dakamon
Üye
Bi farkı yok ürün numaraları da aynı. Sadece media markt pahalıya satıyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu ikisinin ne farkı var biri 54 diğeri 76 lira
Bi farkı yok ürün numaraları da aynı. Sadece media markt pahalıya satıyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mediamarktteki android hafıza kartıymış, sadece android kesinlikle başka OSlerde çalışmıyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aktarım hızına 10mb demiş eğer aktarım hızı derken yazma hızından bahsediyorsa diğeri ucuz olan 30mb daha iyi tabi doğru bilgiler girilmişse kodlar aynı fark yok.Bi farkı yok ürün numaraları da aynı. Sadece media markt pahalıya satıyor
o zaman almayı düşünebilirim hele bi gelsin şu 8.1Mediamarktteki android hafıza kartıymış, sadece android kesinlikle başka OSlerde çalışmıyor.![]()
Aktarım hızına 10mb demiş eğer aktarım hızı derken yazma hızından bahsediyorsa diğeri ucuz olan 30mb daha iyi tabi doğru bilgiler girilmişse kodlar aynı fark yok.

evet bundan iki ay önce iki defa yere düşürmüştüm ama o zaman hiç bir şey yoktu bi hafta önce böyle oldu
tamda 8.1 heyecanı beni sarmışken yazılımsaldır diye duşundum format ta attım aynı
evet bundan iki ay önce iki defa yere düşürmüştüm ama o zaman hiç bir şey yoktu bi hafta önce böyle oldu
tamda 8.1 heyecanı beni sarmışken yazılımsaldır diye duşundum format ta attım aynı
adam bana istanbuldaki servisin adresini vermişti kaybettim verebilirmisiniz size zahmetdüşürmeden dolayı olmuş olabilir evet.servisin görmesi en doğrusu
adam bana istanbuldaki servisin adresini vermişti kaybettim verebilirmisiniz size zahmet
teşekkürlerBAĞLARBAŞI MH. ÇAĞLA SK. No: 9 MALTEPE İSTANBUL
Rica Ederim Kardeşimteşekkürler

Kediler Trafodan Zaten Çekti ÇekeceğiniMicrosoft Türkiye güncellemelerde gecikirse bundan sonra kediler suçlu.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

San Francisco, Türkiye saatinden on saat geride; Build 2 Nisan saat öğleden önce 8:30 da başlayacağına göre biz öğleden sonra saat 18:30 da izleyeceğiz.San Francisco A.B.D ile aramızda 10 saat fark var yani 3 Nisan sabahı saat 4:30 da bize göre tanıtım başlıcak
Bu gece deneme sürümünü alma ihtimalimiz var mı acaba?
SONUNDA 8.1 geldı beyler güncellemeye yapışınnnn
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Ama gerçekçi yazılmış. En azından Ali Kemal abi gerçek güncelleme zamanını yazdığından o kadar çok etkili olmamıştır.