ii olur.Nokia Gurune çektik şu 1 NİSAN'dan bee wiri değilse GURU olsa :) ii olur.Nokia Guru

PureFood

PureFood

Üye
Şaka saati bitti dostlar ciddiyete devam :D

kamuraN021

kamuraN021

Üye
arkadaşlar konu açmak istemedim lumia 920 im ekranında sarı renkler çıktı
sol alta sol uste ve tam ortada lumia destek hattını aradım kvk ya vermeyin kargo ile gönderin dedi yarın göndermeyi düşünüyorum
sizce kaç gün içinde elimde olur telefonum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
b.ku çıkmaya başlamıştı zaten..neyse ki saat 00:00 :D
arkadaşlar konu açmak istemedim lumia 920 im ekranında sarı renkler çıktı
sol alta sol uste ve tam ortada lumia destek hattını aradım kvk ya vermeyin kargo ile gönderin dedi yarın göndermeyi düşünüyorum
sizce kaç gün içinde elimde olur telefonum

telefonu düşürdün mü veya herhangi bir darbeye maruz kaldı mı..merak ettim..

kamuraN021

kamuraN021

Üye

evet bundan iki ay önce iki defa yere düşürmüştüm ama o zaman hiç bir şey yoktu bi hafta önce böyle oldu
tamda 8.1 heyecanı beni sarmışken yazılımsaldır diye duşundum format ta attım aynı

evet bundan iki ay önce iki defa yere düşürmüştüm ama o zaman hiç bir şey yoktu bi hafta önce böyle oldu
tamda 8.1 heyecanı beni sarmışken yazılımsaldır diye duşundum format ta attım aynı

csH

csH

Üye

bu ikisinin ne farkı var biri 54 diğeri 76 lira

Üst Alt