Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye

bu ikisinin ne farkı var biri 54 diğeri 76 lira
Bi farkı yok ürün numaraları da aynı. Sadece media markt pahalıya satıyor

• Beğen
Tepkiler: csH

beats

beats

Üye

bu ikisinin ne farkı var biri 54 diğeri 76 lira
Mediamarktteki android hafıza kartıymış, sadece android kesinlikle başka OSlerde çalışmıyor.:haha: :ah Aktarım hızına 10mb demiş eğer aktarım hızı derken yazma hızından bahsediyorsa diğeri ucuz olan 30mb daha iyi tabi doğru bilgiler girilmişse kodlar aynı fark yok.

• Beğen
Tepkiler: csH
csH

csH

Üye
Bi farkı yok ürün numaraları da aynı. Sadece media markt pahalıya satıyor

Mediamarktteki android hafıza kartıymış, sadece android kesinlikle başka OSlerde çalışmıyor.:haha: :ah Aktarım hızına 10mb demiş eğer aktarım hızı derken yazma hızından bahsediyorsa diğeri ucuz olan 30mb daha iyi tabi doğru bilgiler girilmişse kodlar aynı fark yok.
o zaman almayı düşünebilirim hele bi gelsin şu 8.1 :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
evet bundan iki ay önce iki defa yere düşürmüştüm ama o zaman hiç bir şey yoktu bi hafta önce böyle oldu
tamda 8.1 heyecanı beni sarmışken yazılımsaldır diye duşundum format ta attım aynı
evet bundan iki ay önce iki defa yere düşürmüştüm ama o zaman hiç bir şey yoktu bi hafta önce böyle oldu
tamda 8.1 heyecanı beni sarmışken yazılımsaldır diye duşundum format ta attım aynı

düşürmeden dolayı olmuş olabilir evet.servisin görmesi en doğrusu

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Microsoft Türkiye güncellemelerde gecikirse bundan sonra kediler suçlu.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY, Akhtoher, SamilGoktas ve 5 diğerleri
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

ArMaGeDdOn_87

Üye
San Francisco A.B.D ile aramızda 10 saat fark var yani 3 Nisan sabahı saat 4:30 da bize göre tanıtım başlıcak

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Ben şuan sadece 10 nisanı bekliyorum Preview sürümü kesin olarak o tarihte tüm dünyada dağıtılacak sanırım microsoft açıklamış

beats

beats

Üye
San Francisco A.B.D ile aramızda 10 saat fark var yani 3 Nisan sabahı saat 4:30 da bize göre tanıtım başlıcak
San Francisco, Türkiye saatinden on saat geride; Build 2 Nisan saat öğleden önce 8:30 da başlayacağına göre biz öğleden sonra saat 18:30 da izleyeceğiz.
üzerinden canlı yayın olacak.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Bu gece deneme sürümünü alma ihtimalimiz var mı acaba?

emz

emz

Üye
Bu gece deneme sürümünü alma ihtimalimiz var mı acaba?

Hayır. Denilenlere göre tam ayın 8-10 aralığında bir gün indirilmeye başlanacak. Ama daha erken olma ihtimali yok. Sanırım onuydu. Ali Kemal abi arka sayfalara da bir yere yazmıştı.

Telgrafla gönderildi.

emz

emz

Üye
SONUNDA 8.1 geldı beyler güncellemeye yapışınnnn

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Gerçek anlamda çok kötü bir şaka olmuş. Gerçek sananlara çok koymuştur.:D Ama gerçekçi yazılmış. En azından Ali Kemal abi gerçek güncelleme zamanını yazdığından o kadar çok etkili olmamıştır.

Telgrafla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
dakamon

dakamon

Üye
2 nisanda sabah 8:30 da başlayacak oranın saatiyle. Biz onlardan 10 saat öndeyiz o zaman akşama doğru 6 da başlamaz mı? Yani bu akşam. Şu an orada 1 nisan saat 21:00.

Tost Makinası ile gönderildi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
valla herkes gece 11 de başlayacak diyordu tr saati ile benim de kafam karıştı şimdi.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
tahminimce güncelleme benim tahminlerime göre 1 ve 1.5 gb olur kurulumu 1 ve 1.5gb

Üst Alt