bu güncellemede 2 mağaza birleşecekmi
Büyük oranla evet
İki mağazanın birleşmesi çok iyi olur zira Microsoft wp8'den çok w8'in marketiyle ilgileniyor. Mantıksal ve maddi getiri olarak.
4000. mesajı ben atmışım yaHaydi bakalım sayılı saatler. 4000.mesaj konudaki![]()

Dünyanın 1/5 i anlıyor zaten. Diğerleri de öğrensin diye koyuyorlar sanırım. Geleceğin dünya dili
Dünyanın 1/5 i anlıyor zaten. Diğerleri de öğrensin diye koyuyorlar sanırım. Geleceğin dünya diliyazdıklarımın internetin hızı dolayısıyla geç yüklenmesinden mütevellit çift paylaşım yapmak zorunda kalıyorum. Lanet olsun sana 96 KB.

Şuan bu yazıyı okuyan herkes bir anda zamanda geri gönderildiğinizi düşünsenize 2 ay geriye, ama şimdiki aklımız ve hafızamızla HAHAHAH resmen korku filmi gibi değil mi :S kim beklesin şimdi 2 ay yenidenisterseniz bi pc nizin saatine tarihine bakın belki gerçekten şuan 2 ay zamanda geri atlamışızdır haberimiz yoktur?
Bu arada aynı anda okurken beynim bulandı, ne olduğuna şaştım. Değişik bir mesaj yazmışsınız.Bizim adminler baya suskunlar son günlerdeBuilde mi gittiler ne yaptılar
![]()
Pardon o zaman yanlış anons4000. mesajı ben atmışım ya![]()

SONUNDA 8.1 geldı beyler güncellemeye yapışınnnn
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Bak nisan1 hatrına bu şakana bişiy demiyorumSONUNDA 8.1 geldı beyler güncellemeye yapışınnnn
Bak nisan1 hatrına bu şakana bişiy demiyorumSONUNDA 8.1 geldı beyler güncellemeye yapışınnnn

arkadaşlar konu açmak istemedim lumia 920 im ekranında sarı renkler çıktı
sol alta sol uste ve tam ortada lumia destek hattını aradım kvk ya vermeyin kargo ile gönderin dedi yarın göndermeyi düşünüyorum
sizce kaç gün içinde elimde olur telefonum
evet bundan iki ay önce iki defa yere düşürmüştüm ama o zaman hiç bir şey yoktu bi hafta önce böyle oldub.ku çıkmaya başlamıştı zaten..neyse ki saat 00:00
telefonu düşürdün mü veya herhangi bir darbeye maruz kaldı mı..merak ettim..
evet bundan iki ay önce iki defa yere düşürmüştüm ama o zaman hiç bir şey yoktu bi hafta önce böyle oldub.ku çıkmaya başlamıştı zaten..neyse ki saat 00:00
telefonu düşürdün mü veya herhangi bir darbeye maruz kaldı mı..merak ettim..