Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bence de 1 Nisan şakası olmalı.

Siri: En iyi asistan benim.
Wiri: İn iyi isisten binim vidi vidi vidi.
Google Now: Biri Siri tip durur, biri wir wir edip durur, en iyi asistanı google dan aratmak sormak lazım :D

Ehehe :zong::kop2:HAhaha tamda dalgaya alacaktım :P

• Beğen
Tepkiler: sekajmer, Esendağlı ve respection123

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
geçsin şu 1 nisan artık yetti şakalandığımız :D

Rainesto

Rainesto

Üye
Evet arkadaşlar Cortananın telefondaki uygulama adı kesinleşti

microsoft tarafından Apple'ın iphone cihazlarındaki sesli asistan Siri ve Google'ın bu konudaki çözümü Google Now'a karşılık geliştirdiği Cortana yeni ismi ile Windows Phone 8.1 güncellemesiyle minimum 1gb ram'e sahip cihazlara WİRİ ismiyle gelecek.

Microsoft bile 512 mb cihazlarını adam yerine kıymuyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
şaka bir yana bu güncelleme 8 mi 10 mu tam günü nedir @papakudioflu @bulutsuzgece sizlerden biri cevap verebilir mi net olarak 1 nisanı işe katmadan

Rainesto

Rainesto

Üye
Şaka şaka, sakin olun :kıskıs:

reyiz en çok sinir olduğum şey 920 ye yükleyebildiğim basit oyunlar ( subway - temple Run ) 620 ye olmuyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

respection123

Üye
şaka bir yana bu güncelleme 8 mi 10 mu tam günü nedir @papakudioflu @bulutsuzgece sizlerden biri cevap verebilir mi net olarak 1 nisanı işe katmadan
1 Nisansız ayın 10'unda güncelleme verilecek :)

sekajmer

sekajmer

Üye
O mesajları yazarken altta şaka yazmak yerine telefondan girip uygulama imzasını 1 Nisan yapsanız yiyen çok olurdu.:)

Telgrafla gönderildi.
bilemedim ki :) keşke yapsaydım. Fikir güzel ama taktik kötü
O mesajları yazarken altta şaka yazmak yerine telefondan girip uygulama imzasını 1 Nisan yapsanız yiyen çok olurdu.:)

Telgrafla gönderildi.
bilemedim ki :) keşke yapsaydım. Fikir güzel ama taktik kötü

orian

orian

Üye
Konu 8.1 ama ben şunu da sormak istiyorum herkes buradayken. Bir ara teknoloji haberlerini okurken, adını hatırlamamakla beraber ingilizce bir sitede, bir Microsoft yetkilisinin wp9'da metro arayüzünden vazgeçileyeceği yönünde twit attığı ancak daha sonra mesajı sildiğini okumuştum. Sizden böyle bir şey duyan ya da okuyan var mı ?

sekajmer

sekajmer

Üye
Bence de 1 Nisan şakası olmalı.

Siri: En iyi asistan benim.
Wiri: İn iyi isisten binim vidi vidi vidi.
Google Now: Biri Siri tip durur, biri wir wir edip durur, en iyi asistanı google dan aratmak sormak lazım :D

Ehehe :zong::kop2:HAhaha tamda dalgaya alacaktım :P
bu harikaydı.
Konu 8.1 ama ben şunu da sormak istiyorum herkes buradayken. Bir ara teknoloji haberlerini okurken, adını hatırlamamakla beraber ingilizce bir sitede, bir Microsoft yetkilisinin wp9'da metro arayüzünden vazgeçileyeceği yönünde twit attığı ancak daha sonra mesajı sildiğini okumuştum. Sizden böyle bir şey duyan ya da okuyan var mı ?
evet, burada da paylaşıldı ancak sonra unutuldu gitti.

Bay H

Bay H

Üye
Bu iddiayı ortaya atan Eldar Murtazin idi fakat birçok site tarafından doğru bildiği şeyler kadar atıp tuttuğu da olduğu bilinen bir adam. Ondan dolayı Microsoft, rt ve Phone mağazalarını tek çatı altında toplarken kalkıp da wp ara yüzünü değiştirmez.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Bu iddiayı ortaya atan Eldar Murtazin idi fakat birçok site tarafından doğru bildiği şeyler kadar atıp tuttuğu da olduğu bilinen bir adam. Ondan dolayı Microsoft, rt ve Phone mağazalarını tek çatı altında toplarken kalkıp da wp ara yüzünü değiştirmez.
bu güncellemede 2 mağaza birleşecekmi
bu güncellemede 2 mağaza birleşecekmi

orian

orian

Üye
İki mağazanın birleşmesi çok iyi olur zira Microsoft wp8'den çok w8'in marketiyle ilgileniyor. Mantıksal ve maddi getiri olarak.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Mağazaların birleşmesi daha sonra olacak arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer ve Bay H
bsavr

bsavr

Üye
İki mağazanın birleşmesi çok iyi olur zira Microsoft wp8'den çok w8'in marketiyle ilgileniyor. Mantıksal ve maddi getiri olarak.
Gerçekten W8'de sevdiğim oyunlar var umarım değişir.

ON9

ON9

Üye
Bu nasıl bir yorum ya geçmişle şu an arasında gittim geldim o gidip gelmeler arasında kabuslar gördüm ben bir doktora gözüksem iyi olacak :(
Herkesin Çin'ce bildiğini düşünüyorlarsa durum vahim :(
Dünyanın 1/5 i anlıyor zaten. Diğerleri de öğrensin diye koyuyorlar sanırım. Geleceğin dünya dili
Bu nasıl bir yorum ya geçmişle şu an arasında gittim geldim o gidip gelmeler arasında kabuslar gördüm ben bir doktora gözüksem iyi olacak :(
Herkesin Çin'ce bildiğini düşünüyorlarsa durum vahim :(
Dünyanın 1/5 i anlıyor zaten. Diğerleri de öğrensin diye koyuyorlar sanırım. Geleceğin dünya diliyazdıklarımın internetin hızı dolayısıyla geç yüklenmesinden mütevellit çift paylaşım yapmak zorunda kalıyorum. Lanet olsun sana 96 KB.

dakamon

dakamon

Üye
Böyle şakaları senin gibi ciddi bir insana hiç yakıştıramadım cık cık cık. Koskoca admin böyle şaka yaparmı cık cık cık @papakudioflu

:muha::muha:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Üst Alt