Evet arkadaşlar Cortananın telefondaki uygulama adı kesinleşti
microsoft tarafından Apple'ın iphone cihazlarındaki sesli asistan Siri ve Google'ın bu konudaki çözümü Google Now'a karşılık geliştirdiği Cortana yeni ismi ile Windows Phone 8.1 güncellemesiyle minimum 1gb ram'e sahip cihazlara WİRİ ismiyle gelecek.
Şaka şaka, sakin olunMicrosoft bile 512 mb cihazlarını adam yerine kıymuyor
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Allah tan erken açıkladın şaka olduğunu,yoksa Ms ye bildiğim bütün duaları(!)yapacaktımŞaka tabi ki arkadaşlar.![]()

Aslında bakılırsa 512 lere üvey evlat muamelesi yapıor microŞaka şaka, sakin olun![]()

Şaka şaka, sakin olun![]()
1 Nisansız ayın 10'unda güncelleme verilecekşaka bir yana bu güncelleme 8 mi 10 mu tam günü nedir @papakudioflu @bulutsuzgece sizlerden biri cevap verebilir mi net olarak 1 nisanı işe katmadan

bilemedim kiO mesajları yazarken altta şaka yazmak yerine telefondan girip uygulama imzasını 1 Nisan yapsanız yiyen çok olurdu.
Telgrafla gönderildi.
keşke yapsaydım. Fikir güzel ama taktik kötü
bilemedim kiO mesajları yazarken altta şaka yazmak yerine telefondan girip uygulama imzasını 1 Nisan yapsanız yiyen çok olurdu.
Telgrafla gönderildi.
keşke yapsaydım. Fikir güzel ama taktik kötübu harikaydı.Bence de 1 Nisan şakası olmalı.
Siri: En iyi asistan benim.
Wiri: İn iyi isisten binim vidi vidi vidi.
Google Now: Biri Siri tip durur, biri wir wir edip durur, en iyi asistanı google dan aratmak sormak lazım
EheheHAhaha tamda dalgaya alacaktım :P
evet, burada da paylaşıldı ancak sonra unutuldu gitti.Konu 8.1 ama ben şunu da sormak istiyorum herkes buradayken. Bir ara teknoloji haberlerini okurken, adını hatırlamamakla beraber ingilizce bir sitede, bir Microsoft yetkilisinin wp9'da metro arayüzünden vazgeçileyeceği yönünde twit attığı ancak daha sonra mesajı sildiğini okumuştum. Sizden böyle bir şey duyan ya da okuyan var mı ?
Bu iddiayı ortaya atan Eldar Murtazin idi fakat birçok site tarafından doğru bildiği şeyler kadar atıp tuttuğu da olduğu bilinen bir adam. Ondan dolayı Microsoft, rt ve Phone mağazalarını tek çatı altında toplarken kalkıp da wp ara yüzünü değiştirmez.Konu 8.1 ama ben şunu da sormak istiyorum herkes buradayken. Bir ara teknoloji haberlerini okurken, adını hatırlamamakla beraber ingilizce bir sitede, bir Microsoft yetkilisinin wp9'da metro arayüzünden vazgeçileyeceği yönünde twit attığı ancak daha sonra mesajı sildiğini okumuştum. Sizden böyle bir şey duyan ya da okuyan var mı ?
bu güncellemede 2 mağaza birleşecekmiBu iddiayı ortaya atan Eldar Murtazin idi fakat birçok site tarafından doğru bildiği şeyler kadar atıp tuttuğu da olduğu bilinen bir adam. Ondan dolayı Microsoft, rt ve Phone mağazalarını tek çatı altında toplarken kalkıp da wp ara yüzünü değiştirmez.
bu güncellemede 2 mağaza birleşecekmiBu iddiayı ortaya atan Eldar Murtazin idi fakat birçok site tarafından doğru bildiği şeyler kadar atıp tuttuğu da olduğu bilinen bir adam. Ondan dolayı Microsoft, rt ve Phone mağazalarını tek çatı altında toplarken kalkıp da wp ara yüzünü değiştirmez.
Büyük oranla evetbu güncellemede 2 mağaza birleşecekmi
bu güncellemede 2 mağaza birleşecekmi
Gerçekten W8'de sevdiğim oyunlar var umarım değişir.İki mağazanın birleşmesi çok iyi olur zira Microsoft wp8'den çok w8'in marketiyle ilgileniyor. Mantıksal ve maddi getiri olarak.
Dünyanın 1/5 i anlıyor zaten. Diğerleri de öğrensin diye koyuyorlar sanırım. Geleceğin dünya diliBu nasıl bir yorum ya geçmişle şu an arasında gittim geldim o gidip gelmeler arasında kabuslar gördüm ben bir doktora gözüksem iyi olacak
Herkesin Çin'ce bildiğini düşünüyorlarsa durum vahim![]()
Dünyanın 1/5 i anlıyor zaten. Diğerleri de öğrensin diye koyuyorlar sanırım. Geleceğin dünya diliyazdıklarımın internetin hızı dolayısıyla geç yüklenmesinden mütevellit çift paylaşım yapmak zorunda kalıyorum. Lanet olsun sana 96 KB.Bu nasıl bir yorum ya geçmişle şu an arasında gittim geldim o gidip gelmeler arasında kabuslar gördüm ben bir doktora gözüksem iyi olacak
Herkesin Çin'ce bildiğini düşünüyorlarsa durum vahim![]()